WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:No to ja sie do czegoś przyznam. Jestem klasycznym przykładem budyniu ciazowego uups. Źle zapisałam wartość gluzkozy na wykresie, teraz sprawdziłam. Mam 90,2. Jestem miszcz
Sabina lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Sabina Ty budyniu ha ha ha ha. Piękne określenie
agatia lubi tę wiadomość
-
Zrobiłam pomidorówkę zjadłam 3 miseczki...i po 30 min jestem glodna! Cholera
mąż pojechał na mecz ale zaraz wraca i kazał mi się wyszykować do wyjścia ze znajomymi....no wiec zmusiłam się do kąpieli prostownicy i makijażu ...jak on mi powie ze nigdzie nie idziemy (jak tydz temu) to się wkurzę
szkoda że mi trzustka niedomaga bo tak bym chociaż na pizze go wyciągnęła
-
Agatia, ciesze sie o kolejna pozytywna opinie o dr Zieleniewskim
troche mi lzej
polecano mi tez gin co sie niby zna na endo dr Sabatowska, ale nie chcialam gin zmieniac.
Anulka chociaz tyle dobrego w tym zlym, ze najgorsze za nia, ale szacun ze to dzieki Tobie, strach myslec co mogloby byc. Zdrowie najwazniejsze!Anulka01 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydobry wieczór - już Was dzisiaj nie nadrobię
spędziłam dzień z mamą i tak się ze mnie śmiała, że ciążę po mnie już widać, bo nie dość że brzuch wywaliło to jeszcze siadam jak ciężarna
a i pies rodziców dziś podejrzanie brzuch mi obwąchiwał
kamciaelcia, Behemottka, mmargol, martta, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość
-
sprobuj, przy rejestracji zgloszenia poinformuja czy sa miejsca czy nie, przesylaja jeszcze maila z potwierdzeniem rezerwacji
mnie to ciekawi jakie nagrody beda w konkursach
bo maja btc fundowane przez partnerow akcji a sa to m.in. smyk, maxi cosi, palmers czy polski bank komorek macierzystych. Bylam na podobnym czyms ze znajomymi w innymi miescie jak bylismy u nich w odwiedzinach i tam nagrody byly ciekawe, dzbanki do filtrowania wody, znizki na brafiting i 3osoby dostaly bon na pobranie i przechowywanie konorek macierzystych (to by bylo cos)
niestety wtedy nic nie wygralam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle dawaj adres wpadnę
Smakowity masz ten obiadek ja zjem z tobą kluchy hihi
Smacznego!
Dzień dobry
Ja się wyspałam spalam sama bo mąż w nocy w psp3 grał więc wyprowadziłam się do drugiego pokoju.
Niestety nocka z dziwnymi snami.
Nie wiem jak u was ale ja jestem na etapie snów z dziećmi a nie seksualnych:-(
W dodatku śnił mi się mój zmarły ojciec rozbieralo z ubrań moja córkę czyt. Z kurtki i butów a nigdy na oczy jej nie widział ahhhhh
To tylko sen interpretować można różnie.
Miłej niedzieli ja po 2 śniadaniu zbieram się i jedziemy do teściów z nowina hmmmm ciekawa jestem reakcji opowiem jak wrócę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 08:08
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Little dawaj adres wpadnę
Smakowity masz ten obiadek ja zjem z tobą kluchy hihi
Smacznego!weź ogórki kiszone, bo akurat do zrazów nie mam
w zastępstwie przyszykowaną mam paprykę, też powinno być ok
-
Jej ja się witam. Dziś w końcu jedziemy do mojej mamy.
Mój chłop odsypia, a jaz młodym siedzę. Piękna pogoda jest dziś. Od jutra syn nareszcie do szkoły więc można zacząć długie spacery! Jupiii. Żabka powodzenia.
żabka04, Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Witam sie i ja:) u mnie szaro buro ale bez bólu głowy! Sukces. My dzisiaj tez do teściów... Ech trzeba przeżyć. U mnie jeszcze wszyscy śpią, a ja sobie kawkuje w łóżeczku:)
Wczoraj wieczorem jak położyłam sie spać to nie wiem czy przypadkiem Kropka mi tam koziołków nie fikala bo czułam muśnięcia:) Szczerze sie przyznam ze dopiero teraz powolutku zaczynam cieszyć sie ta ciąża... Trochę większy spokój na mnie spłynął po ostatnim usg. Teraz czekam na wyraźne ruchy:)
Udanej niedzieli Wam życzę:*Sabina, Pysiaczek89, _izunia_ lubią tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia