WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela gratuluję pierwszych bulgotek
są słodkie prawda??
hihi my też zazwyczaj robimy pierwsze ogniska przed sezonem, ostatnio w lutymuwielbiam ten klimat zimowych kurtek i zapachu pieczonej kiełbaski:)
ja coś w tej ciąży czuję się średnio;/ ostatnio już dawno miałam pałera a teraz? ehh jak nie urok to sraczka....
dosłownie, tak mnie wczoraj goniło do kibelka że aż strach gdziekolwiek się ruszyć, dziś już spoko ale nigdy nie wiadomo kiedy mnie dopadnie:P
i kompletnie nie mam ręki do gotowania! dziś chyba zaliczymy jakąś knajpę bo nawet smażenie schabowego wydaje mi się nie lada wyczynem -
Angela89 wrote:ooo 5?! To środek nocy, od momentu kiedy idą jej zęby to właśnie zaczeła wstawać o 7 teraz 6.30 boje się co będzie dalej.. Ona jeszcze nie dawno wstawała o 10
A kładła się 18-19
Ale coraz mniej snu potrzebuje. Przetrzymywałam ją ostatnio aby później szła spać ale i tak wstaje o 6.30
Trudnooo wyśpię się jak odchowam
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzierzba wrote:Nie będziesz miała problemów później jak do szkoły będzie wstawała. Mój i tak długo śpi bo kładę go o 19.30. Normalnie dzieci z jego klasy chodzą spać 22-23, a potem jak zombie w szkole, bo chodzą na 8.00 Ja go tak nauczyłam. Wieczory mamy wolne i on się wysypia. Nigdy nie spał do 10. Zawsze wstawał rano ale do 4 roku miał jeszcze dzień w dzień drzemkę od 12 do 14 także miałam dobrze z nim. Teraz też nie mam co marudzić. Oby bliźniaki takie były.
Nie no ja nie wyobrażam sobie aby chodziła spać o 22-23 u nas 20.30 to maks.
Robotka piękne uczucie brakowało mi tegoA power jeszcze wróci
Dzierzba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWczoraj normalnie nerwice dostałam.. byłam na targach dziecięcych było multum kobiet w ciąży ale jedna mi strasznie podpadła..Patrze brzuch 6-7 miesiąc a ona pali! Bardzo mnie to zabolało bo ja chucham dmucham, dbam i córkę urodziłam wcześniej a taka pali.. i pewnie urodzi zdrowego bobasa.. i co najlepsze kobieta zadbana nie żadna patologia..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Angela, też mnie takie sytuacje okrutnie denerwują, a pomyśleć że mam wyrzuty sumienia za każdego hamburgera lub chipsy
Ja wczoraj mimo imprezy zjadłam może z 5 czipsów.... A tak to same zdrowotności.
Bolą mnie boki ud, ale aż czuje że to kości. -
nick nieaktualnyWitam sie i ja. Pogoda taka, ze nie chce sie wychodzic z lozka. Wczoraj wypilam szklanke coli pod wieczor, bo znajomi pili drinki i tak strasznie mi sie tej coli zachcialo :p a potem jak zasypialam czulam takie bulgotki niziutko, eh
slodkie, jak pomysle, ze to malenstwo
-
nick nieaktualnyDzień dobry Drogie Panie
A u mnie jak zwykle, szaro i brzydkocóż, ale weekend mamy intensywny jak na moje ostatnie dni, ba nawet tygodnie!!!
Wczoraj zakupy w Ikea sie udały - w końcu mamy piękne talerze!!!! Z zemsty kupollismy 2 komplety po 6 szt każdyteraz goście mogą do nas co tydzień wpadać
pózniej M zabrał Nas na pyszny obiadek
Za chwile zbieramy sie na zakupy "ciuchowe", potem basen i moje mocne postanowienie, ze będziemy chodzili co tydzień, a następnie obiadek. I tu M jakiś dobrotliwy, bo mowi: kochanie, a moze pojedziemy znowu gdzieś do knajpy na jakiś obiadek? Moze rybka?? Mmmmmmciekawe, co przeskrobał
Tak wiec miłego dnia, ja uciekam - całusyWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 10:15
_izunia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam się niedzielnie
Zazdroszczę wam tych łaskotek w waszych brzuszkach, ale myślę sobie, że jeszcze tydzień dwa i też będę się cieszyć tym uczuciem
Mnie dziś wkurzyli moi panowie bo żaden nie pofatygował się ze mną do kościoła i zrobiłam im awanturę, przez te hormony szybko się denerwuję..eh ja też się pożaliłam.
Angela mnie też denerwują kobiety, które jarają w ciąży, popijają alk i jeszcze się z tym nie kryją. Ty się martwisz o witaminki, wyniki, dietę a takie...........szkoda gadać, nigdy nie zapomnę widoku mojej szwagierki, która z pokaźnym brzuchem waliła wódkę z kieliszka, normalnie szok.
No ale jest niedziela więc trzeba się zebrać na jakiś spacer pomimo braku słoneczka. -
nick nieaktualnyI chciałam sie jeszcze Wam pochwalić, ze upatrzyliśmy kuchnie w Ikea, ale cena przyprawiała nas o zawrót głowy!!!!!
Łącznie ze sprzętem: 24 tys!!! O matko!!!! Stolarz podejrzewam zrobi to o wiele taniej! Dlatego porobilam zdjęcia i podrzucę komuś na wycenęjak nie bedzie taniej, to musimy wymyślić coś innego. Pokaże Wam:
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aniu wycena kuchni pewnie wyszła Wam taka wysoka, bo prawie same szuflady, co mocno podnosi cenę, no i jest tu baaaaaadzo dużo tych szafek
Ja najpierw byłam napalona na kuchnię na wymiar, ale zabiły mnie ceny zaproponowane przez stolarzy. W końcu zdecydowaliśmy się na Ikea(mamy już prawie dwa lata) i jestem bardzo zadowolona.
Angela, jak byłam w szpitalu po łyżeczkowaniu, dziewczyna w ciąży leżała ze mną na oddziale systematycznie paliła po 3-4 papierosy dziennie. Niestety po dwóch dniach mojego pobytu przywieźli ją na moją sale- poroniła w 18tc. Także nic na pewno nie obejdzie się bez echa. Ponadto jeśli kobieta w ciąży przebywa dużo w dymie tytoniowym/sama pali, to dziecko może urodzić się uzależnione od nikotyny.
Szkoda tylko, że za błędy rodziców płacą ich dzieci... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny