WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Hej Dziewczyny, w końcu mam czas do Was zasiąść dziś i jutro Was nadrabiam, bo takich zaległości jeszcze nie miałam.
Przeczytałam ostatnie strony i przyznam, że u mnie też ogólny brak akceptacji imienia żeńskiego, choć dla mnie i dla męża ma ono pewien sentyment:) a mianowicie chcemy Karinkę. Strasze pokolenie niestety mówi, że jak koń...ciekawe czy też tak skojarzycie?
Z chłopcem mniejszy problem...ale od strony starszego pokolenia mojego taty były piękne imiona i stamtąd po pradziadku ściągnęliśmy Maksyma. Prababcia była Anastazja, babcia Nina, a jej siostra Nadzieja, ładnie tak:)
Ja nie mam motylków, a wyczekuję na nie z napięciem:(tak mi się skojarzyło i jeszcze mi się Galina i Taisa przypomniało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 22:09
Bratek lubi tę wiadomość
-
Malutka92 wrote:Przeszukalam internet w celu odgadniecia plci
wizyta dopiero,a moze juz w czwartek,ale obawiam sie,ze nadal nie poznamy plci naszego maleństwa
W necie jest mnostwo sposobow,a zastanowilo mnie jedno twierdzenie odnośnie ilosci uderzen serduszka na minute. Powiadaja,ze powyzej 140/min zwiastuje dziewczynke,a poniżej chlopca. Jak to bylo u was z
? A sporo juz z was zna płeć,ciekawi mnie ile w tym prawdy? I czy faktycznie tak jest
Malutka u mnie też na odwrót - chłopaczek będzie a serduszko pukało 160 na minutęMalutka92 lubi tę wiadomość
-
Musiałam opuścić stanowisko przy komputerze na kanapie bo miałam niespodziewanego gościa:)Brat miał przymusowy postój w Warszawie i postanowił zajrzeć niespodziankowo-urodzinowo(ponad tydzien temu obchodziłam). Nie widujemy się często z racji odleglości, także bardzo mnie ucieszyła ta wizyta.
Angela89 wrote:Jesteś w ciąży możesz być nie zdecydowana
Ładne te imiona padały:)
Teraz czekam na męża ale chyba zaraz zasnę, o dziwo dzień był pełen wrażeń, a nie zapowiadało się. Dobrej nocy dziewczyny.
Może spróbujcie herbaty z pokrzywy na te opuchniete nogi, jesli nie macie chorych nerek. Mojej mamie zalecono, ona ma dodatkowo cukrzycę więc puchną nogi często.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 23:11
-
Znowu dzisiaj była rybka w brzuchu, tym razem po kolacji. Maluszek chyba lubi domowe hamburgery;). M. sie tym wzrusza
. Codziennie mnie gładzi po brzuchu. Wspomniałam mi dzisiaj, ze muszę liście zimowe wygarnąć z ogrodowych zakamarków, to usłyszałam, ze on mi koniecznie pomoże, bo ja nie mogę ciężko pracować
Z innej beczki... Pisaliście o porządkach świątecznych... U mnie okna = obraz nędzy i rozpaczy... Od roku nie myte (co prawda u mnie deszczu mało, ale kurzy sie). Ale zdecydowaliśmy, ze trzeba te okna wymienić, wiec nie będę myła i już. A na święta bedą brudaski. No i co z tego?
Muszę sie wziąć też i za inne remonty... Chcemy skończyć nasza łazienkę i trzeba wymienić system klimatyzujacy bo jest już stary, huczy, buczy i lada chwila kopnie w kalendarz. A tak sie nic nie chce! -
nick nieaktualny
-
Ja chce spac a M. chrapie! Normalnie to chrapie tylko jak chory, a dlaczego teraz to nie wiem... Nie chory przecież... I tak od dwóch tygodni co jakiś czas sie wynoszę do gościnnego bo szlag mnie trafia jak zasnąć nie mogę. Teraz tez nie mogę. Aaaaaaa!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Inzynierka witaj;)
U mnie też wczoraj nastał ten dzień
A mnie rajstopy dla ciężarnych denerwują, przez dwa szwy.na brzuchu które w sukienkach dzianinowych wyglądają jakbym je sobie tyłem do przodu założyła :p
Mnie denerwują, bo ten klin mi zjeżdża na uda i mnie gilgocze:P
-
nick nieaktualnyBehemottka wrote:Ja chce spac a M. chrapie! Normalnie to chrapie tylko jak chory, a dlaczego teraz to nie wiem... Nie chory przecież... I tak od dwóch tygodni co jakiś czas sie wynoszę do gościnnego bo szlag mnie trafia jak zasnąć nie mogę. Teraz tez nie mogę. Aaaaaaa!!!
Ja od od 5.30 na nogach bo mój też chrapię, jak stara lokomotywa... A jak mu zwracam uwagę to się oburza... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymysza0406 wrote:A nie masz może Ukraińskich korzeni? U nas też jest babcia Anastazja ( Nastka) i ciocia Nadzieja ( Nadzia) a i Zenobia jest np. z kolei z drugiej stronie Rosyjskie : Wiera Aleksy Katja
tak mi się skojarzyło i jeszcze mi się Galina i Taisa przypomniało
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Ja już tez na nóżkach - trzeba zrobić jakieś śniadanko, bo w brzuchu już burczy
Kurczę, jakoś szaro na dworze sie znowu zrobiłodobrze, ze wczoraj zmieniłam z córa opcje basenu na dziś i wykorzystałyśmy słoneczko na spacer. Było super. Zabrałam młoda nad zalew, obok jest stadnina koni, płac zabaw. Wyszalala sie na rowerze i padła wieczorem jak aniołek
Co do ruchów. Ja przy T czułam ok. 14 Tyg. Teraz już je czuje. Ale to takie delikatne zaznaczenie, ze ktoś tam w środku jest. Czasami puknie raz a potem cisza, czasami poprzesuwa sie. I jest to bardzo przyjemne. Zwykle kilkanaście minut po jedzeniu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 08:49