WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja teraz siedzę i was czytam i mi bulgoce w brzuchu
A tak mi zimno że pojęcia nie macie i to nie pierwszy raz mam taki nalot że siedzę ubrana w 2 warstwy góra dół plus szlafrok i herbatka ciepła i telepie aż drgawek dostaję O_o
Prawie cały dzień było ślicznie świeciło słonko więc zamiast sprzątać siedziałam pod stodołą i chłonęłam tą piękną pogodę
Moja mama zwariowała siedzi w UK i już wyprawkę kompletuje dziś dostała czarny wór ciuchów od znajomej po dziewczynce a jeszcze nie wiemy co będzie i zdjęcia mi wysyła. A tamta babka ma jeszcze 2 kolejne z większymi rozmiarami ...Jakie to wszystko ładne, teraz tylko czekać aż się cipcia pojawi na usg haha A jak nie będzie to dziewczyny czekajcie na wiadomość bo będzie dużo rzeczy od 0 do 6 na sprzedanie
http://dodajfote.pl/lusia8998
pooglądajcie sobieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 21:38
Strazaczka1990, Macioszczyczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ufffffff z fasola ok rusza sie i serce bije 152, widzialam usg wiec brak objawow jest zupelnie normalne dziewczyny
wyniki Pappa lekarz skonsultuje z wlascicielem kliniki, bo to jego znajomy zadzwoni czy robic to NIFTY, ale ja i tak i nje bede ich robila bo nie chce aborcji wiec po co mi one
Dziekuje ze mnie pocieszalyscie. I chyba bedzie chlopak juz drugi raz to slyszeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 21:41
Strazaczka1990, Ewelina.Irl, agatia, Malutka92, Lusia8998, AniaLewandowska, martta, Angela89, _izunia_, Behemottka, m.k.83, Pysiaczek89, Macioszczyczka, żabka04, Sabina, Broszka, violett, stardust87, mmargol, Bratek, Pauka lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bbf9759169da.png
A my rosniemy w zastraszajacym tempie . Piotrek nie widzial mnie od czwartku i mowi ze cycki mu sie nie mieszcza w reke
A mialam male mirabelkimegg, Lusia8998, AniaLewandowska, martta, Angela89, _izunia_, m.k.83, żabka04, Sabina, Broszka, violett, stardust87, mmargol, Żabcia_, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewelina.Irl wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bbf9759169da.png
A my rosniemy w zastraszajacym tempie . Piotrek nie widzial mnie od czwartku i mowi ze cycki mu sie nie mieszcza w reke
A mialam male mirabelki
I te bucikii ten brzuszek
Ja swój wstawię za tydzień w środę po wizycie u lekarza mam na 10:45, czy myślicie że już będzie widać co tam siedzi ? To będzie 14t2d
Ewelina.Irl lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Hm mam dylemat wam powiem bo nie wiem co sądzić o moich wizytach...byliśmy z mężem na zwyklej wizycie prywatnie w Gliwicach gdzie lekarz pomierzył wszystko. Tydz później byliśmy niby na prenatalnych u mnie w mieście które daly nam nawet mniej pomiarów niż tamto badanie jedynie nt dodatkowo zbadane bylo. Teraz dzwonilam do lekarza w Gliwicach zapytać o prenatalne w 20tc ale nie może mi zrobić bo 1 nie bylo robione u nich, także zapisałam się na zwykla wizytę do niego. Teraz piszecie ze połówkowe to wszystkie pomiary...czyli tak jak poprzednio na 1 wizycie to zrobil...czyli myślę ze mimo iż prenatalnych nie wykona to pomiarów dokona:)
Ja dziś byłam na prenatalnych, ale mój gin (rownież z Gliwic) polecił Genom w Rudzie Śląskiej. I faktycznie - takiej lekarki dawno nie spotkałam! Spróbuj tam -
Lusia8998 wrote:I te buciki
i ten brzuszek
Ja swój wstawię za tydzień w środę po wizycie u lekarza mam na 10:45, czy myślicie że już będzie widać co tam siedzi ? To będzie 14t2d
Albo mowia ze nie na sto procent bo nie chca sie pomyslic .Lusia8998 lubi tę wiadomość
-
witam się wiosennie!ja walczę z zapaleniem pęcherza- urospet i sok z żurawiny niestety nie pomógł, dzisiaj zrobiłam badania i wyszła obecnośc czerwonych i białych krwinek- a więc stan zapalny dróg moczowych- lekarz chciał mi przepisać penicylinę, ale jestem uczulona i póki co leczy mnie furaginą 3x2 tabl. auuuuuuuuuuuuuu.......
btw. ale macie ładne brzuszki, mój wygląda raczej tłusto niż ciążowo
gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za Was wszystkie!
Ksosiu- jeśli przeczytasz to możesz uzupełnić: synuś, kolejna wizyta 04.04.
pochwalę się, dzisiaj siostra przyjechala umyć mi okna i założyć firankiLusia8998, AniaLewandowska, _izunia_, Broszka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Koleżance ten sam lekarz powiedział w 13t3d że dziewuszka i jest śliczna Blaneczka od 17 stycznia
Ma bardzo dobry sprzęt i zdjęcia w 3d i usg w 4d robi na nfz bez problemu więc wszyscy domownicy zniecierpliwieni czekają do 30 marca
Zjadłam całą miskę nestle cherioos z mlekiem i oficjalnie idę spaćDo usłyszenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 22:06
-
nick nieaktualnyEwelina.Irl wrote:Mozliwe ze powie . Ale duzo lekarzy mowi ze za wczesnie ja bylam w srode to byl 14.4d pow ze to za wczesnie .
Albo mowia ze nie na sto procent bo nie chca sie pomyslic .
A wg ostatniej miesiączki jestem w 12 Tyg i 5 dni. Przyznam szczerze, ze ja tez nic nie dostrzegłamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 22:10
Ewelina.Irl, Lusia8998, _izunia_, żabka04, Sabina, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
Ewelina ale duży brzusio
u mnie też jakoś w ostatnim tygodniu rośnie w zastraszającym tempie, aż nie wiem czy to normalne... Wam tez sie tak dziwnie pępek rozciąga u góry, ja to dzisiaj z lekkim przerażeniem zauważyłam, bo strasznie swedzial i nie wiem czy mi sie odcisk od bluzki zrobił czy zauważyłam pierwsze rozstępy na brzuchu
chyba sie przerzuce na ten biooil, można to w ciąży stosować prawda? Jakoś się zmartwilam tym na wieczór....
-
martta wrote:Ewelina ale duży brzusio
u mnie też jakoś w ostatnim tygodniu rośnie w zastraszającym tempie, aż nie wiem czy to normalne... Wam tez sie tak dziwnie pępek rozciąga u góry, ja to dzisiaj z lekkim przerażeniem zauważyłam, bo strasznie swedzial i nie wiem czy mi sie odcisk od bluzki zrobił czy zauważyłam pierwsze rozstępy na brzuchu
chyba sie przerzuce na ten biooil, można to w ciąży stosować prawda? Jakoś się zmartwilam tym na wieczór....
Ja przytylam tylko 1kg . Wiec nie jest zle . Wszystko idzie w brzuch i cyce .
Z nicola zrobily mi sie rostempy po porodzie . Pewnie teraz tez bede miala . A stosowalam olej kokosowy i bio oil w ciazy . Za to po ciazy wyszly bardzo szybko . Kupilam colagen z colweya i rozstempow ani sladu