WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
My dziś pierwsze karmienie bez awantury bo dałam mu moje mleko zamiast mm zjadł 150 i usnal zjadł by więcej Ale dałam kleik i chyba smoczek był za wolny potem przewrocilal szklankę i się obudził odbił tak że masakra i babcia go ululala.
Dobrej nocy idę spać bo nie wiem ile pośpi.Dariah lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Skali, mam nadzieje, ze dzidziuch daje ci pospac
oby
Sarcia, super, ze tak ladnie wam poszlo z karmieniem, oby tak dalej
Ja zaliczylam drugie karmienie. Amelka zasnela, ale jak dlugo pospi nie wiem. Leze i slysze, ze ma strasznie zawalony nosek a odciagalamnie mam juz pomyslu na to ;(
Dzis idziemy na kontrole do otolaryngologa. Trzymajcie kciuki dziewczeta! -
nick nieaktualnyDzień dobry, ufff wyspalam sie w końcu. Kubuś śpi obudził sie dziś tylko 2 razy. U niego od jakiegos czasu słabo z jedzenien mleka wypija po 120-150 ml mysle ze to przez katar. Choć inne słoiczki wycina aż miło.
Na wadze mamy 8300 i to bez kupy
Tyle z pozytywnych rzeczy bo ja straciłam głos, kaszle jak stary gruzlik. Ogólnie lekarka mówiła ze w powietrzu panuje jakas bakteria a nie wirus i przez to ludzie tak długo chorują. Masakra jakas. My z mężem sie tylko podleczamy i w kółko nas rozklada..AJrin, Dariah, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
ja obaliłam 2 kawy, ubieram sie i biorę się za malego, byśmy do tego sądu się wyrobili
wstałam z takim nerwem, że aż szkoda gadaćwstaje wczesniej by mieć chwilkę dla siebie, na te kawy
mąż wstawał do pracy (podejdzie do sądu)
obudził malego tym swoim wstawaniem...piotrek gadał behemotem prawie godz, sam w pokoku, bez płaczu ale on, zamiast teraz samemu wstawać, to własnie niedawno usnął...nerwa mam -
Skali,
Oby nocka była długa
Sarcia,
Gratulacje pięknego karmienia
Natka,
Współczuję tego kataru u Amelkiu takich maluszków to jest straszne bo ani nie umie samo wydmuchac ani grawitacja mu w tym nie pomaga bo dzidzia leży
Angela,
Cieszę się że wreszcie się wyspałaś, bo przecież na dłuższą chwilę tak się nie da...
Generalnie jakaś epidemia grypy szaleje.
Chciałam wczoraj wejść z Małą na zakupy ale matka wariatka spanikowała bo w czwartek szczepienie na pneumo więc nie chcę aby teraz cost złapała. ..
Kamcia,
Powodzenia ! Trzymam kciuki! !będzie dobrze!
kamciaelcia lubi tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
nick nieaktualnyhuhu, też się wyspałam dzisiaj! i Mały nadal drzemie
wstał dziś na mleczko dopiero po 6.
ale ok... o 0:30 wzięłam go do siebie, po drugiej pobudce
chyba mamy skok, niby humorki nie są tak paskudne, ale ze spaniem jakiś koszmar!!
kamcia, trzymam kciuki!Dariah, kamciaelcia, bisacz, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Madziuuuula wrote:A mój płacze czasem jak słyszy suszarkę U mnie zamartwianie na maksa włączonego. Bo mój chłopiec przybrał 40 g w tydzień i faktycznie mi się jakiś chudszy wydajemy. Pampersy mogę ciasnej zapiąć normalnie.
Magdziuula,
Tak jak mówi Natka, dzieciaczki przybierają skokowo. To jest pierwszy tydzień kiedy tak mało przybrał? Ważysz go co tydzień?
Jeśli to pierwszy taki tydzień to może w ciągu tego lub najbliższych dwóch zrobi skok na wadze.
Na pewno Filipek przybierze. A jeśli teraz był bardziej płaczliwy lub nerwowy to też na pewno mniej przybrał przez to - tak nam mówili w szpitalu.09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualnyMy mieliśmy pobudki o 24 i o 4. Ja wstawalam raz o 4 więc całkiem przyjemnie.
Ja juz w ramach rozpaczy chciałam Kubę wziąść do nas do łóżka aby sie wyspać ale zrobił nan psikusa i spał u siebie. A ja nie złamała swojej obietnicyDariah, bisacz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:kurczę, wiem że powinien spać u siebie, ale ja się ostatnio ledwo na nogach trzymam z niewyspania, a tu nagle magiczni 6 godzin ciągiem przespał
a ostatnio przy zasypianiu okropnie płacze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoże jak się ten skok skończy to Malutki wróci do siebie?
on już potrafił ładnie zasypiać sam, bez płakania, bez awantury, u siebie?
w dzień też, wystarczyło odłożyć śpiącego, dać pieluszkę do przytulenia i odpalić hipcia
kurczę, coś się popsuło, u nas niby byłby 5 skok od 22 tygodnia (Mały ma teraz 24 i on ma opóźnienie ok 2 tygodniowe)
http://iv.pl/images/98256977018838354155.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 08:08
Dariah lubi tę wiadomość
-
Ja się właśnie bałam że Zosia będzie chciała spać z nami...a mamy wąskie łóżko, do tego ja mam kamienny sen więc byłabym się że ją zgniotę.
Ale jeśli Filipek już ładnie spał sam to może faktycznie to kwestia tego skoku. Myślę że te tygodnie skoków też są tak orientacyjnie. Tak więc to może by ten skok 22 tygodnia
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
-
nick nieaktualny