WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja się ostatnio tak zastanawiałam i nurtują mnie dwa pytania
1. jak długo dziecko powinno spać na klinie?
2. jak długo dziecko się daje do odbicia pojedzeniu?
swoją drogą zamówiłam "U malucha na talerzu", bo widziałam że w sieci polecają i zobaczymy co ciekawego w niej piszą -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa w nocy pampersa przebieram przed karmieniem, bo przebieranie po karmieniu konczylo sie godzinna batalia z usypianiem, a tak przeniore go nakarmie i spi jak aniolek:)
Moj maly nie lubi lezec na bezuchu, wkurza sie i placze jak nie siem co, dzis w ramach protestu lezal i ssal piastke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela to mm używamy już tydzień wszystko było ok do teraz.
Wychodzi na to że brzuszek się przyzwyczaja.
Cyckiem karmie to ostatnio zaczął ulewac nie zawsze.
Zjadł 100ml i było ok jesteśmy na dworze zobaczymy zachowanie jak wrócę do domu.
Mąż jedzie ze mną do pediatry jutro ułożyło mi szkoda ze tak późno przyjmuje bo nie możemy szybciej pojechać jak na 20:00
Ważne że jest pomoc z jego strony.
Od rana bujal małego chyba ruszyło coś go sumienie bo widział jak płacze ja i mały od rana. -
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Pirelko, bardzo dobre wieści! Dziewczynki bardzo dzielne. Ja sama biję się myślami czy powinnam robić to badanie swojemu Maluchowi
Żabko, my chcemy jechać na wakacje, ale w wersji ekonomicznej. Zawsze można jechać gdzieś w Polskę, my uwielbiamy gospodarstwa agroturystyczne, ale szukamy miejsca gdzie będziemy mieli dobry dostęp do lekarza/szpitala gdyby odpukać coś się działo z Bobasem. Może więc pojedziemy do Karpacza, bo moja chrzestna ma tam mieszkanie? -
a ja dzis przejde sie do pediatry...podejrzewam plesniawki...nigdy ich na oczy nie widziałam, ale mały ma jakby biale wargi
a jak mamy wyjechac to lepiej teraz dzialac
no i nawet od tych plesniawek (jesli to to) zalezy nasze szczepienie za tydzień . pani dr ma zdecydowac -
nick nieaktualnyZabka04
Wspolczuje ci tych przebpjow z ciagle wrzeszczacym dzieckiemkurde nie dojz ze w szpitalu cie zrobili w konia, ciezki plrod tomteraz jeszcze niesplkojne dziecko. Podziwiam ze masz jeszcze w sobie sile. Mam nadzieje ze z kazdym dniem bedzie coram liej u was !
Kamcia
No pewnie jak chcecie sie gdzies wybrac, to lepiej na zimne dmuchac noe zaszkodzi sie 9rzejsc. Trzymam kciuki -
nick nieaktualnyJak ja to zrobiłam? Normalnie z dzieckiem na kolanach
Na szczęście spółdzielnia jutro zrobi przelew zwrotny. Babka tak sie ze mnie śmiała...
Uff, uff
Kamciu z tego co wiem to
Mając firefoxa tez można pobierać z YT.
Żabciu buziak dla Robercika zeby juz go nic nie bolało ...żabka04, kamciaelcia lubią tę wiadomość