WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyD ziemi wykapane.
Naleśniki zrobione teraz zajadaja.
Zrobiłam im też trochę kakao.
Robert naleśniki wcina dałam popic wziął dwa lyki i zdziwiony hahahahah
Mina bezcenna.
Mam nadzieję że wypije kubek swój tego kakaokamciaelcia, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
-
Ja wstawiłam rosołek na jutro i pojutrze.
Pyrka się powolutku a ja wypoczywam właśnie.
Mąż ma dziś dzień dobroci i zrobił kolacjętrzeba korzystać
ja też zrobiłam dziś sobie dzień dobroci i w lodówce chłodzi się dla mnie piwko, o!
Skali89, kamciaelcia, Dariah, AJrin, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Huraaa m właśnie ruszył będzie pewnie koło drugiej w nocy będzie spał ma podłodze bo łóżko zajęte -)
Byłam trzy razy na budowie Ale zrobione teraz czramy na gazownie majs być za dwa tygodnie
Byłam na mieście po rajstopy i właśnie sobie uswiadomilam że byłam blisko biblioteki ślę wtedy o tym nie myslslam
Ja poluje na kombinezon ten dwu częściowy w lidlu bo wydaje mi się praktyczny do auta Ale może przejdę się zobaczyć jutro czy coś zostałoAJrin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka piwko hmmmmmm
Mi siw marzy lampka pysznego wina ale nie mogę żadnego alkoholu
Korzystaj:-)
Skali super nareszcie będziesz mieć męża w domu i pomoc hihi
Ahhhhh to nic nie szkodzi "mózg ciążowy" następnym razem pójdziesz po książki.
Teraz się ciesz mężem bo pewnie nie będzie czasu na czytanie
My już w łóżku.
Robert wypił 1/4 kubka kakao.
Jak na pierwszy raz z samego mleka krowiego jest ok :_)
Naleśnika prawie całego zjadł tylko Dziuba otwierał i dojadl pół nektarynki.
Staram się go uśpić bo ledwo na oczy widzę ale przecież mój syn nagoe z powietrza się doladowal i fruwa po całym łóżku. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy już w drodze do teściów.
Nocka super zero pobudki:-)
Wstałam o 6 bo już się wyspalam liczyłam że przywita mnie @ ale jej nie ma!
Wiecie tak myślę że może ma wpływ Wit c?
Bo kupiłam i pije może dlatego @ nie ma? Albo opcja nr 2 zaciazylam choć nie chce mi się wierzyc skoro starając się o Roberta było tyle zachodu no ale natura wie co robi:-)
Udanego weekendu.
Kamcia będziemy w kontakcie bo nie wiem o której wyjdę do tego lidla z teściowa.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Żabka, ja też trzymam kciuki za wersję nr 2 czyli małego Henia
Ja to z okresem mam przechlapane, nigdy nie wiem kiedy mam dni płodne bo cykle nieregularne, ostatni trwał 50 dni, a jak dostałam okres to nawet się go nie spodziewałam bo zero objawów a kiedyś miałam tak że dzień wcześniej czułam lekkie pobolewanie brzucha. A my tu z mężem chcemy się starać o rodzeństwo dla Antosia i nawet nie wiem kiedy celować w owulację
Na dodatek Antoś od wczoraj strasznie marudny, byle co i wpada w histerię, apetyt nadal słaby, już nie wiem co mu jest jak to nie od zębów, chyba jakiś skok rozwojowy.żabka04 lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja.
Noc ok, chociaż z zasypianiem był problem. Musiała mnie trzymać za rękębała się, że mnie nie będzie. Przeżywała żłobek widocznie.
Za to wyspałaś się już przed 7:00, byłyśmy na targu i w drodze powrotnej takie mi przedstawienie urządziła, że szok. Wycie, pokładanie po chodniku, tupanie, bicie po twarzy. Szok! Tylko dlatego, że ona do domu iść nie chciała.
Teraz ja polozylam, ale słyszę, że robi w łóżeczku bajzel. Ech... Oby zasnęła.
Zabka
Ty lepiej test kup
Kamcia
Super, że się wyspałaśod czego to ramię może cię boleć? Nadwyrężyła jakoś?
Marta
Jak widzisz, Mela też histerię odwala i to już od dłuższego czasu. Taki chyba jest urok szkrabów
Skali
Super, że będziesz już mieć męża obokzawsze to jakaś pomoc więcej.
-
nick nieaktualnyHahahahh
Poczekam jeszcze kilka dni:-)
Marta ty lepiej na spontana i bez spinania.
Dziewczyna z innego wątku miała też długie cykle nawet leczyla się w klinice niepłodności i zaskoczyła booooo totalny luz bez spiny myślenia kiedy owulka kiedy śluz płodny itd itd
Więc ja bym olala to wszystko i się cieszyła z mężem z przyjemności.
Będzie to będzie.