WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Red Fox wrote:My już na nogach, Mały w nocy jadł tylko raz, o 2. Później go próbowałam uspać do ok 3. nic nie pomagało, w końcu mąż mnie zmienił, nic. Za każdym razem gdy Filip był odkładany do łóżeczka aktywowała się czujka i oczy jak 5 zł, mimo że jeszcze przed chwilą spał. W końcu mąż położył Małego obok mnie i zasnął w parę sekund. Magia
a łóżeczko parzy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja się dziś nigdzie nie ruszam, choć znalazłam swoje rękawiczki
ale Młody nie ma nic ciepłegoWy macie kocyki czy kupujecie śpiworki do wózków? Bo mój właśnie tego przykrywania nie lubi. Rozkopuje się i stęka na pół dzielnicy
ale już nie płacze, wjeżdżam sobie w boczne uliczki i z słuchawkami na uszach sobie tak łażę, aż mi palce u rąk odmraża, a Bobas sobie smacznie śpi. Wczoraj spotkaliśmy ciotkę męża, która jakiś czas temu spotkaliśmy i nam do wózka zaglądała i pytała czy kp. Ja ją drugi raz na oczy widzę to jej mówię, że jasne że jeść daję
Skali89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela właściwie zaproponowała to lekarka a zrobiła to w odpowiedzi na to ze przyznałam sie jej do tego ze jestem przewrażliwiona matka wariatką i ze martwi mnie kilka kwestii neurologicznych małego (które de facto maja prawo występować do 3 msc), no ale ja to ja... Nadmiar wiedzy nie sprzyja.
-
nick nieaktualnyu nas dziś - 4st
aż nie chcę dziś nigdzie wychodzić
my jeszcze w piżamach zalegamy, gdzieś się zgubiła nasza motywacja do działania. Sprzedałam laktator to będzie kasa na nowe zimowe ciuszki dla Łobuza, muszę jeszcze w kartonach pogrzebać. Schowałam wszystko co za duże, wczoraj przymierzałam trzy pary spodenek, póki co wygląda w nich jak dziecko dresów z osiedlahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 08:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgatia, z nieba mi spadlas z ta wiedza
U nas pediatra podejrzewa juz sama nie wiem czy nietolerancje laktozy, czy po prostu nabialu.
Nabial wyeliminowalam prawie calkiem(rzadko cos przypadkiem w czyms innym zjem), zeszla malemu wysypka tez prawie calkiemkupy zawsze byly ok, ale robi raz na 3-4 dni, czasem 5. Dokarmiamy bebilon pepti.
Ale mlody ma szorstkie policzki, kropki za uszami, czesto ulewa i bardzo smierdzace baczki puszcza (Wasze dzieci tez?).
I nie wiem juz sama. Oczywiscie czesto jest niespokojny, placzliwy, dlatego tak szukam przyczyny. Myslalam jeszcze o refluksie, ale z drugiej strony nie chce mu wymuslac chorob, juz sama nie wiem... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI zapomnialam sie Wam pochwalc, ze M w poniedzialek rano byl w domu i moglam sama podskoczyc do lidla
Matka wariatka kupila wszystko chyba co mieli dla chlopcow
Najfajniejsze sa bluzeczki, jeszcze ciut dlugie, bo to 62/68, ale i tak sa super.Ciesze sie, bo nigdy juz w moim lidlu nic nie bylo jak szlam, a teraz sie udaloagatia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya mój jak zasnął po 8. tak dalej śpi, spróbuję więc mu paznokcie obciąć
edit.obudził się i posłał wzrok pełen zdziwienia co ja robię z jego łapkami, teraz pofikamy na golasa (tzn tylko on, żeby nie było) i zabierzemy się za drugie śniadanko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 09:45
-
my się nakarmilismy o dziwo zjadł z butelki mój pokarm 100 ml i koniec teraz drzemie a ja koncze zupe i musze ogarnąc mieszkania na przyjad jak to mój mąż mówi o swojej teściowej: pierwsza dama:D
A w ogóle to jestem zła bo wczoraj dzwonił koleś co mieli nam dach robic i co? I dupa jestesmy 4 w koljece wiec w tym roku na pewno nie zrobią, ale się wsciekłam. M troche tez choc to jego kolega, ale jestem zła na M bo mógł och na październik wziac a nie na listopad. No ale tesciowej zeszło pół roku zanim sie okresiła czy nam pozyczy kase i ile nam pozyczy. Wiec widmo wprowadzenia sie pod koniec przyszłego roku się oddala. Czasem się zastanawiam jak to będzie wrócic na stare smieci...
-
nick nieaktualnyAgatia
unas kwasne smierdzace kupy wcześniej ogromny problem z ich zrobieniem okupiona wrzaskiem, robi sie caly czerwony, puszcza baki smierdzacevi glosne jak stary chlop i tez jest placz, brZuch jak kamien wrzask bez powode, przy cycku nie raz wije eie lrezy., no i nsdmierna ilosc gazow
a u nas nietolreancje mialam ja, tata i siora stad podejrzenia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Violetta jeżeli są zmiany skórne to raczej alergia pokarmowa - skaza. Nietolerancja laktozy nie jest alergią i nie objawia się wysypką.
U mnie mój B miał/ma skazę, a Liwcia najprawdopodobniej nietolerancję laktozy, sprawdziły kupkę po week. Choć już jest znaczna poprawa, więc może wraca do normy
Brrrrr zimnica, Młody powiedział, że nigdzie nie idziewięc kisimy w domu
Czyli Borysek ma skaze na nabial ogolnie, tak? W sensie mial, bo teraz je i jest ok? Czyli jest szansa, ze malemu to minie? Ehh mam wrazenie, ze jak sie nie trafi na super lekarza, to lecza w ciemno. Nasza pediatra jest bardzo fajna, mila, no ale martwie sie, ze tak na luzie podchodzi. No nic, Jasiek ostatnio lepiej sie czuje, wiec moze faktycznie jak nie jem nabialu jest u niego lepiej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny