X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • agatia Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2016, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    My już na nogach, Mały w nocy jadł tylko raz, o 2. Później go próbowałam uspać do ok 3. nic nie pomagało, w końcu mąż mnie zmienił, nic. Za każdym razem gdy Filip był odkładany do łóżeczka aktywowała się czujka i oczy jak 5 zł, mimo że jeszcze przed chwilą spał. W końcu mąż położył Małego obok mnie i zasnął w parę sekund. Magia o.O
    Foxiu u nas to samo. sofa jest ok, huśtawka jest ok, ręce są bardzo ok ;) a łóżeczko parzy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia, mam nadzieję że wyrośnie, bo rano czuję się jak połamaniec, ale pierwsze co widzę po otwarciu oczu to uśmiechający się Bobas łagodzi wszelkie bóle kości starej matki :D

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2016, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się dziś nigdzie nie ruszam, choć znalazłam swoje rękawiczki :)
    ale Młody nie ma nic ciepłego :( Wy macie kocyki czy kupujecie śpiworki do wózków? Bo mój właśnie tego przykrywania nie lubi. Rozkopuje się i stęka na pół dzielnicy :D ale już nie płacze, wjeżdżam sobie w boczne uliczki i z słuchawkami na uszach sobie tak łażę, aż mi palce u rąk odmraża, a Bobas sobie smacznie śpi. Wczoraj spotkaliśmy ciotkę męża, która jakiś czas temu spotkaliśmy i nam do wózka zaglądała i pytała czy kp. Ja ją drugi raz na oczy widzę to jej mówię, że jasne że jeść daję :D

Skali89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2016, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela właściwie zaproponowała to lekarka a zrobiła to w odpowiedzi na to ze przyznałam sie jej do tego ze jestem przewrażliwiona matka wariatką i ze martwi mnie kilka kwestii neurologicznych małego (które de facto maja prawo występować do 3 msc), no ale ja to ja... Nadmiar wiedzy nie sprzyja.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas dziś - 4st o.O
    aż nie chcę dziś nigdzie wychodzić :(

my jeszcze w piżamach zalegamy, gdzieś się zgubiła nasza motywacja do działania. Sprzedałam laktator to będzie kasa na nowe zimowe ciuszki dla Łobuza, muszę jeszcze w kartonach pogrzebać. Schowałam wszystko co za duże, wczoraj przymierzałam trzy pary spodenek, póki co wygląda w nich jak dziecko dresów z osiedla :D haha :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 08:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2016, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas 2'C, ale auta białe od mrozu :(
    A ja opon nie mam wymienionych....
    Zatłuke tych moich chłopaków za to...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2016, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój dziś jedzie opony zmienić :)
    ja dziś jestem tak senna, że nie mam sił się podnieść z kanapy. Dobrze że Mały drzemie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia, z nieba mi spadlas z ta wiedza :D
    U nas pediatra podejrzewa juz sama nie wiem czy nietolerancje laktozy, czy po prostu nabialu.
    Nabial wyeliminowalam prawie calkiem(rzadko cos przypadkiem w czyms innym zjem), zeszla malemu wysypka tez prawie calkiem ;) kupy zawsze byly ok, ale robi raz na 3-4 dni, czasem 5. Dokarmiamy bebilon pepti.
    Ale mlody ma szorstkie policzki, kropki za uszami, czesto ulewa i bardzo smierdzace baczki puszcza (Wasze dzieci tez? :P).
    I nie wiem juz sama. Oczywiscie czesto jest niespokojny, placzliwy, dlatego tak szukam przyczyny. Myslalam jeszcze o refluksie, ale z drugiej strony nie chce mu wymuslac chorob, juz sama nie wiem...

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2016, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasiek dzis konczy 2 miesiace :)
    Wow, kiedy to zlecialo :):)

Skali89, bisacz, bbeczka91 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2016, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I zapomnialam sie Wam pochwalc, ze M w poniedzialek rano byl w domu i moglam sama podskoczyc do lidla :D
    Matka wariatka kupila wszystko chyba co mieli dla chlopcow :D
    Najfajniejsze sa bluzeczki, jeszcze ciut dlugie, bo to 62/68, ale i tak sa super.Ciesze sie, bo nigdy juz w moim lidlu nic nie bylo jak szlam, a teraz sie udalo :)

agatia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2016, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mój jak zasnął po 8. tak dalej śpi, spróbuję więc mu paznokcie obciąć :D
    edit.obudził się i posłał wzrok pełen zdziwienia co ja robię z jego łapkami, teraz pofikamy na golasa (tzn tylko on, żeby nie było :D) i zabierzemy się za drugie śniadanko :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 09:45

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2016, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my się nakarmilismy o dziwo zjadł z butelki mój pokarm 100 ml i koniec teraz drzemie a ja koncze zupe i musze ogarnąc mieszkania na przyjad jak to mój mąż mówi o swojej teściowej: pierwsza dama:D

A w ogóle to jestem zła bo wczoraj dzwonił koleś co mieli nam dach robic i co? I dupa jestesmy 4 w koljece wiec w tym roku na pewno nie zrobią, ale się wsciekłam. M troche tez choc to jego kolega, ale jestem zła na M bo mógł och na październik wziac a nie na listopad. No ale tesciowej zeszło pół roku zanim sie okresiła czy nam pozyczy kase i ile nam pozyczy. Wiec widmo wprowadzenia sie pod koniec przyszłego roku się oddala. Czasem się zastanawiam jak to będzie wrócic na stare smieci...

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2016, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia

unas kwasne smierdzace kupy wcześniej ogromny problem z ich zrobieniem okupiona wrzaskiem, robi sie caly czerwony, puszcza baki smierdzacevi glosne jak stary chlop i tez jest placz, brZuch jak kamien wrzask bez powode, przy cycku nie raz wije eie lrezy., no i nsdmierna ilosc gazow

a u nas nietolreancje mialam ja, tata i siora stad podejrzenia

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2016, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Sabina a ile już jesteś na diecie? Jeny te brzuszkowe sprawy to masakrato jakieś.
    Ponas 2 tygodnie. Buzia już śliczna.

bisacz lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Violetta jeżeli są zmiany skórne to raczej alergia pokarmowa - skaza. Nietolerancja laktozy nie jest alergią i nie objawia się wysypką.
    U mnie mój B miał/ma skazę, a Liwcia najprawdopodobniej nietolerancję laktozy, sprawdziły kupkę po week. Choć już jest znaczna poprawa, więc może wraca do normy ;)
    Brrrrr zimnica, Młody powiedział, że nigdzie nie idzie ;) więc kisimy w domu
    Agatia, lubie ze u Liwki przechodzi :)
    Czyli Borysek ma skaze na nabial ogolnie, tak? W sensie mial, bo teraz je i jest ok? Czyli jest szansa, ze malemu to minie? Ehh mam wrazenie, ze jak sie nie trafi na super lekarza, to lecza w ciemno. Nasza pediatra jest bardzo fajna, mila, no ale martwie sie, ze tak na luzie podchodzi. No nic, Jasiek ostatnio lepiej sie czuje, wiec moze faktycznie jak nie jem nabialu jest u niego lepiej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2016, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia

U nas właśnie nie ma zadnych wysypek ani nic, buzia gladka i reszta tez, nawet sucha buzia nie jest ani skora

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2016, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwonilam do szpitala i do dwoch laboratoriow i nigdzie nie robia tego badania kalu :/ w jednym proponowali mi badania genetyczne za 250 zl w tym kierunku

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kuba złapał dwoma rączkami wiszącą zabawkę z maty :D I to nie przypadkowo bo to powtarza. Leń nie chce się obracać ale za to co innego robi :P

żabka04, alinka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 listopada 2016, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój się w ogóle ostatnio rozleniwił, ćwiczyć nie chce. Za to co chwila puszcza baniole ze śliny i ssie piąstkę, sprawdza jak spora jej część się zmieści w dzióbku :D

• Skali89 Autorytet

Wysłany: 10 listopada 2016, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny możecie zobaczyc na fb zdjęcie kupy Szymka?? kurze nie wiem czy to juz sluz czy nie oszaleje z tymi kupami będe wdzięczna ostrzegam widok drastyczny;p

f2wl9vvjltbug8tg.png
    3i499vvjrdc5a4oq.png
‹‹ 2841 2842 2843 2844 2845 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ