WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Może to normalne a ja z innej planety jestem, i mam inne oczekiwania od ludzi. Staram sie byc miła i uprzejma do wszystkich, nieważne kto kim jest. W swoim życiu nie widze takich osób, może za plecami ktos cos, a jesli sie zdarzają, unikam. Nieważne. Dziekuję za miłe słowa:)
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyteż sprawdziłam czy imię nie jest wzięte z kosmosu, biorąc pod uwagę współczesną modę na dziwne imiona
a pomyśleć że mój na Tosię kręci nosem, ale oczywiście na chłopaka cały czas się nastawiamy
jajka wyszły idealnie! już sobie zrobiłam pastę, podpiekę świeży chlebek i będzie idealna kolacja!m.k.83, Behemottka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
Zaraz wyjdzie że robie afere by mieć czytelników pamiętnika, he he, taki PR.
Naprawdę tylko to imię jako pierwsze i żadne inne, przyszlo mi do głowy. Nie wyobrażam sobie innego.
Zmieniłam na prywatny, kiedys sobie wydrukuję i zachowam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 19:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnym.k.83 wrote:Zaraz wyjdzie że robie afere by mieć czytelników pamiętnika, he he, taki PR.
Naprawdę tylko to imię jako pierwsze i żadne inne, przyszlo mi do głowy. Nie wyobrażam sobie innego.
Zmieniłam na prywatny, kiedys sobie wydrukuję i zachowam.m.k.83 lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:ustaw normalnie chętnie będę zaglądać
Malutka92 wrote:To mnie by zlinczowali za moja fantazje z imionami,czepilam sie imion Ines/Blanka a dla chlopca Bruno/Dominik.. oczywiscie nikomu w rodzinie sie nie podoba zadne,tak teraz czekam na plec i juz nic nie wymyslam
Kiedyś kiedyś bardzo podobało mi się dla dziewczynki Ester, a dla chłopca Edward. Teraz dla chlopca brałam pod uwagę Adam lub Stasio, po dziadku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2016, 19:23
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnym.k.83 wrote:Jak dla mnie każde imię do dziecka potem pasuje, i nikt nawet nie pomysli że mogłoby mieć inne.
Kiedyś kiedyś bardzo podobało mi się dla dziewczynki Ester, a dla chłopca Edward. Teraz dla chlopca brałam pod uwagę Adam lub Stasio, po dziadku.m.k.83, żabka04, Sabina lubią tę wiadomość
-
Alicja to bardzo ładne imie, co do jajek ja wkładam do zimnej wody wtedy nie pękają i od momentu zagotowania 3 min na miękko (ale co do sekundy dziś gotowałam o 10 sekund za długo i wyszły na półtwardo) a 5 min na twardo wychodzą idealne
m.k.83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia91 wrote:Alicja to bardzo ładne imie, co do jajek ja wkładam do zimnej wody wtedy nie pękają i od momentu zagotowania 3 min na miękko (ale co do sekundy dziś gotowałam o 10 sekund za długo i wyszły na półtwardo) a 5 min na twardo wychodzą idealne
Z tym na miękko to zależy jak kto lubi. Mój mąż ma warunek że białko musi być ścięte na maxa. Żółtko może pływać.;p
-
m.k.83 wrote:Zaraz wyjdzie że robie afere by mieć czytelników pamiętnika, he he, taki PR.
Zmieniłam na prywatny, kiedys sobie wydrukuję i zachowam.
Ej, nie chowaj pamiętnika. Już sie cieszyłam, ze bedzie kolejna koleżanka do czytania! Nie chowaj... Nie będziesz chować? Miałaś pecha po prostu, mnie sie same sympatyczne trafiają komentatorki.
Hej ho, to ja tez ogłoszę, ze pamiętnik mam i proszę mnie czytaćm.k.83 lubi tę wiadomość
-
Ja dzisiaj poszlam do Cubusa bo byla znizka na cala kolekcje -30% i na jedna rzecz -40%. Kupilam 6 szt majtek, biustonosz uwaga 65G i dwie koszulki za wszystko dalam 119zl.
Z innej beczki, czy macie tak ze nie czujecie wogole objawow z brzucha, chyba znowu swiruje... jedyne co czuje to rwanie w pachwinach. Oczywiscie brzuch mi wysadzilo, ale wogole nic tam nie czuje zadnego efektu rozciagania, to normalne??? To moja pierwsza ciazaw poniedzialek z fasolka bylo ok, wiec wiem ze jest, ale w wtorek sie troche zestresowalam i zastanawiam sie czy to jej nie wkurzylo. W czwatek bylam na pokazie kosmetykow Mary Cay z USA i po 4h siedzenia tak mnie rwaly pachwiny ze ledwo szlam do domu potem spalam z 14h, to jedyny objw te pachwiny
-
A_n_k_a_80 wrote:Ja dzisiaj poszlam do Cubusa bo byla znizka na cala kolekcje -30% i na jedna rzecz -40%. Kupilam 6 szt majtek, biustonosz uwaga 65G i dwie koszulki za wszystko dalam 119zl.
Z innej beczki, czy macie tak ze nie czujecie wogole objawow z brzucha, chyba znowu swiruje... jedyne co czuje to rwanie w pachwinach. Oczywiscie brzuch mi wysadzilo, ale wogole nic tam nie czuje zadnego efektu rozciagania, to normalne??? To moja pierwsza ciazaw poniedzialek z fasolka bylo ok, wiec wiem ze jest, ale w wtorek sie troche zestresowalam i zastanawiam sie czy to jej nie wkurzylo. W czwatek bylam na pokazie kosmetykow Mary Cay z USA i po 4h siedzenia tak mnie rwaly pachwiny ze ledwo szlam do domu potem spalam z 14h, to jedyny objw te pachwiny
Ja tak mam z objawami - bolą mnie tylko pachwiny, a jak się położę wieczorem, to czuję motylki w brzuchu14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cudCóreczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
ja swój pamiętnik zaniedbałam a ładnie mam prowadzony;)
jutro pewnie uzupełnię co nieco bo jest o czym pisać-jak dla mnie oczywiście;)
dobra dziewczyny, nie wiem jakie macie imiona powybierane i mam nadzieję że nikogo nie urażę ale mam nadzieję że nie będzie w śród nas Brajanków i Dżesikhihi
Ines Blanka Bianka.....jak dla mnie super. Najważniejsze aby to nam się imię podobało, żeby ładnie wyglądało przy nazwisku, aby miało ładną formę jak się zwracamy do dziecka ale również trzeba pomyśleć o tym jak będzie brzmiało kiedy nasze małe dziecko dorośnie;)
i jak dla mnie bardzo ważne jest znaczenie imienia.
mówcie co chcecie ale jak przeczyta się choćby znaczenie własnego imienia to można sobie wszystkie cechy przypisac;)Strazaczka1990, Malutka92, Macioszczyczka, mysza0406, m.k.83, inzynierka lubią tę wiadomość
-
Moj Kontstanty tez bywa komentowany. Ale ja sie nie przejmuje.
Moi znajomi jak sie dowiadywali o ciazy to wszyscy 'chlopak? To bedziesz miała swojego wymarzonego Kostka!', bo od zawsze mówiłam, jak na imię bedzie miał synStrazaczka1990, m.k.83 lubią tę wiadomość
-
m.k.83 wrote:Ludzie to jednak są dziwni, nietaktowni czy nie wychowani? Napisałam w pamiętniku jak dam córce na imię, a dostałam komentarz: "co za okropne imię", rozumiem że może się nie podobać, różne są gusta, nam powinno się podobać, ale w życiu nie powiedziałabym tak nikomu. A najciekawsze jest to że to kobieta kobiecie najczęściej takie przykrości robi, sama zapewne nie chciałaby czegoś takiego usłyszeć. Nie zrozumcie mnie źle, nie przejęłam się, ale ciągle zadziwiaja mnie tacy ludzie. Mogłabym nawet usunąć komentarz, ale nie zrobię tego, ta kobieta sama o sobie i swym braku kultury świadczy.