WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My mamy temperature 20,21 ale w supialni i w nocy to pewnie spada do 19. Czytalam ze 21 to idealna dla dziecka. U nas mlody sie grzeje w tej temperaturze wiec wiecej nie zamierzam mieć. Ogolnie moje dziecko to sie zgrzewa szybko. W weekend mielismy bodziaka i spodnie plus skarpery, na to bluza polarowa z kapturem, na glowie lekka bawelniana czapka. Wlozony w spiworek maxicosi. Wydawalo mi sie ze lekko ubrany jak na temperature prawie 0 stopni. A jak wyciagnelam maluszka to cały mokry
-
Alinka u mnie nlody ostatnio wlasnie sam tak zasypia. W szoku bylam bo najpierw sie kladlam z przekonaniem bedzie ryk to wstane a budze sie nad ranem. Zasnelam szybciej niz dziecko
ale mlody nic a nic nie płakał sam sobie gadal i wkońcu zasnął
-
nick nieaktualny
-
Kamcia powodzenia!!!
Unas w sypialnijest miedzy 19-21,a pokoju 20-22 i chyba malemu tak dobrze jest.
Dzieeczyny pomocy, chyba bedziemy musieli pomalu przechodzic na mm, bo ponoc maly przestaje sie najadac moim mlekiem, a wieksxych ilosci nie chce jesc bo zaczyna ulewac. O dziwo to zasugerowala pediatra. No i pytanie po raz setny zadane, jakiego mm uzyeacie i sie sprawdza? Ja myslalam o nan bo dostawal je w szpitalu, ale prxeczytalam, ze jest najbardziej slodkie w smaku i potem jest problem z tym. I w ogole mam dola, boinaczej to sobie eyobrazalam, nie dosc ze nie jadl z cycka tylko z butli moje to jeszcze 3 miesiace dalam rade na wylacznosc, teraz oczywiscie to stopniowo wiec peenie jeszcze z miesiac nsm zejdzie na caly proces, jakos nie sadzilam ze sie okaze ze mam ns bani z tym mm i kp. Przeciez nie uwazalam nigdy i nie uwazam ze mm jrst zle czy cos, a jednak w glowie jakies durne mysli...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 06:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja już też na nogach, Mały się obudził ok 4:45, a więc już tydzień jak tylko raz je w "nocy" i przesypia ładnie
od razu matka czuje się wyspana. Zastanawiam się tylko czy to będzie miało duży wpływ na jego przyrost? Teraz czekam aż się obudzi i spróbuję złapać mu ten mocz, jednak u chłopaka problem jest mniejszy
martta, a może spróbuj go karmić częściej? Mój je nawet co dwie godziny, bo większe ilości na raz też ulewa. Haha, pediatrzy... mojej jakbym zasugerowała że chyba się Filip nie najada, kazałaby zagęszczać mleko kaszką i dawać marchewkę
Mój jest na NAN, ale ma po nim zielone kupska, ale prawda jest taka, że każde mleczko na dziecko inaczej może działać. I tak Cię podziwiam, że dajesz radę odciągać i tak Małego karmić, bo to wymaga dużo więcej poświęcenia i czasu
kawa, śniadanie i sprzątanie.
po 8. przychodzi pani pobrać krew -
nick nieaktualny
-
no to jadę...mam większego stresa niż myślałam...aż mnie przeczyszczało...mam nadzieje że będzie jak ostatnio-ja, sąd i notująca...bez ZUS-u, bez mojej(nowej)dyrektorki...mam na sobie te samą tunikę i spakowałam na szczescie moje czerwone, szczesliwe gacie studniówkowe!!!a żeby nie wkurzać się parkowaniem, to podjade dwie ulice wczesniej pod market
ufff boje się, oby auto nie było do skrobania bo mamy -1
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu nas w domu jest wysoka temp, dlatego ja przykręcam wszystkie kaloryfery, bo sama mam napady duszącego i suchego kaszlu w okresie grzewczym, mojemu m staram się wytłumaczyć, że Małe dzieci nie mogą przebywać w takich tropikach bo to ma ogromny wpływ na ich zdrowie. On i jego brat byli tak chowani, teściom lekarze jak przychodzili do domu mówili że jest za gorąco, ale jak wychodzili to i tak odkręcali kaloryfery. Bo oni wolą ciepło w zimie i chodzić po mieszkaniu w krótkich spodenkach i rękawie
-
Dotarłam. Moja sprawa pierwsza. Następna zaplanowana 20 min później. ..ohoho stres. I sikac mi się chce a znajdź człowieku kibel w okręgowym jak nawet ruch pieszych wyznaczony jest bramkami i ich blokadami
I ciekawe jak to będzie. ..we wzorcowej sprawie sprzed roku kobieta przegrała na poziomie okręgowym i ostatecznie wygrała na poziomie SNWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 08:35