WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyżabcia
Zwiekszyl mi dawke Letroxu na 100i dupka dalej 3x1 bo przy lekach na tarczyce ponoc nalezy dbac zeby nie bylo spadku... Ehh pytalam czy moge chociaz co 12h - NIE
ż
Naprawde?????????????/
Nie wiedziałam.
A bedziesz odstawiać dupka????????Kiedy ???????? coś mówił????????
Sorki że męczę ale ja biorę Letrox 100 i 125 a z dupk kazał mi schodzić teraz 2x1.
A mam poniżej normy progesteron!!!!! -
Dzierzba wrote:Nie, ale też mam takie upławy utrzymujące się 2-3 dni po usg. Pytałam lekarza i mówił, że to żel się oczyszcza.
-
A_n_k_a_80 wrote:Co to za dupiaty zel, dzisiaj zbadam czy ma zpach dla pewnosci i czy nie swedzi jakby co to jutro zadzwonie do lekaza. wiesz jak wstawic fote chcialam sie ciuszkami pochwalic wczoraj kupilam.
-
ja też juz dupka mam odstawionego od 2 tyg.
Wczoraj pokupiłam kilka body w używanej odzieży:) za 7 body + spodnie malutkie dałam 6zł
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/60e92d5331d3.jpgSabina, A_n_k_a_80, maluutka90, _izunia_, Kasia1987. lubią tę wiadomość
-
Dzierzba wrote:mychakruszynka ja nie lubię takich bodów z tym rozwiązaniem u góry, ciężko się zdejmują i rozchodzą na boki na dziecku, wolę na napy przy barku, a najlepsze są zapinane kopertowo dla mnie.
, ktorego linka tu wklejasz 1,2,3?ja tez kupilam takie 4 body
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 12:38
-
mychakruszyna wrote:Dzierzba hehe nie mam takiego doświadczenia:P ale dobrze wiedzieć na przyszłość dzięki
Anka spróbuj tu http://naforum.zapodaj.net i potem chyba 3 linkSabina, mychakruszyna lubią tę wiadomość
-
mychakruszyna
wszystko jest do ogarniecia, u mnie 95% to też body wciągane przez głowę. I spokojnie dawalismy radę. Dziecko w ogóle nie lubi ubierania, więc zawsze pomarudzi. Ze względu na planowane wizyty byłam zaopatrzona w body z przodu rozpinane, ale nawet na allegro cięzko z większymi rozmiarami-takie super się już zakladało jak mała siedziała. Nie kupuj nic na początek , co ma z tyłu zapięcie! -
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Wiesz, co kto lubi. U mnie takie body leżały, bo ciężko z nimi mi było pracować. Główka jest spora u noworodka i nie można jej tak swobodnie podnosić samej, żeby te body przez nią ściągnąć. Mój syn się denerwował, bo zahaczałam mu nimi o nosek, uszy i trochę musiałam ciągnąć więc pizgnęlam w kąt i używałam rozpinanych na barku (wtedy jest duży, luźny otwór) i tych kopertowych co już w ogóle jest przyjemne (mało ich miałam, bo ciężko je było dostać). Tak tylko piszę ze swojego doświadczenia.
Myślisz, ze będziemy jeszcze pamiętać obsługę noworodka?Dzierzba lubi tę wiadomość
-
A_n_k_a_80 wrote:Nie wychodzi mi, ja tez powinnam widziec te foto?
Tak powinnaś widzieć...hm to nie mam pojęcia o co chodzi bo mi normalnie weszło...
Dzierzba a masz gdzieś zdjęcie takiego body kopertowego bo jakoś nie kojarzę zebym kiedykolwiek takie widziała, a chciałabym wiedzieć czego szukać