WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
kamciaelcia wrote:mi tez jest dobrze po cc i po mm
-
nick nieaktualnypirelka wrote:Oh, ja po dentyście ! Jeszcze jedna wizyta i ten kanałowy zab skończony więc zabieramy się za resztę
zbankrutuję..ale bezpieczeństwo dziewczynek najważniejsze
Wieczorem ginekolog... -
claudiuszek wrote:hej dziewczyny, pisałam kiedyś o omdleniach, ale temat ucichł a dzisiaj znowu prawie mnie z piekarni wynosili- wypiłam 0,5 l coli, zjadłam ciastko i jakoś dokulałam się do domu-zmierzyłam ciśnienie 90/55 i puls 98- trochę mnie to ciśnienie nie zaskoczyło bo przed ciazą byłam niskociśnieniowcem (a w ciązy jak mi położne mierzyły to zazwyczaj ksiazkowe). To już 3 raz w tym tygodniu- już mam fobie na wyjscia z domu
Anemi nie mam, cukrzycy też- więc o co chodzi?przecież ja musze z domu wychodzić bo pierdolca dostanę
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:boli portfel, ja miałam straszny lek przed dentysta i go unikalam . No ale jak podjęlismy decyzję o staraniach to się również zapisałam do dentysta. Bolał portfel ale tak jak piszesz zdrowie dziecka najważniejsze
nie ma bata teraz.. a łatwiej byłoby leczyć przed i z kasą, i ze stresem
ale cóż..moja wina i teraz cierpię dla dobra dzieci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 12:20
-
nick nieaktualnyja zrobię wszystko aby karmić piersią, nie za wszelką cenę ale będę walczyć. Moja córka przez 5 miesięcy była wyłącznie na moim mleku które w dzień w dzień po 6 razy na dobę ściągalam. Można powiedzieć że moje mleko ja uratowało przeD NEC.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 12:23
mmargol, Sophia, Dzierzba lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a jeśli chodzi o smoczki? mam jeden kupiłam ale się nie znam bo tam jest od 6-12 miesięcy.I czy jeden wystarczy>?
Mój chrzesniak miał tyle smoczków ...a upodobał sobie rózowyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 12:24
-
Strazaczka1990 wrote:ja jak wchodze do sklepów marketów to musze ściagac kurtke bo również mi słabo jest.Zaraz na twarzy kolory zmieniam.Najgorzej jest w autobusach.
ja mam tak pierwsze 3 minuty- takie przygotowanie, że ocś nie tak a za chwile zatkane uszy, mroczki, uderzenie gorąca, pot, miękkie nogi a pozniej już zazwyczaj siadam gdzie opadnie lub ktoś mnie wyprowadza ;( zmierzyłam teraz ciśnienie i mam już 97/60 i puls opada bo 85. Ciekawe czy tak do końca ciązy bedzie...jesli tak to nie wychodzę z domu;-) -
malutka, tak patrze w moje sprawozdania z morfologii i masz wiecej parametrow niz ja, te co sie powtarzaja to mam podobne, czyli w normie ale o reszcie sie nie wypowiem.
A co do moczu to tak jak pisałam, nie wiem czy tak powinno byc: "flora bakteryjna - dosc liczne", bo u mnie na zadnym sprawozdaniu z badania moczu nie było nic o bakteriach -
pochwalę się- wczoraj zauważyłam, że Stasiek uzewnetrznia swoje ruchy- mąż mi nie wierzył więc wzięłam telefon i nagrałam mu to "jukendens" w wykonaniu syna- jego mina bezcenna
jeśli widzicicie już ruchy to nagrajcie sobie-świetnie to wygląda i kupa śmiechu przy oglądaniu
Angela89, Strazaczka1990, _izunia_, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyclaudiuszek wrote:pochwalę się- wczoraj zauważyłam, że Stasiek uzewnetrznia swoje ruchy- mąż mi nie wierzył więc wzięłam telefon i nagrałam mu to "jukendens" w wykonaniu syna- jego mina bezcenna
jeśli widzicicie już ruchy to nagrajcie sobie-świetnie to wygląda i kupa śmiechu przy oglądaniu
-
nick nieaktualnymychakruszyna wrote:Violett w Gliwicach :)szpital co prawda II stopień ale myślę ze III nie będzie potrzebny żadnej z nas:)
no to moze sie spotkamy. Ja niestety przez sprawy Onko, pęknięta kość łonowa i bardzo liczne zwyrodnienia (zmiany) w kręgosłupie, cesarkę mam juz zaplanowana na 15.09.
I powiem szczerze, ze absolutnie nikogo nie potępiam za wybory dokonane jak bedą rodziły. Ja bardzo pragnęłam urodzić moja T naturalnie, męczyłam sie 14h. Niestetywypadający dysk, zatrzymanie akcji porodowej i wielkość mojej córci spowodowała, ze wylądowałam na stole. Macica bardzo szybko sie obkurczyla, a ze nie miałam pomocy ze strony byłego męża, musiałam bardzo szybko stanąć na nogi. Po Tyg ładnie juz chodziłam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2016, 12:49
-
nick nieaktualnyMadziulla ja biore No spe forte, gin mi przepisal. Teraz biore w razie bolu brzucha mocniejszego, to tak 1-2 na kilka dni. Ale przez jakis tydzien czy dwa bralam 2-3 razy dziennie, bo okropnie mnie bolalo i musialam lezec, wtedy tez plamilam.
Wiem, ze kazdy lek ma swoje minisy, ale No spa to jedyny jaki biore w ciazy. Nawet Apapu unikam. Z bolem glowy moge sie przemeczyc, ale pamietaj, ze skurcze brzucha zle wplywaja na malenstwo, mysle ze duzo gorzej, niz rozkurczowa tabletka.
Tez sie balam, ze po no spie maly bedzie mniej aktywny, itp. ale jakos szczegolnie tego nie zauwazylam na szczescie. -
nick nieaktualnyStrazaczka1990 wrote:Dziewczyny a jeśli chodzi o smoczki? mam jeden kupiłam ale się nie znam bo tam jest od 6-12 miesięcy.I czy jeden wystarczy>?
Mój chrzesniak miał tyle smoczków ...a upodobał sobie rózowy
Ja zawsze kupowałam 2 szt do wieku.
Jeśli chcesz dawać smoczka od maleńkiego czyli od narodzin to szukasz rozmiaru 0-3.
Ja kupie bo wolę mieć w razie "w".
Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
a ja własnie wróciłam z lidla i mam kiepskie spostrzeżenie już któryś raz, Was też jak podchodzicie do kolejki i ludzie zobaczą brzuch to szybko odwracają wzrok żeby przypadkiem nie wiem nie musieć przepuścić czy co? wcale tego nie chce, póki mogę to poczekam te dwie czy trzy osoby w kolejce. Ale takie zachowanie jest słabe na maxa, czy to młody czy stary tak samo. Do tej pory tylko raz miły pan zareagował w takich sytuacjach i chciał mnie przepuścić... ehhh szkoda gadać...
-
żabka04 wrote:To jeśli można mmargol może wymysl coś jak przedstawić maluszka z chęcią zapozycze jeśli pozwolisz:-)?
Z przymrużeniem oka ostatnie dwa wersymożna je skasować, ale nie mogłam się oprzeć by ich tu nie wstawić
Niedługo na tym świecie,
Jak już dobrze wiecie,
Powitamy skarb ogromny,
W brzuchu już niesforny,
Jak przystało na chłopaka,
Będziemy mieć łobuziaka,
.... – na imię mu damy,
Bardzo za nim przepadamy.
Decyzję naszą uszanujcie,
Innymi rzeczami się przejmujciekamciaelcia, żabka04, martta, agatia, bbeczka91, _izunia_, YvonnElizabeth lubią tę wiadomość