WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPysiaczek89 wrote:Ale to moja pierwsza ciaza i nie wydaje mi sie, zeby bobas mnie tak dość mocno kopał? Co prawda czuje to tylko jak sie położę. Ale wydaje mi sie, ze to ta przeklęta macica... Poza tym jak byłam na takim dodatkowym usg, to lekarz zobaczył, ze na jednej ścianie macicy mam zgrubienie i powiedział ze to moze świadczyć o skurczu, wiec w czwartek poszłam do mojej gin zeby mnie zbadała i powiedziała wlasnie, ze czuje ze mi sie lekko macica napina... Przepisała mi kolejna dawkę luteiny i biore tego cholerstwa juz tonę
A tak btw - dzień dobryWiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 09:23
-
Kamcia to twoja duma przecież
Ja też zawsze chciałam dziewczynke ale odkąd zaszłam czuje ze będzie chłopak i przyznam ze ciuszki sa przeslodkie tylko trzeba szukaćzależy kto ma jaki gust. Ja się boje ze rodzina np tesciowa nakupi ciuszków kiczowatych a moje dziecko tego nie zalozy i będzie obraza
powiem żeby inwestowała w pieluszki:P
bbeczka91 lubi tę wiadomość
-
Kamcia no co Ty wariatko! Sama słodycz! Tylko Emilka nawet w ciuszkach chłopięcych wygladała jak dziewczynka, a niektóre dzieci łatwo pomylić
sama ostatnio taką wpadkę zaliczyłam! Ale naprawdę ta dziewczynka wygladała jak chłopiec....
kamciaelcia lubi tę wiadomość
Mama Kacpra, Aniołka i Kubusia
-
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Kamcia to twoja duma przecież
Ja też zawsze chciałam dziewczynke ale odkąd zaszłam czuje ze będzie chłopak i przyznam ze ciuszki sa przeslodkie tylko trzeba szukaćzależy kto ma jaki gust. Ja się boje ze rodzina np tesciowa nakupi ciuszków kiczowatych a moje dziecko tego nie zalozy i będzie obraza
powiem żeby inwestowała w pieluszki:P
Ja się boje, że moja teściowa kiczowate będzie kupowała dla dzewczynki, bo miała dwóch chłopaków, a gusta mamy baaardzo różne. Ja lubie kropeczki, krateczzki.. I takie romantyczne rzeczy, a ona sportowe i coś typu folk:P -
nick nieaktualnymy mamy póki co najwięcej Kubusiów Puchatków, kilka pasów i misiów. Mam też jedne półśpiochy w kremowe paski i się zastanawiam czy będą dobre dla chłopca, ale są tak milusie i ciepłe, że chyba będziemy je zakładać w jesienne, chłodne wieczory jak już nikt nie będzie patrzył
Kupiłam też jedną bluzeczkę, która byłaby typowo chłopięca i nawet po kupieniu zastanawiałam się czy będzie odpowiednia jak jednak nam dziewczynka wyskoczy, ale zmartwienie zupełnie niepotrzebne
i huurraaa, jedziemy dziś wózek oglądaćmychakruszyna, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
PS. Sorry jesli kogoś uraziłam powyższą sukienka bo może którejś podoba się
Malutka mi się taka kulka robi jak np leze na boku i przewrócę się na plecy...przez chwilę maly jest z jednej strony aż zajarzy ze zmieniłam pozycję. Za każdym razem chce mężowi pokazać ale zanim on zatrybi dziecko już zmieni pozycję. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny