X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z drugiej strony mam znajomą, która jest bardzo zaangażowana w obronę praw zdjęć i jak widzę na fejsie, jak wrzuca zdjęcia pokrzywdzonych zwierząt (czasem bardzo brutalne) z częstopliwością kilka razy w tygodniu poważnie zastawiam się czy jej nie usunąć z znajomych :P

• _izunia_ Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, że tak jeszcze temat ubrań poruszę
    Czy któraś z was kupowała kiedyś w bon prix? Jeśli tak to jakie macie opinie?
    Znalazłam taki link i się zastanawiam

http://www.bonprix.pl/kategoria/779/moda-ciazowa/

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    U mnie socjal podobno tak jak slyszalam "najlepszy" jest i wlasnie chca go skrócić. U mnie jest tak teraz trzynastka,w czerwcu paczki dla dzieci i dzien dziecka czasem robimy w sklepie,we wrzesniu taki dodatek szkoly 150zl i w grudniu na swieta paczka dla pracownika (calkiem fajne) i dla dzieci (tez ciekawe) i do tego 350zl wykup. Takze calkiem fajnie bylo,a czy bedzie? Czy solidarnosc cos zadziala..

Z czegoś trzeba 500+ wytrzasnac :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 20:08

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Tez nie moge ogladac drastycznych zdjec z udzialem zwiarzat :-( ale to od zawsze..
    ja też, ale teraz tym bardziej :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecę się pobyczyć z mężem, miał mieć nockę ale przenieśli mu na jutro więc trzeba korzystać :) Spokojnej nocy :)

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę robić kotlety mielone, buraczki zasmażane i ziemniaczki. Dzisiaj nie jest dzień dietetyczny ;) A na kolacje będzie chyba wczorajszy kapuśniaczek. Wzięłam sobie do serca komentarz Macioszczyczki, że w II trymestrze można 300 kcal więcej i już się powoli przyzwyczajam.

Bratek lubi tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja szukam przepisu na jutro, żeby zrobić, a jak przeglądam te wszystkie blogi kulinarne robię się tylko głodna, chyba więc ogarnę jakieś kanapki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstawię Wam brzuchola nie jest co prawda poranny, ale po;):

59f3753ecd360c50med.jpg

_izunia_, Malutka92, AniaLewandowska, Behemottka, Angela89, Ewelina.Irl, żabka04, bisacz, Sabina, stardust87, Gumcia, Żabcia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przedwczoraj dostałam pierwsza wypłatę z ZUS. I miło sie zaskoczyłam :) aczkolwiek, to była wypłata za 1 pobyt na Onko (6 dni) w styczniu i kolejny szpital gin (6 dni styczeń/luty) + niecały miesiąc L4.
    Zobaczymy jaka wypłata bedzie następnym razem.
    Ale ja jestem na troche innych zasadach niż Wy, bo na własnej działalności. I przyznam szczerze, ze nawet nie dopytywałam mojej księgowej jaka jest kasa na L4. A na internatach podają rożne kwoty ;) zobaczymy następnym razem.

Kurde, powiedzcie czy któraś z Was boli codziennie wieczorem głowa? Ja już wariuje :( mega mdłości, które były rano są teraz wieczorem i ten ból... Godz 20 to dla mnie już koszmar :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 20:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko zaliczone, promotor rozgrzeszyla i jest cacy!:)

Nadrobie was jutro bo padam na twarz, a jeszcze mezulkowi obiecalam masaz bo kupil mi 3 bluzki w happymum <jupi>
    Biedny jak ekspedientka podala cene to go zmrozilo, a ja bylam w tym czasie na uczelni wiec nie moglam mu powiedziec ze to drogi sklep. Jutro wstawie fotki :)

Dowiedzialam sie ze kolezanka z roku jest w 21 tyg. Ma tak MALENKI brzuszek ze ja w porownaniu z nia powinnam juz rodzic :)
    Niemniej nie chwalilam sie na uczelni...

Dobrej nocy, do jutra mammity :)

_izunia_, Malutka92, Bratek, żabka04, Behemottka, Sabina, A_n_k_a_80, martta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my wybyliśmy do kawiarni, zjadłam sobie całkiem spory kawałek torcika, a do tego herbatka z TEEKANNE Winter Time, przepyszna, w sumie muszę poszukać gdzie taką można kupić lub ogólnie z tej firmy, bo dawno nie piłam :)

• _izunia_ Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Wszystko zaliczone, promotor rozgrzeszyla i jest cacy!:)

Nadrobie was jutro bo padam na twarz, a jeszcze mezulkowi obiecalam masaz bo kupil mi 3 bluzki w happymum <jupi>
    Biedny jak ekspedientka podala cene to go zmrozilo, a ja bylam w tym czasie na uczelni wiec nie moglam mu powiedziec ze to drogi sklep. Jutro wstawie fotki :)

Dowiedzialam sie ze kolezanka z roku jest w 21 tyg. Ma tak MALENKI brzuszek ze ja w porownaniu z nia powinnam juz rodzic :)
    Niemniej nie chwalilam sie na uczelni...

Dobrej nocy, do jutra mammity :)

Gratulacje :)
    Odpoczywaj, zasłużyłaś :)

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Wstawię Wam brzuchola nie jest co prawda poranny, ale po;):

59f3753ecd360c50med.jpg
    Nie wiem czemu nie daje mi polubić, wiec tu lubię :)

Magdziulla lubi tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Kasia1987. Przyjaciółka

Wysłany: 6 marca 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dłuuuugo mnie nie było.... Witam Dziewczyny :) Super Brzuszek widze :)))) Jeeeej jak fajnie, niedługo wszystkie skończymy ten magiczny 12 tydzień :)

Malutka to ja wiem gdzie Ty pracujesz :D Witaj Koleżanko z tej samej firmy :))
    Malutka92 wrote:
    U mnie socjal podobno tak jak slyszalam "najlepszy" jest i wlasnie chca go skrócić. U mnie jest tak teraz trzynastka,w czerwcu paczki dla dzieci i dzien dziecka czasem robimy w sklepie,we wrzesniu taki dodatek szkoly 150zl i w grudniu na swieta paczka dla pracownika (calkiem fajne) i dla dzieci (tez ciekawe) i do tego 350zl wykup. Takze calkiem fajnie bylo,a czy bedzie? Czy solidarnosc cos zadziala..

ex2b3e5ekhc9nlpd.png

20140830290117.png
  • Kasia1987. Przyjaciółka

Wysłany: 6 marca 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do poczytania :)
    http://www.supermamy.pl/styl-zycia/6751/Nie-do-wiary-One-obie-sa-w-ciazy-jedna-w-piatym-a-druga-w-szostym-miesiacu.html

ex2b3e5ekhc9nlpd.png

20140830290117.png
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eccchhh, a u mnie wiecznie odnawialna umowa-zlecenie.... ;] Żadnych tam dodatków, trzynastek i innych cudów ;/ A jak idę do lekarza i potrzebuję wolnego - nikt za to nie płaci, a ja nawet nie biorę oficjalnego zwolnienia od lekarza, by nie wkurzać szefowej.... ;]

Behemottka, nic mi nie wiadomo, żeby miały się gorzej wchłaniać - a czemu?

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a zajrzałam na chwilę polecam założyć sobie profil na ZUS i będziecie mieć podgląd kiedy i ile wypłaty będzie przychodzić (tylko trzeba iść do nich i aktywować)

Malutka92, Bratek, Magdziulla lubią tę wiadomość

• Malutka92 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2017, 09:58

• Malutka92 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2017, 09:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    a zajrzałam na chwilę polecam założyć sobie profil na ZUS i będziecie mieć podgląd kiedy i ile wypłaty będzie przychodzić (tylko trzeba iść do nich i aktywować)
    bardzo dobra opcja :)
    ciekawe kiedy mnie na L4 wygonią :P

‹‹ 287 288 289 290 291 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ