X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Pysiaczek89 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    imagejpeg_swwneas.jpg

http://ifotos.pl/z/swwneas

Tez chce sie pochwalić moim brzuszkiem :D ale nie wiem czy mi sie uda wrzucić zdjęcie, bo pisze z telefonu :)

Udało sie, chociaż nie wiem czemu jest przekręcone, ale jest :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 18:00

Ewelina.Irl, Anulka01, bbeczka91, żabka04, violett, maluutka90, bisacz, Angela89, martta, YvonnElizabeth, AniaLewandowska, mmargol, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

Marcelek ❤️❤️
    mhsvj48aydsq5qzs.png
    Mikuś <3 <3
    961lwn15top0zbzy.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama _byc_ wrote:
    Czesc dziewczyny.Możeci mi powiedzieć gdzie mam podesłać swoje zdjecie z usg,dziękuje

Tutaj wstaw na forum ze swoim nickiem.
    Weź przykład z którejś z nas.
    Z początku nowego wątku.:-)

• mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh czytam to wszystko od wczoraj i niezły bajzel tu powstał :/ znów nerwowo jak poprzednio :( dlatego siedzę cicho bo nie chce mi się przejmować takimi rzeczami. Chętnie tu zaglądam na bieżąco, czuję się swojo i cieszę się ze siedząc sama prawie całe dnie w domu mam z kim podzielić się moimi troskami i radością związaną z ciąża, uzyskać wsparcia i rad, a posty typu pewniaczka które mogą denerwować ...po prostu olewam i nie biorę do siebie.

Co do aliexpress to myślę jakościowo jak nasze allegro bo większość naszych sprzedających tam się zaopatruje. Ja też chciałabym tam coś pokupic ale moj mąż stanowczo mi zabronił bo nasz znajomy zamowil tam ubrania i wezwał go urząd celny bo niby wysyłki do pl sa nieoclone tzn nielegalne...choć nie wiem czy to możliwe bo w takim razie jak przechodzi przez granice:/

claudiuszek lubi tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pochwale sie moja coreczka ❤❤
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a1e08d0cb54.png

mychakruszyna, Ania91, Anulka01, Madziuuuula, Sabina, Macioszczyczka, bisacz, żabka04, Emily83, Angela89, martta, mysza0406, anesska, agatia, YvonnElizabeth, AniaLewandowska, Malutka92, mmargol, Strazaczka1990, Bratek, claudiuszek, Little Red Fox, A_n_k_a_80, Pysiaczek89, bbeczka91, _izunia_, Behemottka, Broszka, Pauka, miniaturka31 lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png

Wysłany: 16 marca 2016, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest boska!gratuluje córeczki :)

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No witam sie, juz ponadrabialam forumowe wpisy, uff;) ale sie działo!
    Przede wszystkim gratuluje udanych wizyt i pięknych brzuszków:)
    Co do dymu na forum to generalnie wszystko zostało juz wyjaśnione. Chciałam tylko dodać jedno: Ulfe trochę źle odebralas nasze posty. Każda z nas ma obawy, którymi dzieli sie tu na forum i sa one całkowicie zrozumiałe. Ale nieuzasadnione czarnowidztwo nie jest mile widziane. Sama piszesz ze rozumiesz Pewniaczkę bo czujesz to samo, a Twoje posty nigdy we mnie nie wzbudzały takiego niepokoju jak posty wspomnianej koleżanki. To tyle w temacie.

A zmieniając temat to dziś jestem stetrana straszliwie, ale plytki do domu wybrane, drzwi i armatura do łazienki też. Podliczylam koszty mojego remontu... Mój małż zawałem dziś skończy;)

Mam jeszcze pytanko do dziewczyn, które czują juz ruchy maleństw: czujecie je codziennie? Ja właśnie ostatnio czułam 3 dni temu i od tego czasu nic... To tak przy okazji siania paniki;)

Ulfenstein, Sabina, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • Ania91 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaLewandowska wrote:
    Ja ostatnio zamówiłam 2 czapeczki z Wish po 4 zł są śliczne :) materiał jak dla mnie ok.
    Ja wczoraj zamówiłam z wish pare rzeczy na ślub tanio jest teraz nic tylko czekać aż przyjdzie :)

Nie wiem co się tutaj od rana działo i chyba wolę nie wiedzieć dziewczyny relaks i luuz tylko spokój może nas uratować mnie mój syn i dziadek wyciągnęli na godzinny spacer i jestem padnięta, ale wcześniej byłam jeszcze bardziej :P dotleniłam się przynajmniej choć nogi bolą :)

w57vikgnszqgz528.png
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam sie podzielić, bo mam wyniki po pappa.
    Wszystkie trzy <1:10000.
    :)
    Jest ulga.

A pizza wyszła przepyszna :)

Ps. Do Anulka - bo my z tatusiem gadaliśmy, ze wolelibysmy wiedzieć i strach jest.
    No ale wynik jest pozytywny na szczęście.

A mi chodziło głownie o nagonkę na pannę, która sie podzieliła obawami. Moze mi jakies posty umknęły. Bo ja zrozumiałam jej obawy tak, ze mimo wyniku 1:8000 to ona sie boi ze coś jest nie halo. Nie widziałam zeby lekarz jej mówił ze to zły wynik.

No ale nie ważne. Chwilowo mam to gdzieś :)

Niech wróci dobra atmosfera.

Czekamy na wyniki pozostałych dziewczyn. Oby były takie jak moje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 18:39

Ewelina.Irl, mychakruszyna, Anulka01, Sabina, violett, żabka04, Angela89, agatia, mmargol, Strazaczka1990, Bratek, claudiuszek, _izunia_, Pysiaczek89, Behemottka lubią tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina sliczna ta Twoja córcia:)

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yvonee najlepszego :)

Dzierzba, fajnie, że dałaś znać, mam nadzieję, że wyniki przyjdą szybko i oczywiście wszystko będzie ok.

O całej tej sprawie nie wiem co powiedzieć, chyba też zbytnio się tym nie przejmuję, każdy ma swoje podejście do problemów i trzeba to uszanować.

Dziewczyny, śliczne macie brzuszki. Jak dam radę to wieczorkiem, albo już jutro wrzucę też swoje zdjęcie, choć mój nie jest taki okrąglutki jeszcze, nie wiem już sama :D

YvonnElizabeth lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 ja też nie czuję każdego dnia, czułam przedwczoraj np., ale wczoraj i dziś już nie. O ile te smyrania to moja córka :)

Anulka01, _izunia_ lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein
    Super wyniki
    Moje aż tak piękne nie są ale nie będę panikować z tego powodu. Dla mnie najbardziej było wymowne i zrozumiałe ostatnie zdanie na wyniku : ryzyko niskie

Angela89, _izunia_ lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Anulka01 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    Chciałam sie podzielić, bo mam wyniki po pappa.
    Wszystkie trzy <1:10000.
    :)
    Jest ulga.

A pizza wyszła przepyszna :)

Ps. Do Anulka - bo my z tatusiem gadaliśmy, ze wolelibysmy wiedzieć i strach jest.
    No ale wynik jest pozytywny na szczęście.

A mi chodziło głownie o nagonkę na pannę, która sie podzieliła obawami. Moze mi jakies posty umknęły. Bo ja zrozumiałam jej obawy tak, ze mimo wyniku 1:8000 to ona sie boi ze coś jest nie halo. Nie widziałam zeby lekarz jej mówił ze to zły wynik.

No ale nie ważne. Chwilowo mam to gdzieś :)

Niech wróci dobra atmosfera.

Czekamy na wyniki pozostałych dziewczyn. Oby były takie jak moje.

Super wieści! Zaraz sie humor poprawia prawda?

Ulfenstein lubi tę wiadomość

atdcupjy14gifv7v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    claudiuszek wrote:
    tzn że tania chińszczyzna?

Mam koleżankę co tam kupuje czasem i zależy co się trafi. Czasem wogóle jakoś źle skrojone, czasami materiał badziewny.

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alinka wrote:
    Anulka01 ja też nie czuję każdego dnia, czułam przedwczoraj np., ale wczoraj i dziś już nie. O ile te smyrania to moja córka :)[/QUOTE
    Dziękuję:* juz mi raźniej:)

atdcupjy14gifv7v.png
  • Ulfenstein Autorytet

Wysłany: 16 marca 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka01 wrote:
    Super wieści! Zaraz sie humor poprawia prawda?
    No po takiej pizzy każdemu by sie poprawił :)

Ale tak. Ulga jest. Na kilka dni starczy. Ale do połówkowych nie wiem jak wytrzymam ;)
    Wizytę (bez usg) mam we wtorek.

Ania91 lubi tę wiadomość

k0kd3e5emmavzxbk.png
    37+6 - 10/10, 2400g, 51cm.
    20+4 - 400g, 24+4 - 710g, 28+4 - 1050g, 32+5 - 1750g, 35+3 - 2220g, 37+3 - 2450g
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Ulfenstein
    Super wyniki
    Moje aż tak piękne nie są ale nie będę panikować z tego powodu. Dla mnie najbardziej było wymowne i zrozumiałe ostatnie zdanie na wyniku : ryzyko niskie
    Moje nie są piękne ale słowa lekarza i opis usg mi starcza. Ryzyko jest niskie i tego się trzymajmy

kamciaelcia, Ulfenstein, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ulfenstein wrote:
    No po takiej pizzy każdemu by sie poprawił :)

Ale tak. Ulga jest. Na kilka dni starczy. Ale do połówkowych nie wiem jak wytrzymam ;)
    Wizytę (bez usg) mam we wtorek.
    Ja też wizytę mam we wtorek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 19:16

Wysłany: 16 marca 2016, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wizytę w poniedziałek ale nie mam pojęcia czy będzie usg, mam taką nadzieję choć na potwierdzenie plci nie mam co liczyć bo moj lekarz ma przedpotopowy sprzęt :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2016, 19:21

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2016, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam że zapytam o te wyniki nieszczęsne.
    Z kad wy je bierzecie:
    1. Z pappy
    2. Z wyniku USG???

Pytam bo mnie ciekawi.
    Ja mam na usg dwie tabletki ryzyko podstawowe i skorygować. Wyniki pappa będą do 14 dni.
    Więc który jest najbardziej wiarygodny????

‹‹ 399 400 401 402 403 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ