WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela a czemu te 9-36 są złe? Ja czytałam, że te Britaxu-Romera i MaxCosi są super.
Chciałam dla małej kupić 0-20 lub 0-36. A synkowi, 9-36 lub 15-36.
Ale mozee czegose nie wiemWięc chetniee wysłucham indormacji, bo to nie małe koszta i dobrze poznace kilka opinii.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2016, 21:00
-
nick nieaktualnyagatia wrote:Angela a czemu te 9-36 są złe? Ja czytałam, że te Britaxu-Romera i MaxCosi.są super.
Nie są złe ale fotelik dobry dla 10 miesięcznego dziecka i również 12 latka nie może być "super". On się sprzedaje ponieważ ludzie chcą kupić jeden fotelik i mieć spokój. W ogóle foteliki mają datę ważnościtaaak wiem śmieszne ale tak jest ona chyba wynosi około 5 lat z tego co pamiętam. No jak będzie wyglądał fotelik po kilku latach użytkowania. Kiepsko. No i jak jest coś do wszystkiego do jest...
Ja kupiłam fotelik od 9-18kg. później kupuję od 15-36kg. Cenowo wyszło to samo jakbym kupiła Recaro 9-36 bo około 900 zł kosztuje. -
Ja w sobote dostalam 3 torby ciuszków dla dziecka jak zaczelam segregowac juz 3 polki szafy sa zapelnione
A na koniec sie poryczalam ze szczęścia naprawdę zostanę mamąA_n_k_a_80, YvonnElizabeth, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Haloooo! Jestem! ... i ledwo zipię. Kto o zdrowych zmysłach wstaje co rano o 4:30 żeby pstrykać zdjęcia...? Na wakacjach...?! W CIĄŻY...?!!
Czyżby, żeby to to sfotografować?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/47c55b53e7c0.jpg
Uffff... nie dam rady Was nadrobić. Mam nadzieję, że wszyscy zdrowi i zadowoleni? Widziałam, że pierwsza strona się zaróżowiłaGratulacje! Proszę jakąś dobrą duszyczkę o krótkie streszczenie tygodnia? Ładnie proszę
Ksosia, Macioszczyczka, Dzierzba, Lusia8998, mmargol, kamciaelcia, mysza0406, AniaLewandowska, Pysiaczek89, żabka04, Anulka01, bbeczka91, Strazaczka1990, Sabina, _izunia_, martta lubią tę wiadomość
-
Ej, chyba nici z moich wakacji na Alasce. Okazuje się, że nie przyjmują ciężarnych po 24 tygodniu... Że co? A 90-letnich, trzęsących się geriatryków przyjmują bez problemu... Świat zwariował. Mój M. trochę się poboczył, że niby nie sprawdziłam do końca... jakbym to tylko ja była w ciąży... Ale już następnego dnia się przytulał
Ufff.. nie lubię obrażonego M. Jutro będę próbować poodkręcać rezerwacje.
-
nick nieaktualnyBehemottko!:*
Poza tym ze bylas wywolywana z tych skal to wsjo wpariatke!
Prawda, strona troche rozowieje... Musialam zainterweniowac zeby dziewczyny troche dziewuch daly bo inaczej moj Antek nie bedzie mial na kim oczka zawiesic:)
Niestety Agatia i Ewelina.Irl trafily do szpitala z plamieniami ale wszystko jest dobrze, maja sie dobrze, tylko stresik nie potrzebny;)
Mamy mase nowych ubranek, zabawek, lozeczek, wozeczkow takze nasze mieszkania/domy/garaze wymagaja nowego umeblowania do skladowania rzeczy
Jest te smutna wiadomosc... Czesc z nsd tyje, tyje i tyje ..... Np. Ja mam juz ok 8kg chlip chlip!
Opowiadaj co u Ciebie!!!jak sie udalo? Jejku Twoje zdjecia... Niesamowity klimat
Behemottka, Lusia8998, Strazaczka1990, Sabina, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzunia to Ty pytalas o riko nano? Bratowa ma riko brano. Za duzo nie powiedziala... Jedynie ze mial najlepsze opinie z innych typowanych. Niestety jeszcze nie uzytkuje bo ma termin na koniec lipca ale ja sama przez to napalilam sie na riko nano
Moje typy wozkow
-riko nano
- x-lander xa
Jakies opinie?
X-lander ciezko jest bo 18kg z gondola ale riko juz 14 -
nick nieaktualnyBehemotka tematy często wracają, więc i tak będziesz na bieżąco.
Szkoda, że z tą Alaską nie wyszło.
Znamy już wagi niektórych dzieciaczków, rosną nam brzuszyska i myślę, że większość jeżeli nie kupuje to chociaż ogląda i planuje co kupić na wyprawkę.
Ksaosia nie martw się, ja coś czuję, że też mam około 6 kg na plusie.Ale tego się dowiem w czwartek.
Jestem zmuszona już spać na boku. I zauważyłam, że Hanna nie lubi jak jest cicho. Jak już się utulamy do snu to dostaje szału i mnie okłada.Behemottka, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam się z rana z kawką
urlop się skończył i trzeba dziś do pracy iść
czytam o tych fotelikach i nie wiem jak swojego przekonać do nowego, bo cały czas nastawiał się na wózek 3w1, a ja szukam tańszego 2w1, który wyglądałby przyzwoicie i nie kosztowałby majątku. Poza tym nie jest powiedziane że ten z zestawu będzie dobrze pasował do naszego auta, zwłaszcza że nie mamy isofixa. -
Ksosia wrote:Behemottko!:*
Poza tym ze bylas wywolywana z tych skal to wsjo wpariatke!
Prawda, strona troche rozowieje... Musialam zainterweniowac zeby dziewczyny troche dziewuch daly bo inaczej moj Antek nie bedzie mial na kim oczka zawiesic:)
Niestety Agatia i Ewelina.Irl trafily do szpitala z plamieniami ale wszystko jest dobrze, maja sie dobrze, tylko stresik nie potrzebny;)
Mamy mase nowych ubranek, zabawek, lozeczek, wozeczkow takze nasze mieszkania/domy/garaze wymagaja nowego umeblowania do skladowania rzeczy
Jest te smutna wiadomosc... Czesc z nsd tyje, tyje i tyje ..... Np. Ja mam juz ok 8kg chlip chlip!
Opowiadaj co u Ciebie!!!jak sie udalo? Jejku Twoje zdjecia... Niesamowity klimat
Dobra duszyczko! Dziękuję za streszczenie.
Cieszę się, że u Agatii i Eweliny wszystko dobrze
Ja jeszcze nie wiem ile przytyłam, ale na pewno trochę, bo w tym Moabie restauracje serwują porcję dla hipopotamów, a mieliśmy wliczone wszystkie posiłki i nie dało rady się z M. niczym podzielićChyba idę na dietę
Może napiszę troszkę więcej jutro, o ile odmawianie rezerwacji nie zje mi nerwów doszczętnie... a rano do pracy
Buziak wielki i miłego dnia!
-
nick nieaktualnyMscioszczyczko ale ja sie obawiam ze to cos nie tak jest.... To jest za duzo a wcale jakos baardzoo duzo nie jem. Owszem slodycze goszcza u mnie codziennir ale nie do tego stopnia...
Nic nie rozumiem z tego i martwie sie....
Musze znalezc info ile pokazywala waga w listopadzie bo pomiary mam od 11 tc wg rego przytylam 4kg.... -
nick nieaktualnyKsosia wrote:Mscioszczyczko ale ja sie obawiam ze to cos nie tak jest.... To jest za duzo a wcale jakos baardzoo duzo nie jem. Owszem slodycze goszcza u mnie codziennir ale nie do tego stopnia...
Nic nie rozumiem z tego i martwie sie....
Musze znalezc info ile pokazywala waga w listopadzie bo pomiary mam od 11 tc wg rego przytylam 4kg....Sabina lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja z rana słonecznie ale chłodno oby się ociepliło.
Powiem wam tylko tyle pijąc herbatkę doszłam do wniosku że życie na wsi bez samochodu jest katorgą muszę ciągle prosić kogoś żeby mnie podwiózł zabrał ze sobą a nie lubię z siebie ofiary robić. 20 km do miasta to trochę za daleko.
Ja nie przytyłam nic jestem na minus 3 kg28 kolejna wizyta i może wtedy coś na plusie na wadze zobaczę.
Lecę dopić herbatkę i się ogarnąć troszkę. Miłego dnia, dużo zdrówka i do później :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny