WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Red Fox wrote:Witam się z rana z kawką
urlop się skończył i trzeba dziś do pracy iść
czytam o tych fotelikach i nie wiem jak swojego przekonać do nowego, bo cały czas nastawiał się na wózek 3w1, a ja szukam tańszego 2w1, który wyglądałby przyzwoicie i nie kosztowałby majątku. Poza tym nie jest powiedziane że ten z zestawu będzie dobrze pasował do naszego auta, zwłaszcza że nie mamy isofixa. -
Witam się i ja
nadal źle się czuję, zaczyna mnie to wkurzać, bo tak naprawdę tylko gardło czuję a nie mam w ogóle sił, wczorajszy dzień przelezałam, narazie mam siły siedzieć, cukry wczoraj poszalały, a dziś na czczo pierwsze moje przekroczenie od miesiąca...
o apetycie nie wspomne, moja waga w dół ...juz -6kg
chętnie przyjmę 1-2 kg -
Witam się i ja z rana
czekam na obchód, ale nastawiona jestem na leżing
Ksosiu co do xlandera to waży swoje, ale po schodach łatwo go wciągać na pompowanych kołach. Ja mam mova i mi ta waga nie przeszkadza, wręcz przeciwnie bo wózek jest stabilny. Sprawdź tylko czy xa ma siedzisko w spacerowce montowane przodem i tyłem, bo coś mi się wydaje, że niea to dość ważne, szczególnie na początku, jak malucha przesadzamy do spacerówki. Xmove, chyba xpulse mają tą funkcję.
Ksosia, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
Ja na razie 3 kg przytyłam, ale na pierwszej wizycie w ciąży lekarz mówił, że mogę przybrać 16 kg
trochę mnie to przeraża
14.10.2015 - 1 IUI
Naturalny cudCóreczka w drodze!
Sierpień 2016 - Nasze 60 cm szczęścia już z nami! Boże, dzięki za ten dar!
Drugie bobo w drodze
-
nick nieaktualnyWitam sie i ja
Zaniosłam siuśki do labo. Byłam grzeczna czekałam siedziałam na swoją kolej.
Do czasu kiedy gość niby kombatant nie zrobi ł awantury że siedzi już 2h hahaha siedział 30 min i był za mną. wyszła pani z zabiegowego kazała mu wejść do labo a mi do niej , ona miała mi pobrać krew ja mówię że ja mam odpłatnie tylko mocz o musze do labo . Wyszła ponownie i kazała mi wchodzić bo ciężarna jestem i ma przywilej więc weszłam i donośnym głosem powiedziała że następnym razem mam z marszu wchodzić hahahaha
No ok przyjęłam do wiadomości będę za tydzień powiedziałam
Miałam zrobi c sobie hybrydy ale mi się nie chce
Mam cisze na chacie
Dziecko w przedszkolu mąż w pracy obiad gotowy tylko leżżżżżżnig zostaje:-)
Mały fika a tak wczoraj się martwiłam jakieś durne myśli dostałam dobrze że był wieczór i poszłam szybko spać.
ja tez przytyłam dopiero 3kg
Udanych wizyt życzęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 09:10
Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI najważniejsze o czym zapomniałam !!!!!!!
Chciałam się podzielić z wami stronką z promocjami:-)
Są tam aktualne promo podane daty, sklepy gdzie to kupić wg kategorii.
Mi bardzo ta stronka się przydała
http://www.promobaby.pl/marka-pampers.htmlAniaLewandowska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry Mamusie
Melduje się po weekendzie - sobota była dość intensywna, bo Nasze dziewczynki startowały w turnieju tanecznym i jako drużyna zdobyły zaszczytne 2 miejsceO jejusiu jacy byliśmi dumni
Nawet się Wam pochwalę i jak będziecie miały ochotę to zapraszam do obejrzenia filmu:
https://youtu.be/RaX8Lulzu_k
Moja pierworodna to ta mała koza co robi gwiazdę na początku (po prawej stronie), a córa od M pierwsza w 3 rzędzie
Niedziela upłynęła Nam natomiast na totalnym chillout - cały dzień leżeliśmy w łożku i gapiliśmy TV, a dokładniej nadrabialiśmy zaległości polskiej kinematografii. W końcu udało mi się dorwac film Chemia i Obce Niebo. Trochę dołujące, ale cóż lubię takie psychologiczne kino. Nie obyło się oczywiście bez wycieku łez.
Moja Haneczka wczoraj tez bardzo mocno zaznaczyła swoją obecnośćtak mnie kopała, że aż płakałam ze szczęścia! Chyba jej znowu stopy urosły
Miłego dnia - zabieram zaraz swoje autko z wymiany opon i pędze po wyniki M z tomografii kręgosłupa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 09:26
żabka04, Strazaczka1990, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMacioszczyczka wrote:Super dziewczyny.
Chociaż nie wiem, czy akurat na dobre patrzyłam.
Chciałabym, żeby mój mały tańczył, ale on jest mocny tylko w gadce.
Moja T (ta z lewej) zaczynała z tańcem jak miała 4 lata - 2 lata w balecie. Po tym czasie stwierdziła, że: "Mamusiu, chce chodzić na coś innego. To jest już nudne" I tak zaczęła się zabawa w Hip-Hop. Druga, O (po prawej) dołączyła do T pół roku temu.
Tak naprawdę w tańcu bardzo pomogły zajęcia z Capoeira. Wszelkiego rodzaju gwiazdy - o matko teraz obie potrafią zrobić juz na 1 ręce!!!, szpagaty, itd.
Obie dziewczynki są tak pochłonięte swoimi treningami, że nie mają czasu na pierdoły. W tym roku jak usłyszały, że są warsztaty z Mateuszem Sobecko, finalistą YouCanDance, to koniecznie musiały jechać.
Więc i my jeździmy. A że teraz zaczyna się sezon turniejowy, będziemy praktycznie co 2 tyg na wojażach
Mimo zmęczenia daje to dużą satysfakcjębbeczka91, Strazaczka1990, _izunia_, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ania super dziewczyny
zdolniachy
Ja juz po badaniu krwi i moczu i trochę rano się zmartwilam...co prawda mocz nie był calkiem nocny (o ile taki istnieje przy 4 wizytach w nocy) ale taki odstany z godz rano i byl mętny bardzonie wiem co to oznacza
do krwi byla okropna kolejka ale upolowałam krzesło i tak czekałam - ps.czy my mamy przywilej wchodzenia bez kolejki? Bo gdyby nie krzesło pewnie mdleje ale wolałam nie wciskać się bo emeryci zapracowani nie znieśli by tego.
Bylam po drodze na budowie i mury ruszyly:D
Wstąpiłam też do ciucholandu i upolowałam 2 pary polspiochow, body z długim rękawem, bluzeczkę 62 z bałwankiem i piekna w kotwice czapeczkę oraz 2 chustki na szyjęMacioszczyczka, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też dziś zaczęłam dzień od badań
Wczoraj miałam wrażenie, że boli mnie nerka. Dlatego pobiegłam szybciej zrobić mocz. Wystraszyłam się wczoraj, ale dziś już spokój.
Kupiłam pluszowy kombinezonik na wyjscie ze szpitala i body, chyba zaczynam się rozkręcać
Czekam na worki próżniowe i będę robić porządki w szafieoby przyszły jeszcze dziś
mychakruszyna lubi tę wiadomość
-
Mam nadzieje że twoje będą bardziej wytrzymale niż te z biedronki bo do nich popakowalam w zeszłym roku kurtki zimowe po jakimś czasie patrzę a wszystkie dziurawe- wystarczył zamek z kurtki i w tym miejscu już pękały
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2016, 11:04
-
nick nieaktualnyzamówiłam na allegro jakieś pierwsze lepsze, zaczyna mi się miejsce kurczyć w szafach. Zimowe rzeczy trzeba spakować. Zaczynam reorganizację miejsca
Z mojego pokoju z toaletką muszę zrobić pokój dla maluszka. Ale na początku będzie spał u nas w kołysce, przewijak też będzie u nas. Ale rzeczy brzdąca już będą w drugim pokoju, bo niestety ogranicza nas metraż... I dlatego biorę się za ten burdel
mychakruszyna, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinzynierka wrote:zamówiłam na allegro jakieś pierwsze lepsze, zaczyna mi się miejsce kurczyć w szafach. Zimowe rzeczy trzeba spakować. Zaczynam reorganizację miejsca
Z mojego pokoju z toaletką muszę zrobić pokój dla maluszka. Ale na początku będzie spał u nas w kołysce, przewijak też będzie u nas. Ale rzeczy brzdąca już będą w drugim pokoju, bo niestety ogranicza nas metraż... I dlatego biorę się za ten burdel
Też będę kupowała na allegro, małemu muszę miejsce zorganizować w szafie. Gdzieś jeszcze rzeczy małej muszą wejść. -
Mam problem z paznokciami,a raczej kolorem pod plytka paznokcia. Wczoraj zauwazylam,ze u obu dłoni maja one kolor jak u trupa
sa sine/szaro-niebieskie co to może oznaczać? Chyba to nie jest normalne,mysle zeby pojsc z tym do lekarza rodzinnego,bo gina mam dopiero 26.04