Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2016, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja teraz siedzę i was czytam i mi bulgoce w brzuchu :) A tak mi zimno że pojęcia nie macie i to nie pierwszy raz mam taki nalot że siedzę ubrana w 2 warstwy góra dół plus szlafrok i herbatka ciepła i telepie aż drgawek dostaję O_o
    Prawie cały dzień było ślicznie świeciło słonko więc zamiast sprzątać siedziałam pod stodołą i chłonęłam tą piękną pogodę :)

Moja mama zwariowała siedzi w UK i już wyprawkę kompletuje dziś dostała czarny wór ciuchów od znajomej po dziewczynce a jeszcze nie wiemy co będzie i zdjęcia mi wysyła. A tamta babka ma jeszcze 2 kolejne z większymi rozmiarami ...Jakie to wszystko ładne, teraz tylko czekać aż się cipcia pojawi na usg haha A jak nie będzie to dziewczyny czekajcie na wiadomość bo będzie dużo rzeczy od 0 do 6 na sprzedanie :P

http://dodajfote.pl/lusia8998

pooglądajcie sobie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 21:38

Strazaczka1990, Macioszczyczka lubią tę wiadomość

dev269pps__.png
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ja polowkowe mam dopiero 4 maja . Chyba skocze wczesniej na jakies usc bo nie wytrzmam do tego momentu a chciala bym juz wiedziec kto tam mieszka :)
    Taka ciekawska jestem :-D

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja póki co same unisexy kupuję, ale bardziej chłopięce rzeczy mnie się podobają :D
    poluję też na ogrodniczki dżinsowe na trochę większe dziecko :)

przytyłam już 4 kg od stycznia, nie wierzę! :P

Ewelina.Irl, Lusia8998, martta lubią tę wiadomość

• A_n_k_a_80 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufffffff z fasola ok rusza sie i serce bije 152, widzialam usg wiec brak objawow jest zupelnie normalne dziewczyny :)
    wyniki Pappa lekarz skonsultuje z wlascicielem kliniki, bo to jego znajomy zadzwoni czy robic to NIFTY, ale ja i tak i nje bede ich robila bo nie chce aborcji wiec po co mi one :)
    Dziekuje ze mnie pocieszalyscie. I chyba bedzie chlopak juz drugi raz to slysze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 21:41

Strazaczka1990, Ewelina.Irl, agatia, Malutka92, Lusia8998, AniaLewandowska, martta, Angela89, _izunia_, Behemottka, m.k.83, Pysiaczek89, Macioszczyczka, żabka04, Sabina, Broszka, violett, stardust87, mmargol, Bratek, Pauka lubią tę wiadomość

oar8xzkrz2cmciig.png

klz9df9hkt3kb3im.png

bfarxzdvckdf86xs.png
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc Słońca...

Ewelina.Irl, Lusia8998, _izunia_ lubią tę wiadomość

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bbf9759169da.png

A my rosniemy w zastraszajacym tempie . Piotrek nie widzial mnie od czwartku i mowi ze cycki mu sie nie mieszcza w reke :-D
    A mialam male mirabelki :-D

megg, Lusia8998, AniaLewandowska, martta, Angela89, _izunia_, m.k.83, żabka04, Sabina, Broszka, violett, stardust87, mmargol, Żabcia_, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie też cycki za duże, dobrze że kiedyś kupiłam nietrafiony rozmiarowo stanik, bo teraz leży idealnie :)

Ewelina.Irl, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• megg Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja 3 kg

piekny brzucio :)

Ewelina.Irl lubi tę wiadomość

3i49tv73uljfbfpq.png

syy220mm7vyhqyjp.png

pamietam...Aniołek 21.02.2014 (9 tydz)
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi tam cycki nie urosły. W pierwszej ciąży też staników nie zmienialam. Po kupiłam mniejszy stanik bo tak szybko zadziałał lek na zasuszenie pokarmu (były malutkie a z czasem wróciły do swojej no4my)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina.Irl wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bbf9759169da.png

A my rosniemy w zastraszajacym tempie . Piotrek nie widzial mnie od czwartku i mowi ze cycki mu sie nie mieszcza w reke :-D
    A mialam male mirabelki :-D

I te buciki <3 i ten brzuszek :) Ja swój wstawię za tydzień w środę po wizycie u lekarza mam na 10:45, czy myślicie że już będzie widać co tam siedzi ? To będzie 14t2d :)

dev269pps__.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Hm mam dylemat wam powiem bo nie wiem co sądzić o moich wizytach...byliśmy z mężem na zwyklej wizycie prywatnie w Gliwicach gdzie lekarz pomierzył wszystko. Tydz później byliśmy niby na prenatalnych u mnie w mieście które daly nam nawet mniej pomiarów niż tamto badanie jedynie nt dodatkowo zbadane bylo. Teraz dzwonilam do lekarza w Gliwicach zapytać o prenatalne w 20tc ale nie może mi zrobić bo 1 nie bylo robione u nich, także zapisałam się na zwykla wizytę do niego. Teraz piszecie ze połówkowe to wszystkie pomiary...czyli tak jak poprzednio na 1 wizycie to zrobil...czyli myślę ze mimo iż prenatalnych nie wykona to pomiarów dokona:)
    U kogo byłaś w Gliwicach, jeśli można wiedzieć?
    Ja dziś byłam na prenatalnych, ale mój gin (rownież z Gliwic) polecił Genom w Rudzie Śląskiej. I faktycznie - takiej lekarki dawno nie spotkałam! Spróbuj tam :)

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusia8998 wrote:
    I te buciki <3 i ten brzuszek :) Ja swój wstawię za tydzień w środę po wizycie u lekarza mam na 10:45, czy myślicie że już będzie widać co tam siedzi ? To będzie 14t2d :)
    Mozliwe ze powie . Ale duzo lekarzy mowi ze za wczesnie ja bylam w srode to byl 14.4d pow ze to za wczesnie .
    Albo mowia ze nie na sto procent bo nie chca sie pomyslic .

Lusia8998 lubi tę wiadomość

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • claudiuszek Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się wiosennie!ja walczę z zapaleniem pęcherza- urospet i sok z żurawiny niestety nie pomógł, dzisiaj zrobiłam badania i wyszła obecnośc czerwonych i białych krwinek- a więc stan zapalny dróg moczowych- lekarz chciał mi przepisać penicylinę, ale jestem uczulona i póki co leczy mnie furaginą 3x2 tabl. auuuuuuuuuuuuuu.......

btw. ale macie ładne brzuszki, mój wygląda raczej tłusto niż ciążowo ;-)
    gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za Was wszystkie!

Ksosiu- jeśli przeczytasz to możesz uzupełnić: synuś, kolejna wizyta 04.04.

pochwalę się, dzisiaj siostra przyjechala umyć mi okna i założyć firanki :D :D

Lusia8998, AniaLewandowska, _izunia_, Broszka, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

mhsvi09k4211dm8g.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie ostatnio (15 tc) też mówiła że za wcześnie żeby stwierdzić płeć :)

• Lusia8998 Ekspertka

Wysłany: 21 marca 2016, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koleżance ten sam lekarz powiedział w 13t3d że dziewuszka i jest śliczna Blaneczka od 17 stycznia :) Ma bardzo dobry sprzęt i zdjęcia w 3d i usg w 4d robi na nfz bez problemu więc wszyscy domownicy zniecierpliwieni czekają do 30 marca :)

Zjadłam całą miskę nestle cherioos z mlekiem i oficjalnie idę spać :) Do usłyszenia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 22:06

dev269pps__.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina.Irl wrote:
    Mozliwe ze powie . Ale duzo lekarzy mowi ze za wczesnie ja bylam w srode to byl 14.4d pow ze to za wczesnie .
    Albo mowia ze nie na sto procent bo nie chca sie pomyslic .
    Nasza Pani dr nie pozostawiła Nam dzisiaj złudzeń. Na pytanie czy jest szansa, ze poznamy płeć, zapytala jakie dzieci mamy i bez wahania odpowiedziała: ja pomiędzy nożkami nic nie widzę. Nic kompletnie. To dziewczynka.
    A wg ostatniej miesiączki jestem w 12 Tyg i 5 dni. Przyznam szczerze, ze ja tez nic nie dostrzegłam ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2016, 22:10

Ewelina.Irl, Lusia8998, _izunia_, żabka04, Sabina, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość

• Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duzo zalezy tez od sprzetu .
    Wiec chyba pojde wsczesniej prywatnie .

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
  • martta Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina ale duży brzusio :-) u mnie też jakoś w ostatnim tygodniu rośnie w zastraszającym tempie, aż nie wiem czy to normalne... Wam tez sie tak dziwnie pępek rozciąga u góry, ja to dzisiaj z lekkim przerażeniem zauważyłam, bo strasznie swedzial i nie wiem czy mi sie odcisk od bluzki zrobił czy zauważyłam pierwsze rozstępy na brzuchu :-( chyba sie przerzuce na ten biooil, można to w ciąży stosować prawda? Jakoś się zmartwilam tym na wieczór....

o148p07w5riqasy7.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam echo serduszka w Krk w Ujastku. Mój lekarz każda ciężarną wysyła, oczywiście na nfz.
    Dobranoc:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Ewelina.Irl Autorytet

Wysłany: 21 marca 2016, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martta wrote:
    Ewelina ale duży brzusio :-) u mnie też jakoś w ostatnim tygodniu rośnie w zastraszającym tempie, aż nie wiem czy to normalne... Wam tez sie tak dziwnie pępek rozciąga u góry, ja to dzisiaj z lekkim przerażeniem zauważyłam, bo strasznie swedzial i nie wiem czy mi sie odcisk od bluzki zrobił czy zauważyłam pierwsze rozstępy na brzuchu :-( chyba sie przerzuce na ten biooil, można to w ciąży stosować prawda? Jakoś się zmartwilam tym na wieczór....
    Tak mozna uzywac .
    Ja przytylam tylko 1kg . Wiec nie jest zle . Wszystko idzie w brzuch i cyce .
    Z nicola zrobily mi sie rostempy po porodzie . Pewnie teraz tez bede miala . A stosowalam olej kokosowy i bio oil w ciazy . Za to po ciazy wyszly bardzo szybko . Kupilam colagen z colweya i rozstempow ani sladu :)

km5sgu1r4t2ljzm1.png
    klz9uay3ezm5jsrk.png
‹‹ 466 467 468 469 470 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pomagając szczęściu, czyli jak szybko zajść  w ciążę

Czy jest coś, co możesz zrobić, by zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę? Co może pomóc? Optymalny czas współżycia, „akrobacje łóżkowe” czy zdrowa dieta? Przeczytaj na co warto zwrócić uwagę starając się o dziecko, jakie są sposoby na zwiększenie szans na zajście w ciążę, a co najlepiej odłożyć na bok i skupić myśli na czymś innym.

CZYTAJ WIĘCEJ