WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
YvonnElizabeth wrote:Czesc dziewczyny:-)
Gratuluje udanych wizyt oraz poznania plci dziecka:-)
3mam kciuki za nastepne wizyty.
U mnie zapowiada sie sloneczny dzien. Jak ogarne chate i ugotuje obiadek to wybiore sie na spacer. Szkoda bybylo nie skozystac z tak ladnej pogody.
Dzisiaj wlasnie mam 30 urodziny i dostalam najpiekniejszy dla mnie prezent od babla. Mianowicie poczulam jak fikolki robi w brzuszku. Cudowne uczucie.
Jutro mam wizyte-juz nie moge sie doczekac. Ciekawi mnie co gin powie o maluszku.
W piatek zaczynam 16 tydz-ale ten czas mija szybko.
Sto lat !!!!!!!!
Gratuluje fikołków
Strazaczka1990, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość
-
YvonnElizabeth wrote:Czesc dziewczyny:-)
Gratuluje udanych wizyt oraz poznania plci dziecka:-)
3mam kciuki za nastepne wizyty.
U mnie zapowiada sie sloneczny dzien. Jak ogarne chate i ugotuje obiadek to wybiore sie na spacer. Szkoda bybylo nie skozystac z tak ladnej pogody.
Dzisiaj wlasnie mam 30 urodziny i dostalam najpiekniejszy dla mnie prezent od babla. Mianowicie poczulam jak fikolki robi w brzuszku. Cudowne uczucie.
Jutro mam wizyte-juz nie moge sie doczekac. Ciekawi mnie co gin powie o maluszku.
W piatek zaczynam 16 tydz-ale ten czas mija szybko.
wszystkiego najlepszego, toć to 3 rocznica 10 urodzin1986 rządzi
spełnienia marzeń!
YvonnElizabeth lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ksosiu poproszę o wpisanie mi prenatalnych na 18.03 - udało mi się dostać do Medicoveru żeby potwierdzić poniedziałkowe usg ..bedzie mnie to kosztowało bardzo wczesną pobudkę po badanie na 7:00 na drugim końcu Warszawy ale warto zobaczyć jeszcze raz misiaczka i utwierdzić się w świadomości że jest dobrze -
Jestem po wizycie brzdac roanie pieknie :)wszystko dobrze
mychakruszyna, Pysiaczek89, AniaLewandowska, Gumcia, maluutka90, Behemottka, Sabina, żabka04, mmargol, Madziuuuula, bbeczka91, martta, Anulka01, violett, bisacz, stardust87, Malutka92, A_n_k_a_80, _izunia_, Broszka, Pauka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja dziś czuję coś dziwnego w brzuchu ale nie wiem czy to ruchy czy to praca jelit...
zgodnie z obietnicą, robię się coraz bardziej pulpetowata
http://iv.pl/images/86595163193260765493_thumb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 14:09
Strazaczka1990, Ewelina.Irl, maluutka90, claudiuszek, Sabina, żabka04, Angela89, mmargol, bbeczka91, martta, Anulka01, violett, bisacz, YvonnElizabeth, _izunia_, Broszka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry, witam sie
Dopiero będę nadrabiać. Yvonn mnie zatrzymała i musiałaś złożyć życzenia
Pewniaczka - jesli to Twoje drugie dziecko i, jak twierdzisz, masz głowę na karku, to po co w ogole wydajesz pieniądze na PAPPA i USG genetyczne??? Trzeba było od razu zrobić sobie NIFTY albo biopsje kosmowki. Wybacz, ale Twoje zmartwienia, przy takim wyniku, są po prostu nierozsądne. Od samego początku wiedziałaś jak takie badanie wyglada, wiec po do to było? A teraz jesteś tu i nakręcasz innych. I to jest nie fair. Więcej - to co tu robisz, jest trochę okrutne. Takie nieracjonalne lęki zachowaj dla siebie a innym daj już sie cieszyć ciążami. My tu wszystkie doskonale rozumiemy co nasze wyniki znaczą. Dajże pożyć. Są tu osobne watki o lekach ciążowych. Co innego Malgorzalka albo Agatia, albo ostatnio Dzierzba. One maja przesłanki do badania i my je rozumiemy. Chcemy, zeby nam tu siedziały i dostawały zrozumiałe wsparcie. Ale jesli Ty przy normalnym wyniku chcesz tu siać niepokój, to wiesz co? Są osobne watki do tego. Tyle. Wiecej sie na ten temat nie będę wypowiadać.Strazaczka1990, Gumcia, agatia, Sabina, żabka04, Angela89, bbeczka91, Bratek, Bee85, Anulka01, bisacz, YvonnElizabeth, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
Sophia wrote:Dzięki dziewczyny.
Behemottka ty wogole sypiasz?? Nie wie czy słyszałaś ale ciężarne potrzebują dużo snu.. U mnie teraz 6:45, kończę makijaż. Spac poszłam o 22:00, spałam prawie osiem godzin, ale jeszcze sobie przysnę po pracy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny