WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyz drugiej strony mam znajomą, która jest bardzo zaangażowana w obronę praw zdjęć i jak widzę na fejsie, jak wrzuca zdjęcia pokrzywdzonych zwierząt (czasem bardzo brutalne) z częstopliwością kilka razy w tygodniu poważnie zastawiam się czy jej nie usunąć z znajomych
-
Malutka92 wrote:U mnie socjal podobno tak jak slyszalam "najlepszy" jest i wlasnie chca go skrócić. U mnie jest tak teraz trzynastka,w czerwcu paczki dla dzieci i dzien dziecka czasem robimy w sklepie,we wrzesniu taki dodatek szkoly 150zl i w grudniu na swieta paczka dla pracownika (calkiem fajne) i dla dzieci (tez ciekawe) i do tego 350zl wykup. Takze calkiem fajnie bylo,a czy bedzie? Czy solidarnosc cos zadziala..
Z czegoś trzeba 500+ wytrzasnac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 20:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Idę robić kotlety mielone, buraczki zasmażane i ziemniaczki. Dzisiaj nie jest dzień dietetyczny
A na kolacje będzie chyba wczorajszy kapuśniaczek. Wzięłam sobie do serca komentarz Macioszczyczki, że w II trymestrze można 300 kcal więcej i już się powoli przyzwyczajam.
Bratek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa przedwczoraj dostałam pierwsza wypłatę z ZUS. I miło sie zaskoczyłam
aczkolwiek, to była wypłata za 1 pobyt na Onko (6 dni) w styczniu i kolejny szpital gin (6 dni styczeń/luty) + niecały miesiąc L4.
Zobaczymy jaka wypłata bedzie następnym razem.
Ale ja jestem na troche innych zasadach niż Wy, bo na własnej działalności. I przyznam szczerze, ze nawet nie dopytywałam mojej księgowej jaka jest kasa na L4. A na internatach podają rożne kwotyzobaczymy następnym razem.
Kurde, powiedzcie czy któraś z Was boli codziennie wieczorem głowa? Ja już wariujemega mdłości, które były rano są teraz wieczorem i ten ból... Godz 20 to dla mnie już koszmar
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2016, 20:19
-
nick nieaktualnyWszystko zaliczone, promotor rozgrzeszyla i jest cacy!
Nadrobie was jutro bo padam na twarz, a jeszcze mezulkowi obiecalam masaz bo kupil mi 3 bluzki w happymum <jupi>
Biedny jak ekspedientka podala cene to go zmrozilo, a ja bylam w tym czasie na uczelni wiec nie moglam mu powiedziec ze to drogi sklep. Jutro wstawie fotki
Dowiedzialam sie ze kolezanka z roku jest w 21 tyg. Ma tak MALENKI brzuszek ze ja w porownaniu z nia powinnam juz rodzic
Niemniej nie chwalilam sie na uczelni...
Dobrej nocy, do jutra mammity_izunia_, Malutka92, Bratek, żabka04, Behemottka, Sabina, A_n_k_a_80, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:Wszystko zaliczone, promotor rozgrzeszyla i jest cacy!
Nadrobie was jutro bo padam na twarz, a jeszcze mezulkowi obiecalam masaz bo kupil mi 3 bluzki w happymum <jupi>
Biedny jak ekspedientka podala cene to go zmrozilo, a ja bylam w tym czasie na uczelni wiec nie moglam mu powiedziec ze to drogi sklep. Jutro wstawie fotki
Dowiedzialam sie ze kolezanka z roku jest w 21 tyg. Ma tak MALENKI brzuszek ze ja w porownaniu z nia powinnam juz rodzic
Niemniej nie chwalilam sie na uczelni...
Dobrej nocy, do jutra mammity
Gratulacje
Odpoczywaj, zasłużyłaś -
Ale dłuuuugo mnie nie było.... Witam Dziewczyny
Super Brzuszek widze
))) Jeeeej jak fajnie, niedługo wszystkie skończymy ten magiczny 12 tydzień
Malutka to ja wiem gdzie Ty pracujeszWitaj Koleżanko z tej samej firmy
)
Malutka92 wrote:U mnie socjal podobno tak jak slyszalam "najlepszy" jest i wlasnie chca go skrócić. U mnie jest tak teraz trzynastka,w czerwcu paczki dla dzieci i dzien dziecka czasem robimy w sklepie,we wrzesniu taki dodatek szkoly 150zl i w grudniu na swieta paczka dla pracownika (calkiem fajne) i dla dzieci (tez ciekawe) i do tego 350zl wykup. Takze calkiem fajnie bylo,a czy bedzie? Czy solidarnosc cos zadziala.. -
Eccchhh, a u mnie wiecznie odnawialna umowa-zlecenie.... ;] Żadnych tam dodatków, trzynastek i innych cudów ;/ A jak idę do lekarza i potrzebuję wolnego - nikt za to nie płaci, a ja nawet nie biorę oficjalnego zwolnienia od lekarza, by nie wkurzać szefowej.... ;]
Behemottka, nic mi nie wiadomo, żeby miały się gorzej wchłaniać - a czemu?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny