WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi moja konsultantka od KP to samo mówiła że to jest w głowie ona u lat po skończeniu karmienia miała pokarm potym jak przez 3 dni zajmowała się jedna kobieta która walczyła o laktacje spędzał całe dnie z nią bo kobiecie bardzo zależało i ę dnia wieczorem sama dostała pokarmu.
No i też mówiła że pomagała raz z sukcesem pacjetce po emiesiacach wrócić do KP i też się udało. -
nick nieaktualnyżabka04 wrote:Hej.
U nas nocka ok.
Przespalam cała bez pobudek.
Ale co się dziwić Robert nie pije więc nie ma pobudek.
Dawał pić nie chce może wieczorem się odważy znowu.
Siedzimy w domu.
Werka przeziębiona i to kaszle i zielone mega gile dostała ahhh
A we wtorek ma zakończenie przedszkola.
Oby wyzdrowiala.
Kamcia współczuję.
Wierzę że sobie poradzisz sama bo ty wiesz co i jak:-)
Dobrze że ta impreza nie obudziła dobrze chłopaków.
Nie mieli się gdzie rozstawic
Natka ja też Ci zazdroszczę
Wstaw tu jakaś widokowke z pozdrowieniami z plaży? Czyt foto
Jak dasz radę oczywiście.
Pysiaczek nie będziesz ciężarówka do końca życia -
Laski
Ja tu zostaję, serio! Moje dziecko, które normalnie zalicza max 1drzemke w dzień i to 30min to śpi w dzień 2razy po godzinie!
I uwaga.... Teraz nadchodzi ten moment....kuźwa .... W wózku!!!!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f738e99ca893.jpgkamciaelcia, żabka04, Dariah, Skali89, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
Natka super
Kamcia bo z tym KP to tak jest im bardziej chcesz tym bardziej się wszystko blokuje. A ponoć spokój ma największe znaczenie. Przecież ile ja włączyłam z Igim o KP masakra ile łez stresu a z Kostkiem na spokojnie i idzie jak po maśle. -
Chwalimy się
https://youtu.be/L3CqrBkbqYM
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/59ee4a95e641.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2018, 16:14
AJrin, Natka-matka wariatka :), żabka04, marta258, Dariah, Skali89, Pysiaczek89 lubią tę wiadomość
-
Kamcia super ale widać że Peter z rozwagą podchodzi
Żabka coś dla Ciebie :
https://dziecisawazne.pl/jak-wspierac-dzieci-w-silnych-emocjach/żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPodejście nr 3 wrrr
Natka fajnie niech śpi zawsze to mozna z nią i wózkiem
Pewnie zostań a też pewnie bym tak zrobiła hihi
Ajrin dzięki poczytam jutro na spokojnie
Kamcia piękne ujęcie
No to teraz raczej będzie odwazniejszy.
A ja od rana uczyłam się jak zorganizować sobie dzień.
Mój metabolizm ruszył i dietetyczka kazała przejść na 4 posiłki.
Więc tu córka w łóżku i jeczaca, tu Robert, sprzątanie.
Mówię pora drzemki to się kładz w między czasie robiłam obiad córce, mężowi to samo co jej i sobie obiad przyszło co do czego swój spaliłam wrrrr
Wyszło tak że ucieklam na zakupy sama ale super muza na full ahhhhhhh co za rozkosz
Robert nie spał w dzień i teraz też nie śpi hihi
Zjadł ładnie ba pięknie kolacje: parowka, słoik kaszki czekoladowej, dwa ciastka i popil z kubka taty herbata!!!!!
Yupiiiii
Co do jego zębów dolnych mylilam się wyszczotkowalam i nie ma próchnicy uffff
Edit
Poszłam zrobić dobie kolacje przychodzę Robert śpi
U nas była burza aż sie lepiej oddycha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2018, 19:44
Natka-matka wariatka :), kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamcia ale tancuje koło patryczka.
Super ważne że łapie, odważył się.
Daje wam jeszcze chwilkę i będzie każdy dzień z patryczkiem w roli głównej albo bardzo często będzie zwracał uwagę na niego.
Bardzo się cieszę i to takie słodkie jest.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Kamciu
Zdjęcie super! Filmik zaś jest zajebistyślicznie.mu tam cacy robił
Zabka
Brawo za stracone 3kg i ta chęć picia u Roberta! Super!
Pysiaczek
Jak tam? Gotowa na przywitanie bobaska? Kwestia dni dosłownie lub godzinbądź gotowa
Dariah
Trzeba ogarnąć spotkanieoj, trzeba
Zosia już taka duuuuze
Marta
Ja to ci po cichu zazdroszczę, że tak cię odciążają. Nic tylko korzystać z tego póki.mozesz
Skali, Ajrin
Jak tam wasze maluszki- okruszki i ich starsze rodzeństwo?
My popijamy drinki na tarasie pokojurozkoszujemy się ciepłym wiaterkiem. Słychać jak na głównym basenie ludzie się bawią. Jakieś potańcówki są, bingo było
niestety z dzieckiem uczestnictwo jest niemożliwe ale odbijemy za parę lat
chociaz D coś zaczął wspominać o weekendzie w Hiszpanii tak sami, sami. Narazie kręcę nosem, bo ja sobie dnia bez Melki Karmelki nie wyobrażam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2018, 21:46
kamciaelcia, marta258, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Haha
Właśnie mamy polski akcentleciały zielone oczy i miłość w Zakopanem
Ale ludzie krzyczeli
Polaków w tym hotelu jest dużo ale nie miałam pojęcia, że aż tyluWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2018, 21:58
kamciaelcia, AJrin, Dariah lubią tę wiadomość
-
Kamcia dobrze ze napisałaś o filmiku jacy oni slodcy.
Żabka dobrze ze nie próchnica i super że kilogramy idą w dół ja się od poniedziałku biorę za siebie. Waga totalnie mi stoi a sporo jeszcze chce w dół.
A co u nas inauguracja baseniku ale Igi coś anty wszedł tylko stopami zrobił typu tup i tyle.
Za to stał się tak mamusiowy że szok. Dziecko które było wyłącznie tatusiowie teraz nic tylko mama. Pierwszy raz musiałam dziś w ciągu dnia usypiac ja a na noc też. W obu przypadkach poszedł standardowo M usypiac po czym ryk mama a że już otwiera sobie drzwi to poszedł po mamę. Jak M zabrał krzesełko to wpadł wieczorem w taką histerie a ja karmilam i usypialam Kostka więc nie mogłam iść. Wył 20min jak weszłam był aż cały mokry wtulil się i po 5 minutach już spokojnie zasypial muszę i ja wam wstawić jakiś filmik.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Natka
Najważniejsze że Wam się tam podoba i urlop udany. Taki wyjazd to prawdziwy relaks, tylko pozazdrościć
Kamcia
Piotruś coraz bardziej śmiały do Patryczka i jak pięknie robi cacy cacy i krąży wokół brata.
Żabka
Jak Robert je i pije to dobry znak. I super że z dolnymi ząbkami ok.
Mnie upały wykańczają, znowu gorąco a ja wtedy jestem tak bez sił i jeszcze puchną mi stopy. Dobrze że chociaż Antoś był grzeczny i sporo śpi na drzemce więc mam czas na odpoczynek. Jak mąż jest w domu to zawsze mi łatwiej bo wtedy on więcej zajmuje się synkiem. I dobrze, że nasi rodzice blisko mieszkają bo też nam pomagają, a przy dwójce dzieci ich pomoc na pewno będzie potrzebna.
-
nick nieaktualnyMam pytanie.
Rejstrowala się któraś z was przez stronę znany lekarz?
Jak to jest?
To jest pewna wizyta po zaklepane terminu i godziny?
Pytam bo boję się jechać do Wrocka do lekarza nadarmo jeszcze z dziećmi.
Będę wdzięczna za info.
U nas nocka z pobudkami.
Budził się z płaczem siadal poczym się kładł
Ja z przyzwyczajenia szukałam butelki do picia hahahha
I widzę zmiany u Roberta w zachowaniu jakiś taki kumaty i dziś nawija do wszystkiego po swojemu buzia mu się nie zamyka.
U nas pochmurno dobrze ze nie skwar.
Kamciu jak dzisiejszą noc z tą impreza w tle?
Ajrin tak myślę o tym basenie i igusiu.
Może jakaś piłka dmuchana by pomogła, może nich zabawkę unyje bo brudna.....i się przelamie?
Dariah co tam u was?
Skali brak czasu?
Marta współczuję pamiętam jak mnie bolały nogi z łóżka nie mogłam zejść
Straszne są te końcówki.
Pysiaczek i jak tam u ciebie?
Natka jak noc?
Fajnie masz korzystaj.
A z weekendem w Hiszpanii pomyślimy jak wrócisz.
Uwierz mi ale do dobry pomysł bo ty też musisz spędzić czas z mężem sam na sam bo lada moment monotonia się wkradnie i nawet będzie o czym gadać.
Dojdzie drugie dziecko i nie będzie czasu na takie atrakcje.
Korzystaj skoro chce.
Mój to karze pakować dzieci twierdzi że nie ma potrzeby zostawić u kogoś.
Więc raczej dla siebie mamy wieczór kiedy to już dzieci śpią.
Teraz mi działa na nerwy od wczoraj wieczorem.
Ale zostawię to bez komentarza.
Oby przyszła szybko @ bo wyrzuce go chyba z domu tak mi działa na nerwy. -
zabka
przez znany lekarz zaliczałam wizyty u prywatnego ortopedy-zarówno z Emilka jak i Piotrusiem, zawsze sie udało zaliczyć taką wizytę
koncert IRA nie obudził Piotrusia, ale przy LOKA zasypiał i bidulek miał problem, była przerwa, to zasnął
wczoraj skończylo się o 23, wesołe miasteczko+,uza z radia juz niegrośne, sama jednak się położyłam około 24, zaliczyliśmy karmienie Patryczka
pobudka maleńkiego o 7:30, potem dospał, ale Piotruś wstał po 8
stary po prostu o 7:30 pili kawe w salonie a dzieci spały, chwilę,ale spały -
Żabka
Ja też umawiałam wizyty na stronie znany lekarz i zawsze wszystko było ok więc jak kiedyś będę jeszcze potrzebowała to na pewno skorzystam.
U nas dzisiaj znowu upał, tylko rano było przyjemnie bo słońce za chmurami więc pojechaliśmy z mężem obejrzeć i zamówić stół i krzesła do salonu. Jeszcze dobierzemy barek do kompletu ale to na spokojnie musimy pomierzyć i w najbliższym tygodniu podać wymiary, wtedy wszystko przyjedzie w jednej dostawie. Antoś został z moim tatą, byli na placu zabaw i w lasku a jak zrobiło się gorąco to wrócili do domu na dalszą zabawęTeraz synek śpi przy włączonym wiatraku a ja leżę z ciastem, herbatą owocową i truskawkami
Miłego dnia.
-
Kamcia
Ciacho jem codziennie do kawy lub herbaty owocowej, no i truskawki bo uwielbiam. Ogólnie lubię słodycze więc sobie nieraz podjadam np czekoladę lub ciastka. Plus taki, że mam szybką przemianę materii i wszystko spalam. Tylko w ciąży udaje mi się przytyć a tak to nie mam szans nawet na jeden kilogram więcej. Obecnie ważę 54 kg a ciążę zaczynałam z wagą 45 kg i taką mam od kilkunastu lat