WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
O ja Kamcia. W domu dziecka?
To podziwiam cię jeszcze bardziej. Twarda babka jesteś.
A koleżanka się nie przejmuj. W każdej pracy taka się znajdzie co to próbuje w ten sposób informacje wyciągnąć. Dobrze jej napisalas, wszystko zgodnie z prawdą.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Myślałam, że Amelia już śpi a ona nie śpi tylko sobie siedział w łóżeczku i śpiewa
Póki nie płacze, to nie idęmoże ją ten śpiew zmęczy
-
nick nieaktualnyObiad juz sie robi.
Mam nadzieje ze zdazymy zjesc i ide juz na dwor na obkolo po córkę.
Robert nie chce raczej spać no nic się nie zapowiada.
Także jemy i spadamy.
Zajmę do lidla zobaczę czy są jakieś buty na Roberta może coś zostało.
Natka super nie było tak źle.
Trzeba było uprzedzić panie że nie lubi krzesełka hahahah
Cwana jest ta nasza kosmitka
-
Skali
Czytaj czytaj jak tylko masz czas, ja w ciąży też sporo czytałam i jeszcze oglądałam seriale. Teraz trochę mniej ale w wakacje 3 książki przeczytałam, a jak mąż ma wolne to też razem oglądamy jakiś serial, obecnie Trzynaście powodów, polecam.
Żabka
Twój Robcio widzę że też ma słabszy apetyt. Może teraz taki etap że dzieci gorzej jedzą, mój też słabo. Mleko nadal be, kaszkę zjadł ale też nie całą i padł zmęczony w łóżeczku, niech śpi, może będzie miał lepszy humor bo rano strasznie marudził.
Kamcia
Ciężką masz pracę, podziwiam Cię, a jak jesteś zadowolona i jeszcze Cię chwalą to tylko się cieszyć. Teraz nie dziwię się że chcą żebyś wróciła do pracy i może dlatego robią takie podchody. Dobrze odpisałaś koleżankom, masz jeszcze urlop więc korzystaj a później l4. Pewnie nie będą pocieszeni ale dziecko jest teraz najważniejsze i nie możesz ryzykować że się czymś zarazisz od innych dzieci.
Natka
Twoja Amelka da radę w żłobku, dzisiaj dobrze jej poszło i ładnie się bawiła. Śniadanko i inne posiłki też będzie jadła, przyzwyczai się.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobert zjadł pięknie ziemniaki z łososiem.
Surówka Beetle.
No to zbieramy się i idziemy na spacer do lidla i po córkę.
Marta tak raczej taki etap u dzieci.
Ważne żeby coś jadła choć troszkę co kolejek i dużo piły.
Mój pije jak końNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem czy zdążę do biblioteki muszę jechać na budowę odebrać instalacje gazu
Wszystko na mojej głowie bo m ma taki Sajgon ze on za bardzo nie wie co się tutaj dzieje
Seriale też uwielbiam chirurgów właśnie jest nowy sezon czekam aż m wróci i będę nadrabiać to taki mój rytuał
Natka mówiłam ze Amelka będzie rozstawiac haha ja uczę Szymka kopać nie no nie uczę Ale kopać piłkęNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zabka
Super niespodzianka!
I jeszcze Robert tak ładnie obiadek zjadł! Supermiło się ci weekend zaczyna. Oby tak dalej!
Jedziecie dziś córce po chomika?
Skali
Może zdarzy aż zrobić jedno i drugie tzn odebrać instalacje i skoczyć do biblioteki?
Ucz Szymka kopać pile, ucz -
nick nieaktualnyJestem dojechałem.
Mąż pojechał skrótem i to zasuwal 160-200h serce miałam w gardle.
Dobrze ze on umie jeździć szybko i dobrze.
Oczywiście wiem że każdemu się może noga powinac.
Ważne że dojechaliśmy.
Byłam w zoologicznym po drodze do lidla.
Byłam zobaczyć ceny klatek za głowę się złapałam bo znalazłam nowa na Olx za 70+kw a w sklepie 142zł!
Oczywiście to taka jaka córka sobie wymyśliła.
Widziałam 10 chomikow w tym sklepie tylko jakieś takie duże wiecie nie malutkie.
Odpowiedziałam jej po drodze zapytała dlaczego poszłam tam sama?!
Nie dziś nie kupimy na pewno musi swoje odcierpiec.
Jutro do teściów.
Ma być pogoda.
Butów w lidlu nie ma za to kombinezonow mnóstwo.
Kamcia może Ci kupić? -
nick nieaktualnyKamcia nie wiem bo tylko przeszłam koło nich.
Ale jutro będę w lidlu u teściowej to mogę zobaczyć.
Tylko kolor powiedz jaki.
Jakby nie było to plw niedzielę bym u siebie zobaczyła.
Już po wizycie.
To była 5 czyli ząb który miałam zrobić za jakiś czas. -
nick nieaktualnyKamcia.
Możesz mi wysłać zdjęcia jeśli są w gazetce?
Tzn jak masz czas będzie mi łatwiej szukać.
SMS-em.
Jak będzie to ci kupię na pewno:-)
Szary widziałam u siebie leżał na wierzchu i to był duży rozmiar bo taki wielki byl.
Jutro ci dam znać co i jak.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 15:56
-
nick nieaktualny