X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
Odpowiedz

WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam w aptece kupiłam tabletki isla porzeczkowe.
    kupiłam w biedronce całego małego arbuza będę wcinać na deser:-)
    Lodów nie mogę bo gardło nawala to arbuzie się zadowole.
    I powiem wam że pod sklepami sprzedają już truskawki takie te z pola po 7,5 u mnie:-)

Kamcia nie długo będą czereśnie:-) hahahahaha dotrwamy jakoś:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martta wrote:
    a ja własnie wróciłam z lidla i mam kiepskie spostrzeżenie już któryś raz, Was też jak podchodzicie do kolejki i ludzie zobaczą brzuch to szybko odwracają wzrok żeby przypadkiem nie wiem nie musieć przepuścić czy co? wcale tego nie chce, póki mogę to poczekam te dwie czy trzy osoby w kolejce. Ale takie zachowanie jest słabe na maxa, czy to młody czy stary tak samo. Do tej pory tylko raz miły pan zareagował w takich sytuacjach i chciał mnie przepuścić... ehhh szkoda gadać...

Mnie dziś potraktowano w labo.
    Myślisz że ktoś się odezwał proszę sobie usiąść??? Albo wpuścił mnie do kolejki?!
    Nie wymagam tego od ludzi ja postoje czy poczekam ale zachowanie jest straszne....
    I tak właśnie się odezwałaś i wepcham do kolejki że względu że było tam duszno a ja rozegrana do krótkiego rękawa gościu tylko odpowiedział skoro muszę....... Hahahah

• Ula89 Ekspertka

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

spałam dzisiaj do 10:30, już nie pamiętam kiedy wstałam o tej porze :D

jeżeli chodzi o poduszkę w kształcie "c", to ja sobie bardzo chwalę, ciężko mi było się z niej wyplątać przez 2 pierwsze noce, teraz nie ma już problemu

temat porodu to temat rzeka i uważam, że lepszy jest taki, o jakim zadecydują lekarze. mam w rodzinie najbliższe mi kobiety po różnych porodach i po sn też bywają bardzo duże komplikacje dla kobiety... ja za to urodziłam się sporo za wcześnie i moja mama miała cesarkę na cito, bo obie byśmy mogły nie przeżyć

l22n6iyejuxt7yf9.png
    ckaiugpj375g655d.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabka, ale czereśnie zakazane...co z tego ze zjem 2-3 szt jak ja mogę 2kg...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • mmargol Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już truskawki z pola??? jakoś tak szybko mi się wydaje nawet jakby ze szklarni :) ja dzisiaj rozmroziłam ostatnią porcje mrożonych truskawek z zeszłego sezonu, jakoś ukryła mi się wcześniej i jej nie widzialam, więc dzisiaj będzie koktajl truskawkowy z jogurtem naturalnym :) muszę z tym tylko na meża zaczekać, bo chyba by mi nie wybaczył hihi uwielbia je :)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam na start smoczki Lovi dla 0-3, zobaczymy czy się sprawdzą dlatego na razie kolejnych nie kupuję. Będzie na to czas :)

Co do Lidla, ok po mnie nie widać jeszcze więc mogą myśleć, że jestem przy kości w ciuchach czy coś..ale stała przede mną babka z mega brzuchem i miała gigantyczne zakupy. Nikt ją nie puścił, nie zapytał..nie zaproponował ani nic.. szkoda słów.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmargol ukłony :-)
    Jestem pod wrażeniem ty to na poczekaniu wymyślasz?????
    Całuję cie mocno i bardzo dziękuję:-)
    Piękne ty nasza poetka:-)

P.s. Ty jakiś tomik wydaj i kasę trzep :-))

mmargol lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do poduszki, to ja takiej dla siebie dużej na razie nie planuję, bo sypiam ok póki co..ale chcę kupić taką mniejszą do karmienia z Motherhood.

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    zabka, ale czereśnie zakazane...co z tego ze zjem 2-3 szt jak ja mogę 2kg...

Bo???????
    Wrrrrrrrr!!!!!!!
    Pierwsze słyszę way?????

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czereśnie są za słodkie(wysokie Ig), arbuz też...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martta wrote:
    a ja własnie wróciłam z lidla i mam kiepskie spostrzeżenie już któryś raz, Was też jak podchodzicie do kolejki i ludzie zobaczą brzuch to szybko odwracają wzrok żeby przypadkiem nie wiem nie musieć przepuścić czy co? wcale tego nie chce, póki mogę to poczekam te dwie czy trzy osoby w kolejce. Ale takie zachowanie jest słabe na maxa, czy to młody czy stary tak samo. Do tej pory tylko raz miły pan zareagował w takich sytuacjach i chciał mnie przepuścić... ehhh szkoda gadać...
    Mnie przepuszczają i zwalniają miejsca w autobusie ale co najlepsze???mocherowe berety.Ale ja odmawiam .Inni to patrzą się na brzuch jak IDE jakby to była nowość jakas

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Moja mama ma od lat cukrzycę i faktycznie owoce w niewielkiej ilości bo mają za dużo cukru.

• Strazaczka1990 Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:
    Oooo nie wiedziałam o tym.A ostatnio byłam na targu i mowilam do Sławka że mam chcec...na czereśnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do tych poduszek ja w pierwszej ciąży nawet o niej nie myślałam ani na nią nie patrzyłam:-)
    Pomogłem sobie jak już mi brzuch uciekał przy spanie na boku i było nie wygodnie poduszka zwykła duża zwijalam i kładąc pod brzuch resztę poduchy po między nogi.
    Mam trzy koleżanki które rodziły rok temu i każda uważa że szkoda kasy no ale to każda robi co chce i kupuje :-))
    Na karmienie dobra jest poduszka jasiek albo rożek :-)

• agatia Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmargol też nie przepadam za różowym, więc kul nie kupiłam ;)
    Rymowanki wymyslasz superanckie :)

Ja cc będę miała na początku sierpnia (nie zakladam wcześniejszej opcji) :)
    A smoczek kupuję 1 na wszelki, wielki. Młody nie używał i mam nadzieję, że Młoda też nie będzie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 13:08

mmargol lubi tę wiadomość

• mmargol Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żabka04 wrote:
    Mmargol ukłony :-)
    Jestem pod wrażeniem ty to na poczekaniu wymyślasz?????
    Całuję cie mocno i bardzo dziękuję:-)
    Piękne ty nasza poetka:-)

P.s. Ty jakiś tomik wydaj i kasę trzep :-))
    Hihi jakoś się w tym nie widzę ;)
    Czy na poczekaniu hmm to zależy jak mnie weźmie, muszę mieć chwilkę żeby się skupić, bo jak mnie coś rozprasza to troszkę się to wydłuża :)

uwo9flw17hi46f1t.png
    zpbnkrhmb5v2hylf.png
  • Ula89 Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martta wrote:

U mnie dokładnie to samo dzisiaj... staję w kolejce w sklepie i nagle każdy patrzy w inną stronę... a kolejka spora. Brzuch mam taki, że zdecydowanie nie da się go juz nie zauważyć. A w komunikacji miejskiej jeżeli ktoś ustąpi miejsca, to zwykle jest to kobieta. Wstyd mi za naszych rodaków.

l22n6iyejuxt7yf9.png
    ckaiugpj375g655d.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kamciaelcia wrote:

Hahahaha
    A o to chodzi hihihi
    Spoko troszkę można przecie Kamcia trzeba sprawdzić co nam służy i ile nam służy hahahahaha więc zaczniemy od 0,5 kg a skończymy nie wiem na ilu:-)
    Ja zjem trzy kawałki arbuza i jest ok :-)
    Więcej nawet nie zmieszcze:-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na myśl o czereśniach i wiśniach aż się trzęsę!

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 22 kwietnia 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zabka ja arbuza i winogron nie ryzykuje ;) ale sama wiesz , ze co tobie słusy, mi nie.

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 746 747 748 749 750 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ