Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 20:08

_izunia_, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• miniaturka31 Przyjaciółka

Wysłany: 13 marca 2016, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie polecam black red white. Kuchnia ze zdjęcia super, ale rzeczywiście dużo szafek. My mamy trochę mniej szafek, ale i cargo i nerkę i trochę szuflad. Stolarz wycenił nam kuchnię na 13 tys. Plus oczywiście musieliśmy dokupić sprzęt AGD. Wyslij wycenę do kilku stolarzy. Wtedy będziesz wiedziała gdzie taniej. Moja koleżanka bardzo poleca sprzęty z Ikea. My kupowalismy w media expert.

Tęsknimy 29.05.2015
    10 tc.
    oar83e3k2d9rg7wq.png
  • martta Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, ja już dużo pożytecznego zrobiłam, poszlam do kościoła, a potem na myjke z samochodem, bo brudny strasznie byl. A teraz zjadlam maliny z lidla i ibejrzalam program o kobietach chorych na raka w ciąży. Łezka oczywiście poplynela... no i czekam na męża, bo pojechał na motor z kumplami. Dobre to ze oni enduromaniacy, czyli tor i przeszkody, klody i górki i szkolenie techniki, a nie na scigaczach, to aż tak się nie martwię.

o148p07w5riqasy7.png
  • martta Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już nie mogę się doczekać tych bulgotek w brzuchu ;-)

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martta mój mąż kiedyś uprawiał mtb downhill, ale wyrósł z tego, bo też bym się o niego martwiła :(

• martta Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxik moj od mlodziaka motory i rajdowki mial, teraz juz z rajdow samochodowych wyrósł, chyba ze jako widz, a z motorów zostało enduro, wiec ja jestem za :-) fajnie, bo coraz lepiej mu idzie w jakiś zawodach w sezonie i widzę, ze sie rozwija. Fajnie sie na to patrzy potem jak śmiga przez te belki i mega opony na przykład :-)

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mój S. ma mało niebezpieczne hobby - karpiarstwo. :P Jedyne co może się po jego wypadach na ryby uszkodzić to wątroba. :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 12:14

martta, nick nieaktualny, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak on przestał szaleć na rowerach tak ja przesiadłam się w siodło, kilka razy spadłam z konia to bardziej moja mama to przeżywała, niż mój mąż kochany. Zawsze się pytał czy szybko się pozbierałam i jechałam dalej :P oj brakuje mi tego, oj brakuje :(

_izunia_, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• martta Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi brakuje porzadnego treningu, tak żeby ledwo sapac hehe, ale cóż....
    Odbijemy sobie potem foxik

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 12:28

mychakruszyna, _izunia_, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

o148p07w5riqasy7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam nadzieję! Dziecko posadzimy na kucyka i będziemy razem śmigać ;)

martta, _izunia_, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny może wy wiecie. Pracuje w hoteliku na recepcji. Czy to prawda, że kobieta w ciąży nie może pracować w niedziele i święta? Bo prawie zawsze ja muszę siedzieć w niedzielę w pracy. Nie mówiąc o świętach wolnych. Jeśli tak to zaraz znoszę zaświadczenie i mam ich gdzieś, niech sobie sami siedzą.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy te bulgotki mozna pomylic z praca jelit?

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inzynierka wrote:
    Dziewczyny może wy wiecie. Pracuje w hoteliku na recepcji. Czy to prawda, że kobieta w ciąży nie może pracować w niedziele i święta? Bo prawie zawsze ja muszę siedzieć w niedzielę w pracy. Nie mówiąc o świętach wolnych. Jeśli tak to zaraz znoszę zaświadczenie i mam ich gdzieś, niech sobie sami siedzą.
    na pewno nie możesz pracować dłużej niż 8 godzin, nie możesz robić nadgodzin i w nocy, a co do niedzieli i świąt - chyba też, ale głowy głowy nie dam - najlepiej sprawdzić w kodeksie pracy :)

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Foxik ma rację. Nie dłużej niż 8h w ciągu dnia, bezwzględny zakaz pracy w nocy. Ja mogłam w niedziele i święta bo taki był system pracy :od poniedziałku do niedzieli plus święta

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dodatkowo - przed komputerem nie dłużej niż 4 godz. u mnie w firmie tego bardzo przestrzegają :)
    tak przeglądam kodeks pracy i artykuły na stronach rządowych i póki co wzmiankę o niedzieli i świętach znalazłam tylko na jakimś ciążowym portalu (z 2013 r.) :/

a zaświadczenie o ciąży zawsze warto moim zdaniem do pracy zanieść i zacząć korzystać z przywilejów :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2016, 14:31

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    dodatkowo - przed komputerem nie dłużej niż 4 godz. u mnie w firmie tego bardzo przestrzegają :)

u mnie w ogóle. Moja praca polega tylko na siedzeniu przy komputerze i robię to przez 8 godzin. Na razie nie jest źle, ale pewnie z czasem i powiększającym się brzuchem będę miała dość...

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co to za zaświadczenie o ciąży? lekarz to wydaje? ja nic takiego nie dostałam..

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie szef widział kodeks pracy tylko na zdjęciu. 4 godziny? Siedzę po 9 godzin... Z szefem nie da się dogadać. Nie ma mnie kto zastąpić jak odejdę. Więc jak przyniosę z dnia na dzień zwolnienie to szef padnie na zawał. Szczerze? Powinnam martwić się o siebie... A dalej martwię się, kto mnie zastąpi... Głupia ja...

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 13 marca 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaświadczenie o ciąży dostałam na samym początku ciąży ( 5tc) i zawsze je miałam ze sobą asekuracyjne. Nie dawałam pracodawcy bo ja właśnie w nocy chciałam pracować. Bałam się sytuacji kontaktu z chorym dzieckiem. Zaświadczenie dałam dzień przed zwolnieniem lekarskim

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 marca 2016, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    a co to za zaświadczenie o ciąży? lekarz to wydaje? ja nic takiego nie dostałam..
    Ja też nie, ale jak poprosimy to Ci da i np dopiero wtedy masz wszystkie przywileje ciężarnych. Chociaż są pracodawcy, którzlym papier nie potrzebny do bycia w porządku.

‹‹ 362 363 364 365 366 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen w ciąży i po porodzie – jak regulowane podparcie ciała wpływa na kręgosłup i miednicę?

Oczekiwanie na przyjście na świat nowego członka rodziny to moment pełen emocji, który wiąże się z ogromnymi zmianami zachodzącymi w anatomii przyszłej mamy. Rosnący brzuszek stopniowo przesuwa środek ciężkości ciała, co bardzo często skutkuje uciążliwym dyskomfortem towarzyszącym kobiecie nawet podczas nocnego odpoczynku. Znalezienie wygodnej pozycji staje się prawdziwym wyzwaniem, zwłaszcza kiedy tradycyjne poduszki i akcesoria przestają przynosić upragnioną ulgę zmęczonym plecom. Prawidłowa regeneracja jest warunkiem zachowania sił witalnych, dlatego warto zrozumieć, jak powierzchnia, na której śpisz, realnie oddziałuje na twoje zmieniające się ciało.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ