WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się z rana.
Po wczorajszych rozmowach z mężem na temat wózka dla bąbelkadoszliśmy do ładu że kupimy nowy chyba że gdzieś tam trafi się używany ale nówka i taki co się podoba to może się skusimy.
Więc dziś przypadkowo trafiłam na reklamę wózka Anex sport zakochałam się
Czy któraś z was albo waszych znajomych go miała potrzebuje opini na necie przeczytałam już wszystkie.
Pozostaje mi jeszcze pomacac w sklepie i porównać do innych.
Ale wam zazdraszczam wypadów tak daleko:-)
Mój mąż postanowił w nasza rocznicę kafelki położyć na obudowę wanny:-(
Ma jeszcze okazję iść do pracy w sobotę ale nie wiem czy pójdzie.
Ja chciałam na basen pojechać
Zobaczymy jak to będzie.
Teraz idę do sklepu trzeba jakieś skromne jedzenie na swieta w domu zrobić bo w niedziele i poniedzialek będziemy się gościć u rodziców.
Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty:-)
Miłego dnia:-))mysza0406 lubi tę wiadomość
-
Behemottka wrote:Ej, bedzie dobrze chyba. A wędliny jadasz? U mnie wędlin tez zabraniają, bo listeria, ale ginekolog moja powiedziała, ze nie dajmy sie zwariować.
Wędliny od czasu do czasu i kabanosy ciagle, tak mi sie chce...dzieki Behemotko, moze na wizycie spytam swojej dla świetego spokoju :p no i dowiem sie skąd był ten głupi oscyp, ale watpię ze zpodejrzanego źrodłaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 08:48
Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPóki co na nic nie narzekam, wszystkie dolegliwości to dla mnie słodkość, bo przypominają o tym Bączku w środku:) nawet jak zdarzy mi się zwymiotować to jak głupia cieszę się i przybijam piątkę z mężem;)
ha wariatka!
Jedynie martwienie się mnie martwi tj. nie podoba się.
m.k.83, Broszka lubią tę wiadomość
-
Wczoraj wieczorem pewnie mnie nawet nie zauważyłyście, bo napisałam tylko jednego posta. Przyszłam dziś na dłużej.
Ja miałam kilka razy uczucie wyraźnego ruchu dziecka, ale zdecydowanie częściej odczuwam bulgoczące jelita.A w pierwszej ciąży do 20 tyg. nie umiałam nic wyczuć, tak więc luz mamuśki.
Dzisiaj znów darmowe jabłka u mnie. Tym razem nie zapomnę pojechać!staraczka_85 lubi tę wiadomość
-
Bratek wrote:Behemottka, nikt Ci nie zagwarantuje, jak TY się będziesz czuła. Jedna biega do samego końca, druga już umiera w II trymestrze
Reakcji organizmu nie przewidzisz. Natomiast Ty sama wyglądasz na osobę, która się nie cacka nad każdą pierdą (za przeproszeniem), więc klep, póki czas!!!!!!
)))))
Pauka, nie dajmy się zwariować... Z dobrego był źródła? No to nic Wam nie będzie
O tych serach się przewijało już kilka razy - chodzi o to, że są groźne sery z mleka niepasteryzowanego. Ale większość tego, co jest na rynku, nawet, jeśli kiedyś była robiona z NIEpasteryzowanego, to teraz jest pasteryzowana. A jak już się podda działaniu temperatury, to już w ogóle
Ja tam ostatnio nie wytrzymałam i kupiłam krewetki. No już nie mogłam po prostu, aaaaaaaa..... Wyszłam z założenia, że teraz są taaakie procedury, że nie sądzę, by coś im było. W piątek przyłożę sondę i pewnie znowu mi Ziutek pomacha w klimacie: "HELLOOOOOO, czego mnie znowu budzisz???". Wiadomo, że ta jedna porcja może się okazać TĄ NIEDOBRĄ, ale serio... nie sądzę, by coś się mogło stać, jak ze źródła sensownego
Dziekuje Bratku za głos zdrowego rozsądku, wiesz czasem matka uczepi sie jednej myśli i sobie w głowie ją wałkuje wykańczając sie przy tym nerwowo...czuje żenić nam nie bedzie, ale oczywiście strachy w głowie robią swojeBratek lubi tę wiadomość
-
Behemotka, ja na Alasce nigdy nie byłam, ale w ciąży to i owszem i powiem Ci, że drugi trymestr, a szczególnie druga połowa był dla mnie najłaskawszy i czułam się najlepiej. Dlatego też planujemy wakacje w drugiej połowie czerwca. Zapytaj lekarza, ale myślę, że nie powinno być przeciwwskazań, tylko nie szalej z tymi emerytami za bardzo.
Behemottka, Bratek, mmargol lubią tę wiadomość
-
Dzieki Haneczko, ja wlasnie tez nawet nie pomyslałam, a wczoraj czytałam jakis artykuł i taki psikus ze niby nie mozna...ale trzymam sie tego, co piszesz, bedzie ok
M.k trzymam kciuki! Bedzie dobrze
Dziewczyny 18 tydzien? Jak to sie dziene ze ciagle mnie tak wyprzedzacie? Gonie gonie i nie moge dogonićWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 09:02
m.k.83, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:Pauka i mnie to wynik bzykania na mikolaja
18 tydzien to juz prawie polowa!!!
No wlasnie spóźniliśmy sie troche, ani na Mikołaja ani w swieta nie mielismy szans :p w ogole ledwie sie załapałam na wrzesniowki, ale udało sieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 09:13
Behemottka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dzis ide do kosmetyczki na full relax. Gdybym bie byla cykorem zrobilabym jeszcze mikrodermabrazje, ale zostane przy stopach i regulacje brwi
))
Aaa!!! I kupilam zaslony w pepco! Biore sie zaraz za prasowanie i odnawiam sypialnie
Wczoraj maz przywiozl katalog lazienek z castoramy. Zaczelam plakac patrzac na nasza...
Ach... Gdyby jeszcze pieniadze wlatywaly szybciej niz wiecej...Ania91, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOgólnie można do 36 tc, niektóre linie lotnicze wymagają zaświadczenia od 28 bądź 34 tc. Zawsze warto mieć na wszelki wypadek. Szczególnie w języku angielskim.
I na odprawie wchodzisz szybciej!I możesz wybrać miejsce. Najlepiej koło wyjścia ewakuacyjnego, jest full miejsca
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyilona29 wrote:Witam wlasnie dotarlo do mine ze miesiac caly mi zlecial od ostatniej wizyty. Jeszcze tylko 9 dni I kolejne usg
Jak narazie szukam sposobu na zawiany kark
Mi jeszcze 3 tygodnie zostało. Pierwszy tydzień po wizycie szybko leci, ale te 3 następne... Masakra.
Rozrzewać musisz kark. Spytaj Strazaczka1990