WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fd41395c663f.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7c0ac7b1acef.jpgżabka04, kamciaelcia, Dariah, marta258 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Tu z paniami
U nas wczoraj dużo nerwów i dzień mega zabiegany.
Do tego okres mi się spóźnia ale spokojnie to przez dietę bo już gadałem z dietetykiem.
Henia nie będzie koniec kropka trudno ale będę do końca życia walczyć z tą myślą o Heniu.
No cóż okazało się że to ja chcę Henia a nie my więc........ Nie będę naciskać.
Walka i nerwy były przez męża bo po co on ma iść na zebranie do żłobka i siedzieć jak mumia bo notowac raczej nie da rady.
Brawo dla tatusia!!!!!!
Cycki mi nawet opadły.
Wydarlam gębę na niego pojechałam mu jak to fajnie robić dzieci i zero odpowiedzialności tylko wołać wszędzie żonę która wszystko ma załatwić a ten królewicz....... Nawet wyzwalam od debili!
Poszedł na zebranie ale dużo nie zanotował i tak muszę iść dzisiaj podpisać umowę mają być dwa podpisy wrrrr
Na temat zebrania też się nic nie dowiedziałam bo wziął się za naukę potem poszedł spać a jak wstał to znowu chwilę się uczył.
Puść faceta.......
To se pogadałem.
Robert jak usnie to podjadę.
I się dowiem.
Potem zajęcia gimnastyczne.
Na zakończeniu było super Robert siedział w wózku i oglądał peppa nie interesowały go dzieci.
Wiecie dobrze ze on był i oglądał bo jak tylko łezka się zakrecila to uciekając wzrokiem do peppy
Wieczór też pełen atrakcji córka ryczala bo nie chce iść do szkoły ona chce do pani etc poszli spać po 22:00!!!!!
Robert też ryczal ale to już ze zmęczenia.
Z jedzeniem sie poprawił.
Pije tylko sok Kubusia gesty np marchew, jabłko i truskawka i tylko że szklanki!!!!!
Dwa trzy razy dziennie po troszkę wypije oczywiście brawo musi być.
Także czeka mnie dziś też ciężki dzień oby córka nie ryczala.
Dziś zamówiłam jej plecak do szkoły babcia dała kasę my dolozylismy więc ma taki jak sobie upatrzyla jutro będzie.
Natka nie przesadzaj żal się i maurdz.
Wiesz my też przeżywamy razem z tobą i też się martwimy jak to wyjdzie.
Ważne że nie jest mocno wysypana.
Komary.......hahaha dobre.
Tak trzeba przytakiwac
Ajrin super.
Życzę żeby kostek był grzeczny i występ był udany.
Skali super ze zakupy udane.
Czekamy na foto z chrzcin.
Kamica to super że jest ok.
Uśmiałam się a gdzie ma swojego ptaszka
U nas chłodniej.
Byłam rano na placu zabaw ale zmarzlam długo nie siedzieliśmy.
Marta to teraz na ciebie czekamy czyt na natalke
Kiedy masz TP?
Dariah zapracowana?
Pysiaczek jak tam kiedy do domu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 19:01
Natka-matka wariatka :), kamciaelcia, Dariah, marta258, Skali89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Trochę wyszłam jak rozdziw ale to nie nowość, bo ja akurat niefotogeniczna. Zero makijażu i w ogóle
ale pozdrawiam z plaży
zimno, 32st
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/65e3cfe83944.jpgżabka04, kamciaelcia, Dariah, marta258, Skali89, AJrin lubią tę wiadomość
-
Witajcie Kochane
U nas wszystko pp staremu - znów latanie za domem wie znawstwem nie opowiadam bo to nudne już !!
Nocki super Sofcia spi pięknie - jedynie przeciąga pójście spac.
Je jak zawsze dużo hhehe
Natka
Matulu jak ja Ci współczuje Kochana !! Ja wlansie tego się boje w wyjazdach dalekich z dzieckiem
Z samolotem nie będzie problemu - zapudrujesz
Pysiaczek
Gratulacje !!! Wow !! Ekspresowy poród !!!
Jaki duzy Mikus ! Dwie Zosie heheh
Kamcia
Jak u Was ? Co nowego ?
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Zosieńka na sobotnim grillu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2018, 20:50
żabka04, Natka-matka wariatka :), kamciaelcia, marta258, Skali89 lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Natka
Piękne macie widoki, odpoczywajcie ile się da. Z Amelką będzie ok, trzymajcie się wersji że to komary ją pogryzły.
Dariah
Zosia jak zawsze śliczna calineczka.
Kamcia
Aż nie chce się wierzyć, że Patryk już jest niemowlakiem, przecież dopiero co się urodził, ale czas szybko leci.
Żabka
Córka to już pannica, też szybko rośnie.
A termin porodu mam na 23 lipca ale Natalka będzie kilka dni wcześniej bo cc. W pon jadę do szpitala umówić konkretny termin.
U nas kolejny chłodniejszy dzień tak jak wczoraj i dobrze bo upały mnie wykańczają. A tak jak jest ok 20 stopni czy troszkę więcej jest ok i można spokojnie oddychać. Antoś grzeczny, rano mąż zabrał go na rower na duży plac zabaw gdzie było sporo dzieci więc miał atrakcje. Teraz jest po drzemce 2,5h więc ja odpoczęłam, serial, ciacho, kawa i truskawki zaliczoneZaraz obiad.
-
Moje dzieci śpią Pola ma dzień spiocha muszę ją częściej na matę kłaść bo dziad mały nie chce leżeć na brzuchu do tego jak ja pomoże to muszę być cały czas obok bo Szymek lata jak szalony
Dzis na niego krzyknelam bo żre papier bo chleba nie weźmie tylko papier od razu zacząć płakać i się zachodzić on nie umie płakać od razu się zachodzi oczywiście potem miałam wyrzuty no ale jak do niego mówić
Byłam na targu kupiłam kiecke nawet spoko będzie do latania i można w niej karmić
Żabka piękna Weronika jaką dorosła już
Natka korzystaj wiem że nie tak miało być ale ja za takie chwile w samotności wiele bym dała
Wczoraj wypilam pół piwa Łomża 0% obudziłam się prawie z zastojem cycki mega bolą Pola jak na złość w nocy tylko raz jadła także na laktacje super i ma prawdziwe 0%AJrin lubi tę wiadomość
-
Natka, super fotki
bawcie się nic nie będzie jak temperatury nie ma.
Kamcia ale słodziak mmi to się tak ryczeć chce ze tak szybko czas leci serio. Ostatnio czytałam tekst na blogu w skrócie, że już niebawem nim się obrucisz nie będzie pampersów, nie będzie wstawania w nocy ale i nie będzie tych radosnych tupów o poranku i śmiechów na łaskotki i ryczałam 30 min zresztą właśnie ryczę po raz kolejny.
Pozostanie czekac na bycie babcią wtedy
Co do wózka wstawie za chwile foto.
Skali ja pije właśnie bawarie 0% dość czesto i jak ostatnio na grillu wypiłam 2 to w nocy kamienieZazdroszcze ciuchów ja nic a nic nie jestem w stanie sobie kupić ale od poniedziałku jestem na diecie i zwiększam ruch więc mam nadzieje, że coś zleci.
Ja wczoraj miałam taki ból brzucha przez kilka godzin, że myślałam ze wyląduje na ip nie wiem o co chodzi przeszło wieczorem i dziś nie wróciło. Ból w okolicach blizny ale ciągnąl do prawe aż jajnika. Kumulacja blizny owulacji i miesiączki jakby totalnie nie wiem o co chodzi ale zapisałam się w poniedziałek do osteopaty fizjoterapeuty jest ona certyfikowana konsultantką laktacyjną i fizjoterapeutka. Zobaczymy co powie =zrobi mi usg blizny i masaż ze wskazaniami jak ją mobilizować. Fajna babka była u mnie jak miałam problemy z zastojem.
A wczoraj ogólnie miałam zły dzień w 30 min 3 osoby łącznie z mnie zagotowały. Najpier facet z banku bo byłam podpisać papiery aby zrestartować dostęp online do konta oszczednościowego miał przyjśc sms tego samego dnia a tu po 24 godzinach nic, więc dzwonie na infolinie a tam słysze ze nie mam jakiegoś jeszcze papierka podpisanego i musze jechać do oddziału banku jeszcze raz, tak opierdzieliłam że szok. Po 15 min listonosz wręcza mi z sądu dwie koperty na mnie i na męża wyciąga tablet abym się podpisała ja cała w stresie bo co kuźwa z sądu do mnie i męża?? No i słuchajcie ten wyciąga tablet po czym zabiera mi dwie kopperty mówiąc, że tablet mu się rozładował i nie może mi ich wydać!!! Kumacie i ze musze iśc do oddziału poczty, opierdzieliłam faceta. Za chwile wraca mąż i zmęczony głodny o obiad się czepia jak dostał strzała to zrobił sam obiadA na koniec dziś nie wydali mi pisma dla męża z sądu na poczcie bo nie mam napisanego upoważnienia , iż mogę odbierać pocztę!
Na szczęście to tylko zawiadomienie z sądu o wpisie do hipoteki mieszkanie które kupiliśmy rodzicom.
Ps Kamcia fajny zestaw misiowo smoczkowy idealnie pasuje
-
ajrin
na początku wątku wrześniówek pisałam, żeby cieszyc się każda chwila, bo czas nieubłaganie biegnie
i tego nie czuje sie przy pierwszy dziecku...
a zestaw przypadkowy
najpierw miałam zajęty tel, a jak przysiadłam sie do pisania na kompie, to Piotruś wymyslił sobie zabawę kładzenia się obok na ławie i stukanie w klawiaturę...ławę odsunęłam a on nadal próbiwał z kanapy położyć się na ławie...do ławy metr!
ława jeszcze dalej, dziecko dostalo klamerki a ja pisze na kucaka
ale inaczej w ogóle nie napiszę
skali
tez dzis krzyknelam na Piotrusia, on zaczyna wtedy plakać, serce się krajało...ale on nie może bzikować na przewijaku...
natka cudne zdjęcia, cudna ty, ale ładnie za okularami tak sie chować???wierze, ze dolecicie do domku
pysiaczku
chwal sie swoim cudaczkiem!!
marta
szykuj sieteraz ty
a potem nowa kolejka zaciazonychno nie? natka, dariah i zabka???
zabka
rosna te dzieci
dobrze ze masz robercika co cie odmłodziNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
CO do wózka ja go zakupiłam z myślą na wyjazd aby sie spakowac i móc korzystać dal 2 dzieci. No i jak zostane z Igim aby isć do lekarza sama czy zakupy lub plac zabaw.
No i ja jestem mega zadowolona jest tak przemyślany że szok.
Cały bajer polega ze ma dodatkowe siedzonko które może służyć za leżaczek jak nie jest dopięty do wózka. I to siedzonko albo przypina się z przodu albo z tyłu.
Z tyłu kiedy ma się 2 siedzących dzieci tego nie testowałam ale testowałam jak jest fotelik z przodu i siedzisko z tyło fotka poniżej.
Do tego ma genialną budke ten wozek jedna reka przesuwa się ja w każda strone zasłaniając słońce.
Gondola jest tak naprawdę wkładką łatwo ją z dzieckiem można wyjąć.
Jest bardzo stabilny Igi sam wchodzi i wychodzi nigdy się nie przewrócił mimo 3 kół.
Wjedzie się nim wszędzie do sklepu jak normalnym wózkiem bo wymiarami nie odbiega od normalnego wózka.
Jedyne co to przy pełnym załadunku czyli 2 dzieci plus graty na dole dodatkowe siedzenie waga to ponad 30 kilo się robi wiec czuć to pchając.
Podsumowując gdziekolwiek jedziemy nawet do teściów ten wózek jedzie z nami.
Fotki w 3 opcjach choć jako samą spacerówkę Igi też używał jak jeszcze Kostka nie było. Jeszcze tylko nie testowałam wersji dwóch siedzących dzieci.
[
rl]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 20:31
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Za używany z gadżetami dałam 600 stan dla mnie ok choć ma z 7 lat i tapicerka jest wyblaktnieta od słońca mi to nie przeszkadza. Koła dwa są lekko krzywe lekko mój M to czuję ja nie bo jeżdżę po kostkach burkowych nim główe. Z tego co wiem to wszystko kupuje się osobno to siedzonko i stelaż do bujaka więc wartość całego zestawu to ponad 4 tysie nowego. Wszystko jest łatwo dostępne ja ostatnio dokupilam przejściówki bo M gdzieś schował i kuźwa nie wiem gdzie wściekłam się na niego na maksa.
Tu jeszcze zdjęcie jedno może da lepszy podgląd gdzie leży maluszek.
To trochę tak jak byś do spacerówki która kladziesz na płasko dołożył na górę dodatkowe siedzisko.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/55806a44f981.jpg -
Kamcia bo to oparcie spacerówki tworzy podstawę do tej miękkiej gondolki co się wkłada. A małe siedzenie małe dodatkowe montuje sie wtedy nad spacerówka w miejsce gdzie normalnie był by pałąk. A jak podniesie się siedzenie spacerówki to wtedy dodatkowe siedzenie małe montuje się na dole.
Tu trochę rozbudowane zdjęcia na yt są filmiki jak coś.
https://m.pushchairexpert.com/en/pushchair-reviews/philteds-explorer/kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Ajrin
Współczuję dnia. Masakrajutro będzie lepszy, bo przecież gorszy być nie może.
Zabko
Piękna Werka. Śliczna z niej dziewczynka. No i pierwsza klasa! Wow!
Skali
Ja też piłam Łomżę na laktację i karmi. Oj, cycki to miałam az ciężkie
Kamcia
Nowa kolejka zaciazonych hahai ja niby mam ją otworzyć? Oj, wydaje mi się, że Dariah z Zabka mnie wyprzedza