WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas czwarta histeria
Bo matka nie dała deseczek ze spodu zebrowego z łóżeczka. Glaszcze go teraz po dupencji by zasnął
A jak zająć dziecko? Dac telefon z załączona wizja(nie wie że nagrywane)
Przydalaby się druga kamera by pokazać jak się śmieje sam z siebie. A najbardziej z tupniec(Piotrek tak tupie od kilku miesięcy, wszyscy się śmieją że widać iż syn wojskowego)
Filmik
https://youtu.be/fQb1t-cqLcI -
Melduję się dziś.
Nowych krostek brak od wczoraj rana.
Wszystkie, które ma są już że strupami, część nawet zaczyna odpadać.
Wygląda trochę jak dziecko wojny, ale cóż zrobię? Będę kombinować na lotnisku.
Trzymajcie za nas kciuki Please mocno, mocno.
A co do dzieci, to mój chce trójkę także tego. Ja mu mówię, że jeśli już to jeszcze jedno i zamykam fabrykę -
nick nieaktualnyKamcia na pewno będzie żal do grobowiec deski no chyba że mi przejdzie jak wpadnę w trans pracy ale wątpię.
Dziś była sytuacja ze Robert przy nas skupił się na klamerkach zrobił pięknego dziubka i układa te klamerki w skupieniu.
Mąż patrzy patrzy na Noego i mówi: ciekawe jaki byłby Henio? Też by taki dziubek robił?!!!!!
Wiec nie wiem o co mu już chodzi.
A że dziś mam dzień jakiś dziwny to mam to gdzieś.
Właśnie siedzę na placu zabaw byłam w rosku po kaszki Robertowi zjadł w drodze do przedszkola lubisia i usnal.
Więc ciekawe o której wstanie.
Idę po paczkę na pocztę bo właśnie SMS dostałam.
Edit.
Przyszły moje odżywki do włosów
Natka zapomniałam napisać.
Oczywiście że będziemy trzymać mocno kciuki.
Wszystko będzie dobrze zobaczysz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 16:33
-
Pożegnaliśmy się z morzem. Zaraz idziemy na mecz, piwko. Potem kolacja, tańce, do pokoju się spakować i spać.
Buuuu...
A nie, zostajemy ponoć na bingozażartowałam, że zapisałam D na wybory misteria. Biedak uwierzył i cały czas mi gada, że przed 22:00 się zwijamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 17:54
AJrin, żabka04 lubią tę wiadomość
-
Żabka
Zapomniałam napisać !!! Masz pieeeeknaaaa córkę !!! I te włosy !! Woooow !!!
A co do Henia...to jednak dwie strony musza chcieć - przynajmniej jeśli masz zamiar być z mezem
Natka
Widizialam filmiki!!! Jaka tancerka z Melki
I jaka ona duuuuuza !!
żabka04, Natka-matka wariatka :) lubią tę wiadomość
09.09.2016 2860g szcześcia i 48cm do całowania ♡♡
20.02.2020 3370 g szczęścia i 54 cm do całowania ❤️❤️
-
Natka będzie dobrze zobaczysz.
Ja po występie ale to była parodia jak myślałam tylko potancowaly starszaki śpiewały.
A Kosio przespal w tym halasie to aniołek mówię serio.
[url
rl]Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 20:18
kamciaelcia, Natka-matka wariatka :), Dariah, marta258, Skali89 lubią tę wiadomość
-
I nikt mi nie powie, że tu nie ma raju
tak sobie to wyobrażam, drinki, palemką, leżaki...ach...jak cudownie byłoby wygrać parę milionów w totka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/107101a83a40.jpgkamciaelcia, marta258, Skali89 lubią tę wiadomość
-
Ajrin
Cudny Igus! Jaki on duży już jest.wow!
Dobrze, że junior tak ładnie ci spał. Tylko pozazdrościć!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2018, 21:39
-
nick nieaktualnyKamcia przestań jesteś u siebie w domu i daj spokój jakie pakowanie jakie ucieknie?!!!!!!
Jak mu się nie podoba powiedz gdzie są drzwi!
Albo niech teściowa go ustawi przed wyjazdem co by za dużo sobie nie pozwalał.
Mężowi też powiedz niech go walnie w łeb gdyby się zaczął panoszyc.
A wiesz ze świetnie sobie poradzisz i dasz sobie z nim radę.
Natka pięknie tam jest.
Ja idę spać.
Dzieci dały popalić mam dość. -
Natka
Rzeczywiście macie tam jak w raju, widoki super.
Trzymam kciuki za jutrzejszy powrót do domu.
Ajrin
Widać, że Igi świetnie się bawił. A Kostek przesłodki, super że tak wszędzie zasypia bez problemu.
Kamcia
Ale Piotruś pocieszny. A teściem się nie przejmuj, jesteś u siebie, pogadaj tylko z mężem żeby stał po Twojej stronie.
Żabka
Mąż chyba jednak do końca nie zdecydowany co do Henia. Może jak pogadacie na spokojnie to zadecydujecie co zrobić, macie jeszcze czas na malucha.
U nas dzisiaj spokojny dzień, mimo wczesnej pobudki Antoś grzeczny cały dzień. Był z mężem na rowerze, na drzemce spał standardowo 2,5h, apetyt dopisuje, nawet bawił się sam, budował z klocków itp więc dzień udany.AJrin lubi tę wiadomość
-
A my jeżeli dziś nie wydarzy się kataklizm wieczorem jedziemy na weekend do Krakowa będziemy nocować u sąsiadów mamy w planach Ikea i zoo plus kilka sklepów meblowych zobaczymy co z tego wyjdzie
Ajrin Igi slodziak Pola też ostatnio usnela na dniach Tarnobrzeg gdzie muzyka dudnila na fula
Szymonek jeszcze dosypia
Kamcia może nie będzie tak źle dacie radę
Pysiaczku jak tak u was ?
-
Będzie źle
Np
Oglądał ostatnio tv z przedpokoju bo mu za duży telewizor
Wstaje skoro świt czyli o 4/5
A u nas lazi i pod nosem klnie bo beton, bo mury i nie wyjdzie na podwórko jak u siebie...
Nie chce jesc
Sam się nie obsłuży
A niech ruszy alkohol...
wiele wiele takich sytuacji
Bo człowiek w porządku
Ale gość najgorszy z możliwych -
Dziś kończę pierwszy miesiąc. Ważę 4,55 kg i mam 58 cm długości. Mam lepsze i gorsze dni. Ale i tak jestem kochany
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2018, 19:40
żabka04, Dariah, marta258, AJrin, Natka-matka wariatka :), Skali89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTyle się napisałam i wcielo:-(!
No więc dalszy ciąg wieczoru jak się z wami pożegnałam nie należał do najlepszych.
Sąsiad mój włączył sobie bardzo głośno tv nie wiem co tam leciało ale miałam wrażenie że Hitler przemawiał.
Był słychać jak sąsiedzi firankami machaja i okna zamykają.szkoda że żadna z nich nie poszło do niego.!
Ja się bałam z myślami dzwonić na policję, drzew gębę z balkonu czy zostawić dzieci i iść drzew gębę na niego.
On jest nierefolmowalny!
Robert spać nie chciał, co jakis czas mnie bił bo mu coś nie pasowało, płakał ahhhhhh
Ciśnienie miałam mega.
Dziś poranek też jakiś z fochami Roberta.
W przedszkolu akcja on chce do dzieci, płakał za werka.
Poszłam na plac zabaw akcja bo nie taki plac matka wybrała poszłam na inny ok pobawil się chwilę i dał się przekonać na serek w domu
W domu zwala mi wszystko że stołu a jak coś zobaczy w misce szklance to wywala!
Wczoraj wieczorem pobił mi weronika.
Dałam dwa takie same serki siedzą jedzą pi czym Robert wstał do niej z rykiem zaczął ja bić i myślał że ona mu serek zabrała.
Dopiero jak pokazałem że ja mam jego to cisza jadł dalej.
Tu mnie śmiech ogarnia a tu mam nerwy.
Kamviu rozumiem upierdliwy człowiek.
Moja teściowa podobna.
Ahhhhhh
Mam nadzieję że dasz radę.
Pięknych masz chłopaków.
Ajrin widać że igus zadowolony.
Dobrze ze kostek spał mogłaś obejrzeć synka występ.
Super.
Skali to trzymam kciuki żeby nie było kataklizmu i spokojnie żebyście sobie pojechali.
Miłego wypadu.
Natka daj znać czy lecicie!
Ja się raczej jutro nie pojawię może wieczorem.
Jadę rano do mamy na wioche więc dzieciaki poszaleć mąż sobie pospi potem obiad i jedziemy na torta do szwagierki.
Dziwnie się czuje bo pytałam się jej czy będzie w domu w sobotę lub niedzielę że chcemy przyjechać na kawę (w sobotę ma 40 urodziny) mówi że nie bo chcą wyjechać gdzieś mówię no dobra daj znać kiedy masz wolne po czym po 22:00 pisze ze zaprasza na torta.
Dziwnie się z tym czuje ale może sobie wkrecam.
Zobaczę ile będzie tam osób mam jakieś głupie przeczucia że zaprosiła nas na siłę.
Ale pojedziemy żeby nie było.
-
Kamcia
Patryczek przesłodki maluszek
Dzisiaj u mnie kolejny dzień lenia, właśnie leżę i objadam się truskawkami, mąż kupił wczoraj kilogram i chyba dzisiaj się skończą. Muszę do niego zadzwonić, żeby po pracy kupił kolejne na weekendA Antoś z teściami na placu zabaw więc korzystam z wolnego. A jak wrócą to synek pójdzie na drzemkę i będzie czas na kawkę i ciasto
Miłego dnia.
żabka04 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUwielbiam jak piszesz ze odpiczywasz, jesz ciacho i pijesz kawkę hmmmmmmmm
Normalnie cie widzę z tym brzuchem na kanapie przy kawie i ciastku hahahahaha
Marta ale ci blogooooooo!
Zazdroszczę pozytywnie oczywiście.
Korzystaj kochana korzystaj.
Ważne że antek ładnie się bawi i nie robi histerii bo nie ma mamy
Super Antos.
Ja taki relaks zalicze we wrześniu dobre i to a oczekuję jak na jakiś wyjazd na Dominikana hahahahaha
O tak mąż niech kupi po pracy co by nie brakło w sklepie i nie musiał potem latać