WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadziulla sto lat!
Ale leca nam te tygodnie
Chyba dzis sie zmobilizuje i w koncu zakupie tego rogala do spanoa, bo coraz trudniej mi znalezc wygodna pozycje, byl juz ten temat jakis czas temu, ale powiedzcie mi, czy jak kupilyscie to dobrze Wam sie z tym rogalem spi? Lepiej wiekszy czy mniejszy?Magdziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyviolett wrote:Madziulla sto lat!
Ale leca nam te tygodnie
Chyba dzis sie zmobilizuje i w koncu zakupie tego rogala do spanoa, bo coraz trudniej mi znalezc wygodna pozycje, byl juz ten temat jakis czas temu, ale powiedzcie mi, czy jak kupilyscie to dobrze Wam sie z tym rogalem spi? Lepiej wiekszy czy mniejszy?
Ja nauczyłam męża, że mi robi za rogala
_izunia_, mychakruszyna, violett lubią tę wiadomość
-
Macioszczyczka wrote:Dzień dobry! U nas brzydko, śnieżnie i deszczowo. Dzierzba nasz mały ze względu na przerośnięty 3 migdał choruje co 2 tygodnie. Byliśmy u laryngologa i profilaktycznie kazał nam dawać Immunotropine i nie leczyć antybiotykami. (Mały miał i tak już wyjałowiony organizm) i odpukać od grudnia nam nie chorował. I po lekach bardzo poprawił mu sie apetyt. Teraz waży pewnie około 21 kg.
Behemotka u nas też ma być Hania, jeżeli się już potwierdzi całkiem że Fasolka jest Fasolinką. Mamy nadzieję że te 80% to jednak prawda. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żabcia_ wrote:Czesc
Gratuluje kobitki udanych wizytych siuskow i siusiek
Magdziula Wszystkiego najlepsiejszego z okazji bycia coraz mlodsza
Dzierzba Wspolczuje, ze maly nie moze sie zebracale zycze mu zdrowka, a Tobie spokoju zebys sie nie denerwowala.
Malgorzatka Czekamy na Ciebie!
A teraz o mnie, wczoraj bylam na przyspieszonej wizycie. Dzidzia malo ruchliwa ale serduszko ladnie pracuje. Jak mama spi na brzuszku, ogolnie nadrobila wzrostem, ma dosc ciasno i lekarz nie czarujac sie powiedzial, ze bede czuc dyskomfort w podbrzuszu, bo bedzie sie rozpychac :p Zwiekszyl mi dawke Letroxu na 100i dupka dalej 3x1 bo przy lekach na tarczyce ponoc nalezy dbac zeby nie bylo spadku... Ehh pytalam czy moge chociaz co 12h - NIE
Maz wszedl pierwszy raz ze mna - wzruszyl sie i przyznal sie bez bicia do tego, ogolnie w szoku, troche mu zajelo zanim cos wydukal i mowi, ze teraz go juz zawsze mam brac ze soba do srodka
Po badaniu zabral mnie na kolacje i kupil bielizne i takie dwie luzne narzutki zeby potem otulac brzuszekoh ah! Ja korzystajac z okazji od razu kupilam mu prezent na urodziny
Mój ze mną idzie na prenatalne. Jestem ciekawa jaka będzie reakcja jak dwa tańczące pajacyki zobaczy.
W sumie to tak widzę po nim, że dla niego to na razie czarna magia i nawet za bardzo go nie interesuje jak się dzieci rozwijają na danym etapie ciąży. Pyta tylko czy rosną tak jak mają rosnąć i tyle.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻabcia_ wrote:Czesc
Gratuluje kobitki udanych wizytych siuskow i siusiek
Magdziula Wszystkiego najlepsiejszego z okazji bycia coraz mlodsza
Dzierzba Wspolczuje, ze maly nie moze sie zebracale zycze mu zdrowka, a Tobie spokoju zebys sie nie denerwowala.
Malgorzatka Czekamy na Ciebie!
A teraz o mnie, wczoraj bylam na przyspieszonej wizycie. Dzidzia malo ruchliwa ale serduszko ladnie pracuje. Jak mama spi na brzuszku, ogolnie nadrobila wzrostem, ma dosc ciasno i lekarz nie czarujac sie powiedzial, ze bede czuc dyskomfort w podbrzuszu, bo bedzie sie rozpychac :p Zwiekszyl mi dawke Letroxu na 100i dupka dalej 3x1 bo przy lekach na tarczyce ponoc nalezy dbac zeby nie bylo spadku... Ehh pytalam czy moge chociaz co 12h - NIE
Maz wszedl pierwszy raz ze mna - wzruszyl sie i przyznal sie bez bicia do tego, ogolnie w szoku, troche mu zajelo zanim cos wydukal i mowi, ze teraz go juz zawsze mam brac ze soba do srodka
Po badaniu zabral mnie na kolacje i kupil bielizne i takie dwie luzne narzutki zeby potem otulac brzuszekoh ah! Ja korzystajac z okazji od razu kupilam mu prezent na urodziny
żabcia co mozesz chociaz co 12h?????
Nie rozumiem
-
O rety w końcu nadrobilam! I tak
Gratuluje wszystkich wizyt, siurakow i muszelek!
Małgorzatka cały czas trzymam kciuki i mam nadzieję że te wszystkie straszne dni niedługo się skończą i będzie wszystko dobrze!
Madziulla najlepsze życzenia!
Ksosia super pierwsza strona, dopisz mi proszę wizytę 05.04
I mam pytanie do dziewczyn, ktore biora albo brały duphaston. Moja lekarka mówiła ostatnio, ze do 18 tyg bede go brala, a druga z prenatalnych powiedziała że to zbędne i pomału mam zmniejszyć dawkę i kończyć branie. I bądź tu mądry człowieku, jak to jest u Was????Magdziulla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny