WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyByłam w aptece kupiłam tabletki isla porzeczkowe.
kupiłam w biedronce całego małego arbuza będę wcinać na deser:-)
Lodów nie mogę bo gardło nawala to arbuzie się zadowole.
I powiem wam że pod sklepami sprzedają już truskawki takie te z pola po 7,5 u mnie:-)
Kamcia nie długo będą czereśnie:-) hahahahaha dotrwamy jakoś -
nick nieaktualnymartta wrote:a ja własnie wróciłam z lidla i mam kiepskie spostrzeżenie już któryś raz, Was też jak podchodzicie do kolejki i ludzie zobaczą brzuch to szybko odwracają wzrok żeby przypadkiem nie wiem nie musieć przepuścić czy co? wcale tego nie chce, póki mogę to poczekam te dwie czy trzy osoby w kolejce. Ale takie zachowanie jest słabe na maxa, czy to młody czy stary tak samo. Do tej pory tylko raz miły pan zareagował w takich sytuacjach i chciał mnie przepuścić... ehhh szkoda gadać...
Mnie dziś potraktowano w labo.
Myślisz że ktoś się odezwał proszę sobie usiąść??? Albo wpuścił mnie do kolejki?!
Nie wymagam tego od ludzi ja postoje czy poczekam ale zachowanie jest straszne....
I tak właśnie się odezwałaś i wepcham do kolejki że względu że było tam duszno a ja rozegrana do krótkiego rękawa gościu tylko odpowiedział skoro muszę....... Hahahah -
Hej dziewczyny
spałam dzisiaj do 10:30, już nie pamiętam kiedy wstałam o tej porze
jeżeli chodzi o poduszkę w kształcie "c", to ja sobie bardzo chwalę, ciężko mi było się z niej wyplątać przez 2 pierwsze noce, teraz nie ma już problemu
temat porodu to temat rzeka i uważam, że lepszy jest taki, o jakim zadecydują lekarze. mam w rodzinie najbliższe mi kobiety po różnych porodach i po sn też bywają bardzo duże komplikacje dla kobiety... ja za to urodziłam się sporo za wcześnie i moja mama miała cesarkę na cito, bo obie byśmy mogły nie przeżyć
-
już truskawki z pola??? jakoś tak szybko mi się wydaje nawet jakby ze szklarni
ja dzisiaj rozmroziłam ostatnią porcje mrożonych truskawek z zeszłego sezonu, jakoś ukryła mi się wcześniej i jej nie widzialam, więc dzisiaj będzie koktajl truskawkowy z jogurtem naturalnym
muszę z tym tylko na meża zaczekać, bo chyba by mi nie wybaczył hihi uwielbia je
-
nick nieaktualnyJa kupiłam na start smoczki Lovi dla 0-3, zobaczymy czy się sprawdzą dlatego na razie kolejnych nie kupuję. Będzie na to czas
Co do Lidla, ok po mnie nie widać jeszcze więc mogą myśleć, że jestem przy kości w ciuchach czy coś..ale stała przede mną babka z mega brzuchem i miała gigantyczne zakupy. Nikt ją nie puścił, nie zapytał..nie zaproponował ani nic.. szkoda słów. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
martta wrote:a ja własnie wróciłam z lidla i mam kiepskie spostrzeżenie już któryś raz, Was też jak podchodzicie do kolejki i ludzie zobaczą brzuch to szybko odwracają wzrok żeby przypadkiem nie wiem nie musieć przepuścić czy co? wcale tego nie chce, póki mogę to poczekam te dwie czy trzy osoby w kolejce. Ale takie zachowanie jest słabe na maxa, czy to młody czy stary tak samo. Do tej pory tylko raz miły pan zareagował w takich sytuacjach i chciał mnie przepuścić... ehhh szkoda gadać...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do tych poduszek ja w pierwszej ciąży nawet o niej nie myślałam ani na nią nie patrzyłam:-)
Pomogłem sobie jak już mi brzuch uciekał przy spanie na boku i było nie wygodnie poduszka zwykła duża zwijalam i kładąc pod brzuch resztę poduchy po między nogi.
Mam trzy koleżanki które rodziły rok temu i każda uważa że szkoda kasy no ale to każda robi co chce i kupuje)
Na karmienie dobra jest poduszka jasiek albo rożek
-
Mmargol też nie przepadam za różowym, więc kul nie kupiłam
Rymowanki wymyslasz superanckie
Ja cc będę miała na początku sierpnia (nie zakladam wcześniejszej opcji)
A smoczek kupuję 1 na wszelki, wielki. Młody nie używał i mam nadzieję, że Młoda też nie będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 13:08
mmargol lubi tę wiadomość
-
żabka04 wrote:Mmargol ukłony
Jestem pod wrażeniem ty to na poczekaniu wymyślasz?????
Całuję cie mocno i bardzo dziękuję
Piękne ty nasza poetka:-)
P.s. Ty jakiś tomik wydaj i kasę trzep)
Czy na poczekaniu hmm to zależy jak mnie weźmie, muszę mieć chwilkę żeby się skupić, bo jak mnie coś rozprasza to troszkę się to wydłuża -
martta wrote:a ja własnie wróciłam z lidla i mam kiepskie spostrzeżenie już któryś raz, Was też jak podchodzicie do kolejki i ludzie zobaczą brzuch to szybko odwracają wzrok żeby przypadkiem nie wiem nie musieć przepuścić czy co? wcale tego nie chce, póki mogę to poczekam te dwie czy trzy osoby w kolejce. Ale takie zachowanie jest słabe na maxa, czy to młody czy stary tak samo. Do tej pory tylko raz miły pan zareagował w takich sytuacjach i chciał mnie przepuścić... ehhh szkoda gadać...
U mnie dokładnie to samo dzisiaj... staję w kolejce w sklepie i nagle każdy patrzy w inną stronę... a kolejka spora. Brzuch mam taki, że zdecydowanie nie da się go juz nie zauważyć. A w komunikacji miejskiej jeżeli ktoś ustąpi miejsca, to zwykle jest to kobieta. Wstyd mi za naszych rodaków.
-
nick nieaktualnykamciaelcia wrote:czereśnie są za słodkie(wysokie Ig), arbuz też...
Hahahaha
A o to chodzi hihihi
Spoko troszkę można przecie Kamcia trzeba sprawdzić co nam służy i ile nam służy hahahahaha więc zaczniemy od 0,5 kg a skończymy nie wiem na ilu:-)
Ja zjem trzy kawałki arbuza i jest ok
Więcej nawet nie zmieszcze:-( -
nick nieaktualny