WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:ja, jak chciałam swój wózek na zywo obejrzeć, pisałam do producenta, w którym sklepie "w okolicy" go znajdę. Szybko odpisali a ja wózek obejrzałam
okazało się, że są tylko na specjalne zamówienie klienta sprowadzane z UK
-
pirelka wrote:Pojedynczy ja dawno miałam wybrany i byłam przekonana, że jak zajdę w upragnioną ciąże to nie będę mieć dylematu, a to los spłatał Nam figla
i muszę kupić koszmarny sprzęt, który nigdy mi się nie podobał
ah życie
Ja też byłam zaskoczona ale bardzo chciałam bliźniaki więc radość ogromna.
A jak się czujesz?
-
kamciaelcia wrote:pirelka, jesli nie musisz(zwłaszcza po dobrym usg)nie rób pappy...moja dobra,osobista rada...Ksosia wrote:Pirelko. Ja bez zastanowienia robilam pappa. Jakos tak zeby mi lepiej na duchu bylo.
Jak sie ogolnie czujesz? Malo piszesz. Co u Ciebie?
Dwie tak skrajne opinie , jedna po drugiej.
Ja zrobiłam pappa dla świetego spokoju. Jeśli usg wychodzi dobre, a ze statystki po pappa coś sie psuje, to ja chce te statystykę znac.
Pójdę wtedy dalej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 13:55
Sophia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:pirelka, no szkoda, a nóż trafisz na wymarzony model w jakims sklepie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 14:05
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Dzieci wynagrodzą niedogodności.
Ja też byłam zaskoczona ale bardzo chciałam bliźniaki więc radość ogromna.
A jak się czujesz?
Mdli mnie trochę, ale bez jakiś dramatyzmów, wymiotów jak nie było tak nie ma, plamień też już nie mam, ale biorę luteinę 1x1 na noc.
Ostatnio rozpiera i czuję podbrzusze, ale dzisiaj coś lepiej. Ogólnie nie jest źle
Ciągle sikam, tzn non stop mam taki ucisk na pęcherze, że ledwo wytrzymuję.. a tak kilka kropli. W nocy wstaję min 2 razy -
nick nieaktualnyJa to już w ogóle mam mieszane uczucia co do pappy i zupełnie nie wiem.. każdy ma swoją opinię i ciężko się zdecydować.
Już nawet nie chodzi o kasę, że będe musiała płacić drugie tyle co za wizytę prawie.. kasę odkładam na wizyty za wczasy, by w razie czego mieć i być spokojną. -
nick nieaktualnyPirelka zapytala jak to bylo u nas, wiec powiedzialam. Absolutnie nie namawiam do tego badania, ale tez nie odradzam
To powinien byc wybor kazdej z nas indywidualny.
Ulfstein chcialam ciemniejszy i dlatego w kodzie wpisalam "pink" zawsze byl to ostry roz w przeciwienstwie do "rosa" gdzie byl wlasnie jasny a tu taki psikus wyszedl... Jeszcze pokombinuje:) -
nick nieaktualnywróciłam do domu, zimno jak (już nie powiem jak), zaraz zabieram się za pizzę, a później chciałam jechać na łowy, ale że pada to nie wiem czy się zdecyduję na wyjazd
moja spódniczka nadal nie przyszła, albo awizo w skrzynce się ukrywa, też nie chce mi się tyłka ruszać
ale z dobrych wiadomości - mamy weekend!dziś chcę pierwszy raz od grudnia ufarbować włosy!
-
pirelka wrote:U mnie radość jeszcze się nie wyzwoliła, bo był ogromny szok, niedowierzanie i na razie chyba wciąż się oswajam. Oby potem moje odczucia się zmieniły.
Mdli mnie trochę, ale bez jakiś dramatyzmów, wymiotów jak nie było tak nie ma, plamień też już nie mam, ale biorę luteinę 1x1 na noc.
Ostatnio rozpiera i czuję podbrzusze, ale dzisiaj coś lepiej. Ogólnie nie jest źle
Ciągle sikam, tzn non stop mam taki ucisk na pęcherze, że ledwo wytrzymuję.. a tak kilka kropli. W nocy wstaję min 2 razyOswoisz się. Byle by nie było komplikacji, ttts i innego dziadostwa!
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:To tak jak ja z tym pęcherzem, ale dziewczyny też biegają więc to raczej ogólna przypadłośc
Oswoisz się. Byle by nie było komplikacji, ttts i innego dziadostwa!
Dzierzba lubi tę wiadomość
-
Pirelka
Usg może wyjść idealne a nagle wynik całościowy może zszokowac i nie dowiesz się dlaczego. ..bo tego programu do wyliczania statystyki nikt nie zrozumie. A przy bliźniakach możesz mieć wyższe bhcg. ..i jak dostaniesz wynik zwatpisz czy aby na pewno jest dobry. ..bo jedna ma 1:300 a druga 1:2000, a oba wyniki to ryzyko niskie ...to skomplikowane. Każda z nas inaczej odbiera takie wyniki. Sama zwatpilam w swoje i po porady udałam się na wątek amnio...