X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z drugiej strony mam znajomą, która jest bardzo zaangażowana w obronę praw zdjęć i jak widzę na fejsie, jak wrzuca zdjęcia pokrzywdzonych zwierząt (czasem bardzo brutalne) z częstopliwością kilka razy w tygodniu poważnie zastawiam się czy jej nie usunąć z znajomych :P

• _izunia_ Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, że tak jeszcze temat ubrań poruszę
    Czy któraś z was kupowała kiedyś w bon prix? Jeśli tak to jakie macie opinie?
    Znalazłam taki link i się zastanawiam

http://www.bonprix.pl/kategoria/779/moda-ciazowa/

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    U mnie socjal podobno tak jak slyszalam "najlepszy" jest i wlasnie chca go skrócić. U mnie jest tak teraz trzynastka,w czerwcu paczki dla dzieci i dzien dziecka czasem robimy w sklepie,we wrzesniu taki dodatek szkoly 150zl i w grudniu na swieta paczka dla pracownika (calkiem fajne) i dla dzieci (tez ciekawe) i do tego 350zl wykup. Takze calkiem fajnie bylo,a czy bedzie? Czy solidarnosc cos zadziala..

Z czegoś trzeba 500+ wytrzasnac :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 20:08

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malutka92 wrote:
    Tez nie moge ogladac drastycznych zdjec z udzialem zwiarzat :-( ale to od zawsze..
    ja też, ale teraz tym bardziej :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lecę się pobyczyć z mężem, miał mieć nockę ale przenieśli mu na jutro więc trzeba korzystać :) Spokojnej nocy :)

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę robić kotlety mielone, buraczki zasmażane i ziemniaczki. Dzisiaj nie jest dzień dietetyczny ;) A na kolacje będzie chyba wczorajszy kapuśniaczek. Wzięłam sobie do serca komentarz Macioszczyczki, że w II trymestrze można 300 kcal więcej i już się powoli przyzwyczajam.

Bratek lubi tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja szukam przepisu na jutro, żeby zrobić, a jak przeglądam te wszystkie blogi kulinarne robię się tylko głodna, chyba więc ogarnę jakieś kanapki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstawię Wam brzuchola nie jest co prawda poranny, ale po;):

59f3753ecd360c50med.jpg

_izunia_, Malutka92, AniaLewandowska, Behemottka, Angela89, Ewelina.Irl, żabka04, bisacz, Sabina, stardust87, Gumcia, Żabcia_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przedwczoraj dostałam pierwsza wypłatę z ZUS. I miło sie zaskoczyłam :) aczkolwiek, to była wypłata za 1 pobyt na Onko (6 dni) w styczniu i kolejny szpital gin (6 dni styczeń/luty) + niecały miesiąc L4.
    Zobaczymy jaka wypłata bedzie następnym razem.
    Ale ja jestem na troche innych zasadach niż Wy, bo na własnej działalności. I przyznam szczerze, ze nawet nie dopytywałam mojej księgowej jaka jest kasa na L4. A na internatach podają rożne kwoty ;) zobaczymy następnym razem.

Kurde, powiedzcie czy któraś z Was boli codziennie wieczorem głowa? Ja już wariuje :( mega mdłości, które były rano są teraz wieczorem i ten ból... Godz 20 to dla mnie już koszmar :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 20:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko zaliczone, promotor rozgrzeszyla i jest cacy!:)

Nadrobie was jutro bo padam na twarz, a jeszcze mezulkowi obiecalam masaz bo kupil mi 3 bluzki w happymum <jupi>
    Biedny jak ekspedientka podala cene to go zmrozilo, a ja bylam w tym czasie na uczelni wiec nie moglam mu powiedziec ze to drogi sklep. Jutro wstawie fotki :)

Dowiedzialam sie ze kolezanka z roku jest w 21 tyg. Ma tak MALENKI brzuszek ze ja w porownaniu z nia powinnam juz rodzic :)
    Niemniej nie chwalilam sie na uczelni...

Dobrej nocy, do jutra mammity :)

_izunia_, Malutka92, Bratek, żabka04, Behemottka, Sabina, A_n_k_a_80, martta lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my wybyliśmy do kawiarni, zjadłam sobie całkiem spory kawałek torcika, a do tego herbatka z TEEKANNE Winter Time, przepyszna, w sumie muszę poszukać gdzie taką można kupić lub ogólnie z tej firmy, bo dawno nie piłam :)

• _izunia_ Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksosia wrote:
    Wszystko zaliczone, promotor rozgrzeszyla i jest cacy!:)

Nadrobie was jutro bo padam na twarz, a jeszcze mezulkowi obiecalam masaz bo kupil mi 3 bluzki w happymum <jupi>
    Biedny jak ekspedientka podala cene to go zmrozilo, a ja bylam w tym czasie na uczelni wiec nie moglam mu powiedziec ze to drogi sklep. Jutro wstawie fotki :)

Dowiedzialam sie ze kolezanka z roku jest w 21 tyg. Ma tak MALENKI brzuszek ze ja w porownaniu z nia powinnam juz rodzic :)
    Niemniej nie chwalilam sie na uczelni...

Dobrej nocy, do jutra mammity :)

Gratulacje :)
    Odpoczywaj, zasłużyłaś :)

w57v3e3kgxrfkiqe.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Wstawię Wam brzuchola nie jest co prawda poranny, ale po;):

59f3753ecd360c50med.jpg
    Nie wiem czemu nie daje mi polubić, wiec tu lubię :)

Magdziulla lubi tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • Kasia1987. Przyjaciółka

Wysłany: 6 marca 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dłuuuugo mnie nie było.... Witam Dziewczyny :) Super Brzuszek widze :)))) Jeeeej jak fajnie, niedługo wszystkie skończymy ten magiczny 12 tydzień :)

Malutka to ja wiem gdzie Ty pracujesz :D Witaj Koleżanko z tej samej firmy :))
    Malutka92 wrote:
    U mnie socjal podobno tak jak slyszalam "najlepszy" jest i wlasnie chca go skrócić. U mnie jest tak teraz trzynastka,w czerwcu paczki dla dzieci i dzien dziecka czasem robimy w sklepie,we wrzesniu taki dodatek szkoly 150zl i w grudniu na swieta paczka dla pracownika (calkiem fajne) i dla dzieci (tez ciekawe) i do tego 350zl wykup. Takze calkiem fajnie bylo,a czy bedzie? Czy solidarnosc cos zadziala..

ex2b3e5ekhc9nlpd.png

20140830290117.png
  • Kasia1987. Przyjaciółka

Wysłany: 6 marca 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do poczytania :)
    http://www.supermamy.pl/styl-zycia/6751/Nie-do-wiary-One-obie-sa-w-ciazy-jedna-w-piatym-a-druga-w-szostym-miesiacu.html

ex2b3e5ekhc9nlpd.png

20140830290117.png
  • Bratek Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eccchhh, a u mnie wiecznie odnawialna umowa-zlecenie.... ;] Żadnych tam dodatków, trzynastek i innych cudów ;/ A jak idę do lekarza i potrzebuję wolnego - nikt za to nie płaci, a ja nawet nie biorę oficjalnego zwolnienia od lekarza, by nie wkurzać szefowej.... ;]

Behemottka, nic mi nie wiadomo, żeby miały się gorzej wchłaniać - a czemu?

W 12 cs... <3 :) SYN <3 :-D
    3jvz2n0asudxzqnn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a zajrzałam na chwilę polecam założyć sobie profil na ZUS i będziecie mieć podgląd kiedy i ile wypłaty będzie przychodzić (tylko trzeba iść do nich i aktywować)

Malutka92, Bratek, Magdziulla lubią tę wiadomość

• Malutka92 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2017, 09:58

• Malutka92 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2017, 09:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2016, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    a zajrzałam na chwilę polecam założyć sobie profil na ZUS i będziecie mieć podgląd kiedy i ile wypłaty będzie przychodzić (tylko trzeba iść do nich i aktywować)
    bardzo dobra opcja :)
    ciekawe kiedy mnie na L4 wygonią :P

‹‹ 287 288 289 290 291 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ