WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ulf ja miałam nadzieję że tydzień wstawania co godzinę w nocy też przełoży sie na wagę ale u nas dupa w tydzień 90 gram oby u was ta moja zagubiona cyferka się pojawiła
Ale za to dziś jest progress mama szczęśliwa wstał o 12 później o 2 ale to dostał smoka i spał do 3 na jedzonko a od 3 do 7 Jupii nie ma jak własne łóżeczkoWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 08:59
-
nick nieaktualnyKamciu jak wam sie udało otrzymać zaproszenie? Chyba ze pominęłam psy
U was takie katarki u nas w końcu było pieknie i bez charczenia w nocy. Dzis wróciło wiec znow smutkuje. Tez sie nie wyspałam mały rano tak wydziwial
Miałam zawieźć go do mamy i pisać prace mgr ale nie mam nastroju...
Wczoraj mi dopisywał za bardzo humor zeby sie dzis utrzymał chyba... moze jeszcze hormony szaleją? A w ogóle to wciąż okresu nie mammimo karmienia mm.
Czekam do końca stycznia i idę do gin bo to chyba nie jest normalne? Chociaż cieszy ze sie nie muszę bawić w podpaski...
-
nick nieaktualnyNatka-matka wariatka :) wrote:Angela, pewnie jeszcze teściowa była oburzona,że przecież nic się nie stało? Masakra jakaś. Ja ciągle się z moją tłuczę o coś.
-
nick nieaktualnyDziewczyny
Moj Iguniu 5 dzien nie zrobil kupy, zaczynam sie juz tym martwic zwlaszcza ze puszcza okropne baki,przebiera nerwowo nozkami placze przy tym i prezy sie caly czas ;/ nie wiem co robic ? Moze jakas delikatna lewatywe mu zrobie zeby sie wyproznil ?
HelpWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 09:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Sarcia rurki Windi albo kawałeczek cxopka glicerynowego.
Windi wlasnie nie dalo nic, a czopki mam takie dla siebie po pprpdzie kupilam to kawalek takiego moge ku dac czy specjalne musze kupic ? Bo jesli moge to jaki kawalek mozna dac -
nick nieaktualnyNo wlasnie czytalam w internetach ze sa , mi ze dla dzieci chyba sa slabsze o ile sie nie mylę
edit. Na tych moich pisze ze nie podawac dzieciom ponizej 6r.z i ze dsieciom podaje sie czopki 1 g, a te moje sa 2 g, czyli lipa.
kurde no i tera bede musiala czekac az maz wroci pl 15 z pracy bo dzisiaj cora tez jest w domu i nie bede sie tluc z dwojka do apteki kurde.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 10:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymojemu leżenie na brzuszku pomaga w zrobieniu kupki
mój właśnie sobie leży, ale już kombinuje
nóżki podkurcza do brzuszka i się odpycha, a teraz próbuje na plecy się przeturlać,
ale coś mu dzisiaj gorzej to wychodzi, ale się ładnie przemieszcza chociaż -
Ajrin, nie właśnie czytałam, ze u Was częste wstawanie nie dało rezultatach na wadze.
Może trzeba poczekac. Te skokowe przyrosty itd.
Nie wiem jak to działa ale u nas sie zdarzało ze przy dniach zajebistego karmienia waga stała. A po dniu słabiutkiej nagle BACH i 100g.
Lrf, my mamy szczepienie 2 stycznia. Równo po mięsiacu od poprzedniego i w same urodziny.
Tzn nie wiem czy będziemy szczepić, bo tomialy być meningokoki, a doczytałam w ulotce ze albo w 2 miesiącu albo po 6 (i wtedy 3 albo 2 dawki) i nie wiem, jak to będzie.
Ale wizyta z ważeniem sie odbędzie
U nas teraz jest jakieś niecałe 500g od 2 grudnia.
-
nick nieaktualny
-
Dostałam mogę funkcjonować jeszcze wstaw kawę i będzie bosko.
Sarcia są specjalne dla dzieci malutkie przezroczyste a i tak je się dzieli na pół i trzyma w lodówce. U nas czopek dał rezultat bardzo szybko. Pomasuj brzuszek pokładzi na nim maluszka może pomoże do czasu zanim czopkow nie kupisz. U nas problem kupy rozwiązał się po zmianie probiotyki na acidolac baby są teraz 3 razy dziennie ładne żółte. A i u nas zawsze skutkowało groźba że Ignas jak dziś nie będzie kupki trzeba będzie Ci pomóc no i zawsze skutkowałorobił sam
-
nick nieaktualny