WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
sarcia123 wrote:Kamcia,stoswalizcie,skuteczne sa?
Nie zdążyłam. Kupiłam ale wtedy poszłam do pediatry . Ale działanie przeczyszczajaco -ochronne i to dla niemowląt i od urodzenia mnie przekonywalo. Polecił facet z apteki. W necie poczytaj. To takie jednorazowe pompeczki. 6 szt za ok 30 zł -
nick nieaktualny
-
U nas podróż mija na śpiocha
najgorsze jest ubranie kombinezonu i sadzenie do fotelika - pierwsze 5 min jest kwik krzyk i Armageddon. ..a potem spokój
najczęściej śpi ale też nie całą drogę. Zosia lubi czasami pobyć sama ze sobą więc jak się budzi to nic nie mówi tylko obserwuje
Ale te 5 minut na początku to jest tragedia. Wasze maleństwa też tak reagują? ?09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Daria tak u mnie ubieranie to jakbym go ze skóry obdzierala no chyba że jest na maksa padnięty to daje mu smoka i zakładam n an oczy czapkę i zasypia. Tak serio czapka na oczy
-
W daleka podróż ubieram cieniutko do fotelika, czapa wsuwana i nawet dwa koce. Tak że po 15 min siedzi w body i spodniach okryty kocykiem
w bliska podróż ubieram kurteczko-sweterek. Jest bardzo gruby ale daje mu dużo luzu. I tak ubieram jak nawet fotelik winam w stelaż
placzu nie ma
ale raz zaliczylismy ryk z powodu przegrzania (pierwszy wyjazd 3h)i dziękuję -nie ubieram grubo -
Ksosia a ty tylko mm? Czy jeszcze coś KP? No i jak długo mm bo z okresem to różnie po odstawieniu od piersi ale warto się przejść dla kontroli.
-
Ja robie podobnie jak Kamcia mamy z kapturem polarowa bluzę rozpinana i ja zakładam przykrywa kocem.
Wogole to miałam jazdę z teściową bo ona kupiła piękny firmowy kombinezon ok młodemu problem w tym że to kombinezon na zimę stulecia taki gruby. Ciągle marudzi czemu nie nosimy że to nie kombinezon na wystawę i mamy nosić. Więc ubrałam raz młodego jak jechaliśmy 10 min i kazałam teściowej młodego rozebrać Osz jej oczy zdziwiona jak młody wnet mokry bidak a siedział wnet na golasa w tym kombinezon a na zewnątrz było prawie - 10. Sama się zdziwiłem że aż tak się zgrać ale efekt był taki ze teściowa zrozumiała nie wtrąca się w ubieranie a i nawet broniła nas na święta jak rodzina zobaczyła że młody jak z nim wychodzimy to tylko bluzę zakładamy. Relacja teściowej była wierzcie to dziecko jest zimno lubię inaczej się przegrywaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 12:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hmm to może w tym jest problem. ..że kna w tym kombinezonie..
chociaż co jest dziwne to że ledwo samochód ruszy to już jest ok, nawet jak jest w kombinezonie. Tylko ten początek. Ale na trasę musimy spróbować tylko sweter. Po mieście to nie za bardzo bo byśmy co chwilę musieli ją ubierać i rozbierać
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyDariah wrote:Hmm to może w tym jest problem. ..że kna w tym kombinezonie..
chociaż co jest dziwne to że ledwo samochód ruszy to już jest ok, nawet jak jest w kombinezonie. Tylko ten początek. Ale na trasę musimy spróbować tylko sweter. Po mieście to nie za bardzo bo byśmy co chwilę musieli ją ubierać i rozbierać
http://www.alinadobrawa.pl/2014/12/poprawne-przewozenie-dziecka-w-foteliku.html?m=1
Przyznam kilka razy mi sie zdarzyło młoda zostawić w kurtce w tym pierwszym foteliku ale staralam sie tego nie robic. Kuba mi nawet nie dawal by szans aby go tak zostawić bo sie nir miesci -
nick nieaktualnymy się zaraz na spacer wybieramy, ale głowa mi dziś pęka - może od świeżego powietrza poczuję się lepiej?
i dokładnie rok temu dowiedzieliśmy się o Filipie!
wow, drugi dzień pod rząd żółta kupa!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 14:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wojsko do utylizacji drobiu?
Wow.
U nas marudnosci dzień kolejny. Pojękuje, pakuje łapy do gęby i mlaska skrzywiony, gryzie palce i wszystko co napotka. Na brzuchu tez nie trzyma głowy, jak tylko znajdzie piąstkę to już nie puszcza z japy.
A miedzy marudzeniem i krzywieniem sie strzela usmiechami -
Jezu jej stan zapalny piersi mi się robi pomocy młody nie ściąga mam ból w piersi i zgrubienie. Grzeje pierś przed karmieniem po chlodze szit