X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    kurczę, jak tak oglądam używane wózki mam wrażenie, że nigdy nie znajdę tego odpowiedniego :/

Ja się martwię ze nowego nawet nie kupie w sklepie stacjonarnym :( bo upatrzyłam sobie firmy tutek albo frido albo inspire Eco....przejrzałam wszystkie sklepy na śląsku gdzie sprzedają ta firmę i nie ma tych modeli. W 1 sa w Zabrzu ale nie te kolory i droższe o 300zl od allegro :/ więc ewentualnie podjade zobaczyć i zamówię online.

Spalam 2 godz, wstalam i czuje się...jakas przyjebana mówiąc lekko:/ nie mogę dojść do siebie jakbym kaca miala:/

Poniżej wózki o których mowa :) https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e88679ca404.png

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bc54430b00af.png

Lusia8998 lubi tę wiadomość

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Red Fox wrote:
    kurczę, jak tak oglądam używane wózki mam wrażenie, że nigdy nie znajdę tego odpowiedniego :/

Też takievodnosze wrażenie:-(
    Ceny z kosmosu wolę dołożyć i kupić nowy:-)
    Tylko jaki?????;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my szukamy 2w1 i wszędzie na OLXie są zestawy 3w1, a my chcemy zainwestować w lepszy fotelik samochodowy, albo jakieś relikty przeszłości, ani ładne ani praktyczne :(

na dodatek się wkurzyłam, bo się zapisałam na fitness dla kobiet w ciąży i dopiero teraz sobie przypomniałam, że swoje adidaski rozwaliłam jakiś czas temu na paintballu :/ jak jeszcze mogłam po lesie z karabinem biegać, a jutro miałam iść na pierwsze zajęcia...

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdecydowałam się ściąć te moje włosy :) i myślę nad kolorem i chyba wrócę do rudego...IDE jutro do fryzjera ale.najpierw je zetne .Mam do ramion a chce.mieć o wiele krotsze. Będą upały to akurat...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nic straconego :-)
    Kwestia kasy!:-)
    Na którą masz?
    Wyskoczyć rano fo jakiegoś sportowego albo tam gdzie są jakieś adidasy i kup na przecenie i po problemie:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strazaczka1990 wrote:
    Zdecydowałam się ściąć te moje włosy :) i myślę nad kolorem i chyba wrócę do rudego...IDE jutro do fryzjera ale.najpierw je zetne .Mam do ramion a chce.mieć o wiele krotsze. Będą upały to akurat...

O to super.
    Widzisz a ja zapuwzcze bi mam dosyć wstawania szybciej gdyż codziennie wstaje rano i zawsze myje włosy suszenia i prostuje jak się urodzi mały na pewno nie nlbede nieładnie czasu na takie atrakcje w łazience które trwają do 30min.
    Jestem już zmęczona:-(
    Ja też wróciłam do rudych hihi aż mi lepiej:-)

Strazaczka1990 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Dziękuję Angela! :) Teraz chyba czas na kolejne szczepienie. Biedny maluch.

Czekamy na ładną pogodę, żeby rozpakować piaskownicę, którą Artur dostał w prezencie. :) Trawę i ziemię już kosztował, piachu jeszcze nie. ;)
    My na razie z tym szczepieniem czekamy. Jak będzie już ciepło i będzie ładnie chodzić bez trzymanki. No i zęby dadzą nam trochę spokoju

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Jeszcze nic straconego :-)
    Kwestia kasy!:-)
    Na którą masz?
    Wyskoczyć rano fo jakiegoś sportowego albo tam gdzie są jakieś adidasy i kup na przecenie i po problemie:-)
    kurczaki, teraz jak mam dziecko w brzuchu to na wszystko szkoda mi kasy, bo karnet też z pracy mam, więc nie wiem czy bym się zmobilizowała gdyby nie to :P szkoda, że decathlon mam nie po drodze, bo w innych sportowych może być drożej... pomyślę jeszcze co zrobić

mychakruszyna lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wstałam, przejrzałam internet i znowu kupiłam ubranka dla małej :D jest tyle pięknych rzeczy, że nie potrafię się powstrzymać :)

Lusia8998 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ostatnio scielam 24 cm włosów, mam długiego boba i jestem szczęśliwa. Ułożenie włosów z wysuszeniem trwa 10 minut a nie jak wcześniej 40. A przy dwójce małych dzieci każda minuta jest ważna. No i jest mi wygodnie.

• Anulka01 Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mogę trochę ponarzekać? Juz czwarty dzień strasznie kijowo się czuję. Jakaś taka obolała, głowa, brzuch, krzyż, nocki fatalne a w ciagu dnia marzę tylko o położeniu się spać :( do tego strasznie wrażliwa się zrobiłam i łatwo mi przykrość sprawić :( Straszny kryzys mam. Nie wiem czy znowu wszystko mi się tam rozciąga, czy po prostu pogoda mnie dobija... Sorki ale musiałam się wyżalić...

Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
    atdcupjy14gifv7v.png
  • mychakruszyna Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja trochę się niepokoję od wczoraj czuje takie napinanie brzucha nie boli mocno ale jednak uciążliwe jakby skurcz brzucha twardnieje...nie wiem czy wtedy dziecko kopie tam czy co jest bo zwykle z jednej strony.

74di6iyek3xe528u.png

20140724580117.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chce któraś kod rabatowy na zakupy w h&m 15% online do 14 kwietnia?

Kupiłam szorty właśnie w h&m i są boskie normalnie już chce aby było ciepło :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mychakruszyna wrote:
    Dziewczyny ja trochę się niepokoję od wczoraj czuje takie napinanie brzucha nie boli mocno ale jednak uciążliwe jakby skurcz brzucha twardnieje...nie wiem czy wtedy dziecko kopie tam czy co jest bo zwykle z jednej strony.

Mi też twardnieje brzuch z jednej strony i tak samo miałam w poprzedniej ciąży i to normalne. Tam jest właśnie dzieciaczek :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny
    Dawno się nie odzywałam ale ostatnio moje życiowe tempo podskoczyło i zaglądałam sporadycznie. Fajne te wasze brzuszki i zakupy ciążowe. Agatia i Ewelina trzymam kciuki.
    A teraz tak z innej beczki, na dzisiejszym usg lekarz zauważył dwie białe plamki na serduszku doczytałam, że to tzw zwapnienie dawniej kojarzone z ZD. Mam pytanie czy któraś się z tym spotkała? Dodam,że reszta ok. Zamartwiam się okrutnie, czekam teraz na połówkowe żeby zobaczyć co powie inny lekarz, eh a już myślałam, że będzie z górki.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja od wczoraj coś się źle czuje i chodzę zgieta w pół. ..dziś odkryłam ze jak stoję to mi brzuch twardnieje i stad ten ból. Najgorzej jak wstaje. ..mogę zgonić to na podła infekcję? Bo przez nią na pewno mam skoki cukru :(

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisacz
    A co dokładnie ci lekarz powiedział?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedział, że jedyne co go niepokoi to dwie białe plamki na serduszku, mówił, że dawniej były przesłanką do zdiagnozowania ZD, wątpliwości ma rozwiać echo serca. On robi je u siebie jednak jeśli chcę je zrobić wcześniej niż w 22 tyg to wysyła mnie do szczecina bo tam jest lepszy specjalista. Czekam do połówkowych i zobaczę co wykryje lekarz je robiący.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie mowa o Węgrzynowskim jeżeli chodzi o Szczecin.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 kwietnia 2016, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie tak Angela

‹‹ 636 637 638 639 640 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ