X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • agatia Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 18:44

Sabina lubi tę wiadomość

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    No to ja sie do czegoś przyznam. Jestem klasycznym przykładem budyniu ciazowego uups. Źle zapisałam wartość gluzkozy na wykresie, teraz sprawdziłam. Mam 90,2. Jestem miszcz XD
    Oj tam oj tam, każdemu sie moze zdarzyć;)

Sabina lubi tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Sabina Ty budyniu ha ha ha ha. Piękne określenie :)
    Wiecie ja tak sobie wszędzie zapisałam. A to nie.pierwsza taka wtopa. Dziś pisałam z kumpelami. I takie byki ortograficzne sadzilam, ze potem myślałam, ze się spale.ze wstydu :/

agatia lubi tę wiadomość

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam pomidorówkę zjadłam 3 miseczki...i po 30 min jestem glodna! Cholera :/ mąż pojechał na mecz ale zaraz wraca i kazał mi się wyszykować do wyjścia ze znajomymi....no wiec zmusiłam się do kąpieli prostownicy i makijażu ...jak on mi powie ze nigdzie nie idziemy (jak tydz temu) to się wkurzę :P szkoda że mi trzustka niedomaga bo tak bym chociaż na pizze go wyciągnęła

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • mmargol Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatia, ciesze sie o kolejna pozytywna opinie o dr Zieleniewskim :-) troche mi lzej ;-) polecano mi tez gin co sie niby zna na endo dr Sabatowska, ale nie chcialam gin zmieniac.

Anulka chociaz tyle dobrego w tym zlym, ze najgorsze za nia, ale szacun ze to dzieki Tobie, strach myslec co mogloby byc. Zdrowie najwazniejsze! :-)

Anulka01 lubi tę wiadomość

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój syn przegląda właśnie katalog lego i wybiera prezent na zajączka... Jejku jak ja bym chciała w końcu kupować laleczki, kucyki, elfiki...

atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2016, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry wieczór - już Was dzisiaj nie nadrobię :P spędziłam dzień z mamą i tak się ze mnie śmiała, że ciążę po mnie już widać, bo nie dość że brzuch wywaliło to jeszcze siadam jak ciężarna :D :D a i pies rodziców dziś podejrzanie brzuch mi obwąchiwał :)

kamciaelcia, Behemottka, mmargol, martta, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość

• agatia Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 18:44

• mmargol Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatia wrote:
    Mmargol to jak najbardziej sybiektywna opinia, miałam styczność z dr S. nie polecam.
    Nie planuje sie do nie wybierac :-)
    W poniedzialek sa warsztaty Bezpieczny maluch w hotelu Petropol, wybierasz sie?

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • agatia Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2017, 18:45

• mmargol Autorytet

Wysłany: 12 marca 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sprobuj, przy rejestracji zgloszenia poinformuja czy sa miejsca czy nie, przesylaja jeszcze maila z potwierdzeniem rezerwacji :-) mnie to ciekawi jakie nagrody beda w konkursach :D bo maja btc fundowane przez partnerow akcji a sa to m.in. smyk, maxi cosi, palmers czy polski bank komorek macierzystych. Bylam na podobnym czyms ze znajomymi w innymi miescie jak bylismy u nich w odwiedzinach i tam nagrody byly ciekawe, dzbanki do filtrowania wody, znizki na brafiting i 3osoby dostaly bon na pobranie i przechowywanie konorek macierzystych (to by bylo cos) :-) niestety wtedy nic nie wygralam ;-)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 marca 2016, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 19:43

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mam być pierwsza, to będę pierwsza :)
    dzień doberek w niedzielę!
    witam się w 16 tc :D

żabka04, Sabina, Angela89, Robotka1, violett, bbeczka91, Pysiaczek89, _izunia_, YvonnElizabeth, Bratek lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale dziś pospałam, aż mnie głowa z tego dobrodziejstwa rozbolała, dzisiaj robię obiad po śląsku - zrazy, modro kapusta, tylko mąż klusek nie lubi to będą tradycyjne ziemniaki z wody :P

Sabina, żabka04 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little dawaj adres wpadnę :-)
    Smakowity masz ten obiadek ja zjem z tobą kluchy hihi
    Smacznego!:-)

Dzień dobry :-)
    Ja się wyspałam spalam sama bo mąż w nocy w psp3 grał więc wyprowadziłam się do drugiego pokoju.
    Niestety nocka z dziwnymi snami.
    Nie wiem jak u was ale ja jestem na etapie snów z dziećmi a nie seksualnych:-(
    W dodatku śnił mi się mój zmarły ojciec rozbieralo z ubrań moja córkę czyt. Z kurtki i butów a nigdy na oczy jej nie widział ahhhhh
    To tylko sen interpretować można różnie.
    Miłej niedzieli ja po 2 śniadaniu zbieram się i jedziemy do teściów z nowina hmmmm ciekawa jestem reakcji opowiem jak wrócę.
    :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 08:08

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    Witam w bura niedzielę
    U nas na obiad barszcz czerwony z pierogami. Uwielbiam <3
    Spokojnego dnia wszystkim :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabka
    daj popalić tesciowej
    wielkim usmiechem i radością z dobrej nowiny :)

żabka04, Sabina lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Little dawaj adres wpadnę :-)
    Smakowity masz ten obiadek ja zjem z tobą kluchy hihi
    Smacznego!:-)
    zapraszam na deszczowe podbeskidzie :) weź ogórki kiszone, bo akurat do zrazów nie mam :P w zastępstwie przyszykowaną mam paprykę, też powinno być ok ;)

• Dzierzba Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jej ja się witam. Dziś w końcu jedziemy do mojej mamy. :) Mój chłop odsypia, a jaz młodym siedzę. Piękna pogoda jest dziś. Od jutra syn nareszcie do szkoły więc można zacząć długie spacery! Jupiii. Żabka powodzenia. :)

żabka04, Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość

82dox1hpo9h4v7fr.png

zrz6anlivhmoac9m.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam sie i ja:) u mnie szaro buro ale bez bólu głowy! Sukces. My dzisiaj tez do teściów... Ech trzeba przeżyć. U mnie jeszcze wszyscy śpią, a ja sobie kawkuje w łóżeczku:)
    Wczoraj wieczorem jak położyłam sie spać to nie wiem czy przypadkiem Kropka mi tam koziołków nie fikala bo czułam muśnięcia:) Szczerze sie przyznam ze dopiero teraz powolutku zaczynam cieszyć sie ta ciąża... Trochę większy spokój na mnie spłynął po ostatnim usg. Teraz czekam na wyraźne ruchy:)
    Udanej niedzieli Wam życzę:*

Sabina, Pysiaczek89, _izunia_ lubią tę wiadomość

atdcupjy14gifv7v.png
‹‹ 359 360 361 362 363 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ