X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zapiekam lasagne, bo jestem głodna jak wilk, bo właśnie się obudziłąm. 2 godzinna drzemka to coś pięknego. Wiem co będę robić na l4.. SPAĆ!

mychakruszyna, Strazaczka1990, mmargol, YvonnElizabeth, _izunia_ lubią tę wiadomość

• Sophia Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, co na katar i lzawienie bo oszaleje.

5i4vyjc.png
    z0q819o.png
  • maluutka90 Ekspertka

Wysłany: 16 marca 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sophia wrote:
    jak masz przytkany nos, to kup sól morską w spray'u odetka i udrożni trochę nos :)

f2w33e3khxcaayjq.png
  • Behemottka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    YvonnElizabeth wrote:
    Czesc dziewczyny:-)
    Gratuluje udanych wizyt oraz poznania plci dziecka:-)
    3mam kciuki za nastepne wizyty.

U mnie zapowiada sie sloneczny dzien. Jak ogarne chate i ugotuje obiadek to wybiore sie na spacer. Szkoda bybylo nie skozystac z tak ladnej pogody.

Dzisiaj wlasnie mam 30 urodziny i dostalam najpiekniejszy dla mnie prezent od babla. Mianowicie poczulam jak fikolki robi w brzuszku. Cudowne uczucie.

Jutro mam wizyte-juz nie moge sie doczekac. Ciekawi mnie co gin powie o maluszku.

W piatek zaczynam 16 tydz-ale ten czas mija szybko.

Sto lat !!!!!!!! :) :) :)

Gratuluje fikołków :)

Strazaczka1990, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sophia wrote:

Ja rano obudziłam się z potwornym katarem ale kupiłam w aptece sztyft do nosa...przeszlo od razu :)

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • claudiuszek Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    YvonnElizabeth wrote:
    Czesc dziewczyny:-)
    Gratuluje udanych wizyt oraz poznania plci dziecka:-)
    3mam kciuki za nastepne wizyty.

U mnie zapowiada sie sloneczny dzien. Jak ogarne chate i ugotuje obiadek to wybiore sie na spacer. Szkoda bybylo nie skozystac z tak ladnej pogody.

Dzisiaj wlasnie mam 30 urodziny i dostalam najpiekniejszy dla mnie prezent od babla. Mianowicie poczulam jak fikolki robi w brzuszku. Cudowne uczucie.

Jutro mam wizyte-juz nie moge sie doczekac. Ciekawi mnie co gin powie o maluszku.

W piatek zaczynam 16 tydz-ale ten czas mija szybko.

wszystkiego najlepszego, toć to 3 rocznica 10 urodzin ;-) 1986 rządzi :D spełnienia marzeń!

YvonnElizabeth lubi tę wiadomość

mhsvi09k4211dm8g.png

• Gumcia Ekspertka

Wysłany: 16 marca 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Ksosiu poproszę o wpisanie mi prenatalnych na 18.03 - udało mi się dostać do Medicoveru żeby potwierdzić poniedziałkowe usg ..bedzie mnie to kosztowało bardzo wczesną pobudkę po badanie na 7:00 na drugim końcu Warszawy ale warto zobaczyć jeszcze raz misiaczka i utwierdzić się w świadomości że jest dobrze :)

uwo943r8sc6b8ien.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po wizycie brzdac roanie pieknie :)wszystko dobrze :)

mychakruszyna, Pysiaczek89, AniaLewandowska, Gumcia, maluutka90, Behemottka, Sabina, żabka04, mmargol, Madziuuuula, bbeczka91, martta, Anulka01, violett, bisacz, stardust87, Malutka92, A_n_k_a_80, _izunia_, Broszka, Pauka lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinka miałam Ci przypomnieć o zupce chinskiej

Sabina lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dziś czuję coś dziwnego w brzuchu ale nie wiem czy to ruchy czy to praca jelit...

zgodnie z obietnicą, robię się coraz bardziej pulpetowata :D
    http://iv.pl/images/86595163193260765493_thumb.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 14:09

Strazaczka1990, Ewelina.Irl, maluutka90, claudiuszek, Sabina, żabka04, Angela89, mmargol, bbeczka91, martta, Anulka01, violett, bisacz, YvonnElizabeth, _izunia_, Broszka lubią tę wiadomość

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, witam sie :)

Dopiero będę nadrabiać. Yvonn mnie zatrzymała i musiałaś złożyć życzenia :)

Pewniaczka - jesli to Twoje drugie dziecko i, jak twierdzisz, masz głowę na karku, to po co w ogole wydajesz pieniądze na PAPPA i USG genetyczne??? Trzeba było od razu zrobić sobie NIFTY albo biopsje kosmowki. Wybacz, ale Twoje zmartwienia, przy takim wyniku, są po prostu nierozsądne. Od samego początku wiedziałaś jak takie badanie wyglada, wiec po do to było? A teraz jesteś tu i nakręcasz innych. I to jest nie fair. Więcej - to co tu robisz, jest trochę okrutne. Takie nieracjonalne lęki zachowaj dla siebie a innym daj już sie cieszyć ciążami. My tu wszystkie doskonale rozumiemy co nasze wyniki znaczą. Dajże pożyć. Są tu osobne watki o lekach ciążowych. Co innego Malgorzalka albo Agatia, albo ostatnio Dzierzba. One maja przesłanki do badania i my je rozumiemy. Chcemy, zeby nam tu siedziały i dostawały zrozumiałe wsparcie. Ale jesli Ty przy normalnym wyniku chcesz tu siać niepokój, to wiesz co? Są osobne watki do tego. Tyle. Wiecej sie na ten temat nie będę wypowiadać.

Strazaczka1990, Gumcia, agatia, Sabina, żabka04, Angela89, bbeczka91, Bratek, Bee85, Anulka01, bisacz, YvonnElizabeth, _izunia_ lubią tę wiadomość

mhsvi09kgjfp1f6i.png

Wysłany: 16 marca 2016, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sophia wrote:
    Wsadz czosnek w dziurki od noska ale nie za głęboko .Do jutra ulzy

Wysłany: 16 marca 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    ja dziś czuję coś dziwnego w brzuchu ale nie wiem czy to ruchy czy to praca jelit...

zgodnie z obietnicą, robię się coraz bardziej pulpetowata :D
    http://iv.pl/images/86595163193260765493_thumb.jpg
    Jaki piękny śliczny brzuszek <3

Wysłany: 16 marca 2016, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stardust87 wrote:
    A ja ciągle zdycham z mdlosciami i wymiotami. Ale melduję się że jestem, czasem czytam i myślę o Was. Miłego dnia :* i powodzenia na wizytach
    Ja mam to samo;*

• Sophia Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny.
    Behemottka ty wogole sypiasz?? Nie wie czy słyszałaś ale ciężarne potrzebują dużo snu.

5i4vyjc.png
    z0q819o.png

Wysłany: 16 marca 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowy zakup ;D różofffeeeeeeeeee ;D 51 para rożowych butów w mojej szafie

65386w.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 14:42

_izunia_ lubi tę wiadomość

• Behemottka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sophia wrote:
    Dzięki dziewczyny.
    Behemottka ty wogole sypiasz?? Nie wie czy słyszałaś ale ciężarne potrzebują dużo snu.
    No sypiam, ale najmniej przed praca, trzy dni w tygodniu :). U mnie teraz 6:45, kończę makijaż. Spac poszłam o 22:00, spałam prawie osiem godzin, ale jeszcze sobie przysnę po pracy :)

mhsvi09kgjfp1f6i.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Sabinka miałam Ci przypomnieć o zupce chinskiej
    Już byłam na zakupach. Budyń ciążowy rządzi. Znowu nie kupiłam :/
    Ale jutro..!

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie chce się wypowiadać na temat Pewniaczki. Nie chce, bo nie wiem na ile jej lament to rzeczywisty strach a na ile wymyślona historia. Tyle ode mnie.

Angela89, Behemottka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    YvonneElizabeth najlepszego z okazji okrągłych urodzin i gratuluje ruchów :)

Strazaczka1990, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość

‹‹ 396 397 398 399 400 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ