WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia najlepszego.
W życiu coś za coś Igi bardzo sprawny sporo gada ale i broi.
Kosiu duży sporo je ale budzi się wnocy co godzina na jedzenie.
Skali fajna zabawa jest w lodówce go odkrywce. Wrzucasz zabawki do pojemnika plastikowego zalewasz woda wieczorem a rano masz zabawę. Do jednej miski ciepła woda strzykawka i jakieś łyżki i polewasz ciepła wodą ucząc dziecko jak wydobyć zabawkę. Poznaje też różne temperatury Igi już mówi ciepła ale zimna nie potrafi więc uczyłam go zimna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2019, 20:11
kamciaelcia, marta258, Skali89, Dariah lubią tę wiadomość
-
Kamcia
Wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i miłości z okazji imienin
Ajrin
Ale Igi ma fajną zabawę i jaki skupiony, super ma zajęcie
Ja się dzisiaj wyspałam, jednak bez dziecka w domu można skorzystać z wolnego czasu bo spałam do 9:30Jestem już po śniadanku i odpoczywam
Miłego dnia
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Ajrin skąd ty masz takie zabawy hehe u nas znowu pada my na nogach od 6 na szczęście Szymek padł niestety nie jest chętny b do zabawy przez katar który mega go męczy muszę iść kupić mu gumiaki
Kamcia Szymek kiwa na tak na nie ale chcesz zupy powiesz nie kiwa na nie powiedz tak kiwa na tak więc ile z tego rozumie to nie wiem dalej go b karmię czasem coś sam zje nie ukrywam że ja bardzo liczę na żłobek jednak dzieci to dzieci
Dziś przyszły lampy idę zaraz zobaczyć
-
nick nieaktualnyAjrin jak ta zabawka się nazywa gdzie można ją kupić.
My zaraz pojedziemy do sklepu z mężem bo składamy rowerek biegowy Robertowii brakuje takiego zatrzasku jak są montowane w niektórych rzeczach że powinno zaskoczyć i złapać.
Taka gulka metalowa.
Pewnie wiecie o co chodzi
Skali jest dobrze skoro kiwa.
Mój z kiwania głową na nie robi sobie żarty czasami się uda że kiwa bo nie a czasami jaja sobie robi
-
Żabka to żadna kupiona zabawka to z rzeczy co się znajdzie w domu.
Plastikowy pojemnik na żywność do którego wkładam zabawki plastikowe ile wlezie im więcej tym lepiej bo mniej wody. Zalewa woda wkładam do zamrażalnika i rano zabawka gotowa. Do tego pojemnik ciepłej wody strzykawka u nas od ibupromujakieś łyżeczki po to by podlewać ciepła woda lód aby wydobyć zabawki. Im mniegj wody w sensie napakowane dużo zabawek tym łatwiej wydobyć. Bo inaczej to za długo trwa i Igi się nudzi.
Skali pomysły że żłobka mam jeszcze kilka opiszę jak zaśnie.Dariah lubi tę wiadomość
-
l]
Skali89, Dariah lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAjrin dzięki.
My czyt dzieci testują rowerek Roberta.
Zdjęcie jakieś opóźnione szkoda bo Robert w głos się śmiał.
Tak mu się podoba
Z nowości dziś zauważyłam że Robert potrafi kopać krzywo ale kopie wie o co chodzi bo mąż robi ala i tańczy w rytm muzyki hahahahha
Dziś ładnie zjadł spaghetti mamy
Zupki pomidorowa mamy bo zrobiła.
Kubek herbaty z taty kubka
Oraz soczek z takiej foli cały i sammmmmmm:-)
Także apetyt wróciłkamciaelcia, AJrin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żabka to super.
Mi dziś łezka szczęścia się zakrecila.
Bo wieczorem w łazience siedziałam przy Kosiu onwbujaku ja na podłodze Igi biegał na golasa i nagle biegiem na mnie ja już wystawiam rękę myśląc że mnie uderzy a on się przytulił i sam z siebie dał buziaka i to nie na chwilę przytulił się na długo.
W szoku jestem jednak dzień atrakcji a miał ich dziś naprawdę sporo pomogły i dzień był bez histerii i bicia.
Rano zabawy potem plac zabaw potem z tatą w ogrodzie a wieczorem znowu na fikolki sala zabaw. Dodam że dziś bez drzemki było więc padł o 21 za to Kosio biedny trochę płakał i dopiero zasnął.
Mnie też dziś głowa boli ale cały dzień intensywnie z w nawet chwili dla siebie nie miałam.
A to co moj kaskader wyczunia na sali zabaw to szok.
]
Natka-matka wariatka :), Dariah lubią tę wiadomość
-
Ale cisza o losie gdzie wy?
Ja dziś znowu z Igim cały poranek zabaw aby go zmeczyc i zabawić.
Zrobiłam mu masę z mąki ziemniaczanej i pianki do golenia więc bawiliśmy się w babu babuklockami się też bawiliśmy granie w piłkę rysowanie. Zjadł obiad dalej wyglupy i potem usypianie. Na szczęście trwało 30 minut więc znosnie a Kosiu spał więc też łatwiej poszło.
A i najważniejsze od kiedy wstał do drzemki był bez pieluch zrobił t razy siku za każdym razem do nocnika.
Więc jak wstanie dalej bez pampka ale chyba założę mu majtki choć boję się że wtedy będzie sikal do majtek jak jest na golasa to widzę że kontroluje. No nic na urlopie może pocwiczyny bo są jakieś szanse ale nie wiem czy jak będzie dużo się działo to ogarnie siku. -
Kosiu zrobił obrót z pleców na brzuch
Dariah, Natka-matka wariatka :), kamciaelcia, żabka04, Skali89, marta258 lubią tę wiadomość
-
Hej
Mam nadzieje, ze u Was wszystko ok. Mnie tak te dzieciaki pochłonęły, ze czasu nie mambylismy ostatnio nad morzem, co prawda trzy dni, ale Marcel był zachwycony. Za to Mikus po powrocie dostał kataru, zreszta Marc tez
chyba nas poniosło z taka wyprawa z miesiecznym dzieckiem
U mnie średniawka, ciagle krwawię, a zaraz 6 tygodni. Nie pisałam Wam, ale zostawili mi jakichs mały kawałek łożyska i musiałam byc lyzeczkowana poltora tygodnia temu... i teraz ciagle krwawię, byłam przedwczoraj u gin i zapisała mi tabsy na zatrzymanie tego krwotoku... niby widze, ze jest mniej, ale ciagle jest, a mam wziac jeszcze tylko dwie dawki, dodatkowo stresuje sie, bo ja jednak KP, a tabletki takie bioremowie Wam, płakać mi sie chce, w depresje popadnę niedługo... ile mozna krwawic...
To u mnie takie rewelacjemam nadzieje, ze u Was lepiej, nie uda mi sie nadrobić, ale obiecuje, ze bede zaglądać
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
Zagadaj Pysiaczku a tabsami się nie przejmuj mnie pewnie też czekają bo cyrki z moją miesiączka się dzieją. Co tydzień dwa krwawe kilka dni cisza potem mam mega ból brzucha skręt koszem aż jechać na IP chce po czym cisza i za kilka dni silny krwotok i znowu jazda z plamieniem krwawieniem. Muszę iść do gina bo coś jest nie halo.
Ogólnie się pakuje po malu bo w niedziele rano ruszamy nad morze