WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Ajrin
Współczuję dnia. Masakrajutro będzie lepszy, bo przecież gorszy być nie może.
Zabko
Piękna Werka. Śliczna z niej dziewczynka. No i pierwsza klasa! Wow!
Skali
Ja też piłam Łomżę na laktację i karmi. Oj, cycki to miałam az ciężkie
Kamcia
Nowa kolejka zaciazonych hahai ja niby mam ją otworzyć? Oj, wydaje mi się, że Dariah z Zabka mnie wyprzedza
-
Kamcia a szukasz wózka dla 2?
-
Filmiki są jak naciśniesz moje zdjęcie profilowe co ma czerwona obwódkę
Ogólnie to widzę, że głos się nagrał masakryczny. U D jest super głos, no ale ten sobie przed wyjazdem szajsnal nowy telefon. No, kto bogatemu zabroni no nie? On zawsze ma jakąś kasę, a ja co przyoszczedzic to na Mele wydaje -
nick nieaktualnyNatka spokojnie będziesz za dariah w kolejce po babelka.
Ja pisałam że nie będzie Henia koniec kropka.
Dla mnie dwóch musi chcieć a nie jedno to po pierwsze a po drugie jeśli ja mam wszystko ogarniać i czasu nie mieć dla siebie to mam to gdzieś za dużo mam na swojej głowie a mój mąż jak królewicz.
Nie ukrywam moim marzeniem jest mieć jeszcze jednego synka ale najwidoczniej mi nie dane.
Po co mam słuchać że to ja chciałam?!
Bez sensu.
Jak wpadkę zalicze no to ok ale u nas raczej nie ma opcji.
Także dzialajcie dziewczyny trzymam kciuki.
Za natka na liście będzie kamcia /skali/ahrin.
Natka noni dobrze chciaz skorzystała mała na zabawie.
Nikt nic nie gadał to jest ok.
Najwidoczniej się nie rzuca w oczy tylko wam się wydaje.
-
Ale się uśmiałam aż M na mnie się patrzy i pyta z czego. Natka pierwsza scena rodem z dyskoteki dla nastolatków! Co to za amancik do Nelki sieb kleił i buziaka nawet dał hoho
Natka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
Żabka ja odpadam z tego samego powodu co ty
Mój M nie chce on ani razu o 3 nie wspominał wręcz sam prezerwatyw odrazu zakłada bez pytania
A ostatnio jak znajomi się pytali czy robimy dziewczynkę to w sekundzie odpalił że on z 3 psychicznie nie da rady i nie ma mowy.
Więc nawet jak ja bym chciała raczej on nie zrobi. -
A masz jakąś fajną ofertę?
Wszystko zależy czego szukasz bo dużo jest opcji dla 2. Minusem tego wózka napewno jest to że jedno dziecko nie widzi wszystkiego. Mi to nie przeszkadza bo Kosiu mały a w gondoli do góry jak patrzy to ma okienko na świat. Jak Igi siedzi na dole nie marudzi wręcz mu się podobało że tak nisko i się trzymał boków dam sobie wchodził i wychodził. A co mi się podoba to rozmiar po złożeniu jest jak spacerówka na pół i sru do bagażnika. -
Ajrin mi się też wózek podobał ale m nie chciał bo Szymek niby nic by nie widział itd ale jestem zadowolona z tego co mam a jak Pola zacznie siedzieć to kupimy dwa obok siebie poluje na snapa duo jest lekki itd
Pola aparatka leżąc na brzuszku podnosi pupę do góry i teraz główne jej zajęcie to buddyjski ukłon czyli szura głowa pod macie a dupa do góry samo leżenie na brzuchu jej nie interesuje także będzie ciekawie
A ja byłam dziś na basenie trochę poplywalam szlifyje formę na chrzciny heheNatka-matka wariatka :) lubi tę wiadomość
-
No właśnie widziałam zmianę nazwy konta ale myślą że sama zmieniłaś. Kurcze dziwne to jak by ktoś skradł konto? Możesz napisać i to zgłosić do nich.
-
ajrin
za ciut większa kasę znalazłam wózek niby z pełnymi akcesoriami
wynegocjowałam nawet niższe ceny przy innych sprzedażach(np 600zł z przesyłką), ale czegoś zawsze brak (np gondolki)
A ta oferta wydaje się fajna bo po zdjęciach wózek jakis taki bardziej zadbany sie wydaje
ale cena 800zł
niby kupiłam, podałam adres, ale nie ufam olx, zobaczymy jak to bedzie
nawet wynegocjowałam kuriera dpd
bo
bo z tym sie dogaduje, że np zajrze do paczki a dopiero dam kasę, wprost mu mówię, że nie wiem, czy cegieł mi nie przyniósł -
nick nieaktualnyU mnie nocka super a poranek też z aferami.
Zjadł przed chwilą zupke pomidorowa specjalnie ugotowalam bo krupnik beeeee i czekam aż pójdzie spać.
Potrzebuję dzisiaj ciszy nic mnie nie boli ale jakaś taka jestem w nie sosie i wypluta.
Ajrin ja się zdziwiłem bo gadał że chce, chciał robić po czym stwierdził że jednak muszę iść do gina co by było bezpieczniej i pewnie, pytał co będzie dla Henia skoro sprzedaje rzeczy po Robercie po czym dobra będzie miał nowe kupimy.
Przyszło co do czego jak jechałam po nim że fajnie się dzieci plodzi a obowiązkiem też trzeba wziąść na klate i chodzić na zebrania bo to jego dzieci i mówię a ty chcesz trzecie jak sobie to wyobrażasz że będę z nimi wszędzie biegać po zebraniach, kościołach etc bo ja muszę a tatuś się wypina? Odp jego bo to JA chcę Henia.
Więc mam to w dupie.
Ja chcę Henia ale skoro on nie chce i nie będzie pomagał w obowiązkach to bez sensu ja mam się zarzynac? To ma mi peknac żyłka? Bo on co? Len smierdzacy.
Najlepsze jest to że się tłumaczy że ja umiem, jestem matka mam dar taaaaaa na porodowce nie uczą, nie dają procedury na temat pielęgnowania, wychowywania dziecka więc nie rozumiem podejścia facetów.
No ale dobra musze w głowie sobie to ułożyć i skupić się na karierze zawodowej skoro idziemy ta droga.
Pójdę do pracy będzie musiał się nimi zajmować i słuchać histerii.
Przykro mi ale co zrobić.
Idę się położyć bo mam dziwny dzień.