WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWow, ale pedzicie z wyprawkami
Ja to jeszcze prawie nic nie mam, pajac i bodziak, dwie czapeczki, kocyki minky cienki i grubszy i podusia
Mysle, ze juz w maju, a na pewno w czerwcu wezme sie mocno za obkupowanie maluszka
Przeraza mnie, ze musze kupic wszystko: lozeczko, wozek, materac, kolderki, posciele, ehh mozna wymieniac i wymieniac -
nick nieaktualnyKamcia ale ja też się tak bawiłam do czasu kiedy obcykane miałam z tym programem.
Nie muszę siedzieć w domu przed kompem tylko mogę wyjść i przeważnie zdobycz jest moja))))
Violett spokojnie zdążysz i dasz radę.
Najlepiej spisz na kartce co masz kupić ile i skreślaj.
Nie polubisz się
Ja, Kamcia i pewnie też cześć dziewczyn do maja to bedą miały wszystko a to tylko dlatego że mają ciuszki,wózki itp.
Nie muszą kupować od zera no i mają już dziecko więc łatwiej to ogarnąć.
Ale dostałam strzała od małego aż oczy zrobiłam:-)
Kop matkękamciaelcia, mmargol, violett lubią tę wiadomość
-
Ja dużo kupowałam na allegro. Oczywiście nowe tez
np łóżeczko, materac, pościele, leżaczek, matę eduk.,wanienke ze stojakiem, później krzesełko do karmienia ale kołyska używana - nie miałam pewności czy się sprawdzi I wiedziałam że nie będzie na długo. Nawet poduszkę frejki kupiłam na allegro (orteza bioderka )bo musieliśmy zmienić rozmiar. Recepty nie dostałam a w sklepie med była droższa. Z kurierami byłam prawie na ty
violett lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Żabka ja tylko w plynach piorę odkąd mam pralkę (od 2011 r.)mam już 4 butle płynu lovela. Dziś w biedronce kupiłam 1.5 litra za 8.99 . Ale do białego kupie jak mąż wróci. Ktoś musi dźwigać. Nigdzie nie chcą dać w promocji do płukania loveli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 20:50
-
Violett na spokojnie jeszcze pokupujesz wyprawkę
ja mam większość ubranek, jeszcze jedną paczkę zamówiłam.
Mam trochę rzeczy po synku
, więc to ułatwienie. Ale i tak muszę kupić pościel do łóżeczka i wózka, butelki, smoczki, pieluchy, kosmetyki, przewijak, fotelik samochodowy no u gondolę. Ale zamierzam w czerwcu robice zakupy.
Na razie muszę doszczepic Młodego a to z 700 zł i kupic mu wiosenne butki i fotelik samochodowy. Więc jedna wypłata juze zagospodarowana -
nick nieaktualnyKamcia u mnie w biedronce nie ma tych płynów.
Widziałam jak jest promocja a tak ich nie ma:-(
Ja będę prala jak wrócę z wczasów.
Będę miała pół lipca i sierpnia:-)
Mamy w planie pokoik odświeżyć córką chce fototapete więc chyba przemalujemy i nakleimy.
A w naszym pokoju odświeżony ściany.
Więc mam co robić.
-
Żabka
Dla nas malowanie, odświeżanie to było lekarstwo po stracie emilki. Został salon. ..ale natchnienia brakpraniem się nie martwię - to cholerne prasowanie. Na Emilkowej wyprawce spalilam żelazko
teraz przydałaby się nowa deska do prasowania - zawsze mi na nią szkoda kasy
-
nick nieaktualnyPoszukaj deski na allegro hihi
Dziękuję Kamcia za dobre chęci
Spokojnie ustrzele sobie w promocji po innych sklepach:-)
Kiedyś podawałam na tym wątku stronę do promocji tam poszukam w jakim sklepie będzie.
Ostatnio widziałam w polo ale nie mogłam nosić a mąż w pracy i odpuściłam przecież jest czas.
Mnie też przeraża prasowanie nie lubię strasznie prasować
Ale damy radę....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW biedronce rzucają czasami deskę do prasowanie viledy za ok 80-90zł ja ją mam i jest bardzo fajna. Ale to trzeba polować 2 razy już rzucali promo na pewno.
Ja też na razie prawie nic nie mam z wyprawki, ale prawie wszystko mam zaplanowane gdzie co po ile kupię, więc kwestia realizacji. Teraz u mnie remonty na całego 3 pokoje robimy. Chciałam mieć gotowe, żeby nie malować przy Maluszku.kamciaelcia, _izunia_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgatia, takie drogie szczepienia? Wow.
Wiem, ze jeszcze troszke czasu na to na szczescie jest, w czerwcu najpozniej chcialabym juz zaczac kompletowac. Mam nadzieje, ze do tego czasu zakonczymy remont i bede mogla na spokojnie wszystko w pokoju malego juz ukladac -
nick nieaktualny