WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny"Za wynagrodzenie uwzględniane w podstawie wymiaru zasiłku chorobowego uważa się przychód pracownika, stanowiący podstawę wymiaru składek na ubezpieczenie chorobowe, po odliczeniu potrąconych przez pracodawcę składek na ubezpieczenie emerytalne, rentowe oraz na ubezpieczenie chorobowe, finansowanych ze środków pracownika."
Tak by było ok, ale widziałam też zapis, który mówi o tym, że decyduje o tym Regulamin wynagradzania i tu by były dla mbie schody, bo u mniew firmie jest z tym na bakier jak yeti każdy slyszal nikt nie widział, więc cholera wie co tam nabazgrolili. -
nick nieaktualnyBehemottka wrote:Pytanie do farmaceutów, weterynarzy i innych znawców-doświadczeńców - czy jak jem witaminy przed snem, to wchłaniają się jakoś gorzej? W dzien zapominam i dopiero przypomina mi się jak kładę się spać. Nigdy nie opuściłam dawki, ale po prostu w dzień jakoś nie pamiętam.
Behemottka lubi tę wiadomość
-
Malutka92 wrote:Bo podobno wszedzie wycofuja,jakas ustawa weszla,jakos w styczniu bylo o tym głośno. U nas nawet paczki na swieta dla dzieci chca wycofac i zostawia tylko bony zakupowe wymienne na pieniadze,ale to juz nie bedzie to samo co przytarganie paczki dla dziecka na swieta czy dzien dziecka (i ta radosc
dziecka) Ja jeszcze sie zalapie na wyprawke dla noworodka. Ogolnie caly socjal nam chca schrzanic
U siebie z trzynastka nie słyszałam a socjalne na dzieci u nas chyba nawet nie istnieje. Na święta dają parę groszy. (Na Wielkanoc niecałe 100 zl)
-
nick nieaktualny
-
Behemottka wrote:A to akurat nie ma zadnego znaczenia. Zespół Downa nie jest dziedziczny.
Dziękuje Ci dobra kobieto.
Troche mi lżej.
Co do kasy na l4. To ja w marcu 2015 dostałam premie roczna i teraz jak byłam na zwolnieniu to dostawałam 'dniówke' policzona z ta premia. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalutka92 wrote:U mnie socjal podobno tak jak slyszalam "najlepszy" jest i wlasnie chca go skrócić. U mnie jest tak teraz trzynastka,w czerwcu paczki dla dzieci i dzien dziecka czasem robimy w sklepie,we wrzesniu taki dodatek szkoly 150zl i w grudniu na swieta paczka dla pracownika (calkiem fajne) i dla dzieci (tez ciekawe) i do tego 350zl wykup. Takze calkiem fajnie bylo,a czy bedzie? Czy solidarnosc cos zadziala..
Wiem, że będą mnie chcieli jak najdłużej zatrzymać, ale zmiany, które weszły są już faktem i nic z tym nie zrobią już, więc po ptakach. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Ja płaczę na reklamie Merci, przebij mnie;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 19:59
_izunia_, Malutka92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:
-