WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej witam się z rana
wczoraj ciężki dzień rano zwracalam całe śniadanie łącznie z wodą nie wiem chyba Szymkowi nie ppodeszlo i potem cały dzień źle się czułam głową mnie cmila a na koniec w miejscu gdzie miałam wyrwania 8 zrobiła mi się afta tak podejrzewam i mnie mega boli Ale dziś słońce ciepło wiec moze będę się dobrze czuc.
Polecam Sandomierz to koło mnie teraz po ojcu Mateusz jest tam co robić
-
nick nieaktualnyUWAGA, UWAGA!
Na dzień dzisiejszy mamy:
taratatatam!!!!
20 dziewczynek
27 chłopców
!!!!
Serce mnie od rana rozpiera,że od początku tak się trzymamy razem, możemy na siebie liczyć i przechodzimy przez dobre i gorsze chwile RAZEMAngela89, Pysiaczek89, ilona29, Macioszczyczka, claudiuszek, kamciaelcia, mychakruszyna, A_n_k_a_80, żabka04, mysza0406, AniaLewandowska, bbeczka91, Anulka01, pirelka, Broszka, Miśka***, mmargol, Ewelina.Irl, Madziuuuula, martta, Skali89, _izunia_, Kasia1987., Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa zastanawiam się kiedy teraz Zus mi kasę wypłaci. Moje zwolnienie idzie już droga online- Mam podgląd bo mam u nich konto i widzę że jest dostarczone. Dziś dostałam jeszcze resztę wypłaty od szefowej i teraz za 2 tygodnie zwolnienia resztę powinien wypłacić mi ZUS. W zakładce zasiłki są moje stare kwoty i terminy wypłat a za te zwolnienie nic. Po majowce się do nich chyba wybiorę.
-
nick nieaktualnyNo a poza tym to dzień dobry z rana.
Wczoraj miałam małą avanti z mężem a dziś był do rany przyłóż. Liczyłam, że kupi mi blender automatyczny, ale niestety... ide i sama sobie kupie, o!
Więc u mnie dziś na deser smoothie! Ktoś wpada?
Miłego dnia :*Strazaczka1990 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKsosia wrote:UWAGA, UWAGA!
taratatatam!!!!
20 dziewczynek
27 chłopców
!!!!
Serce mnie od rana rozpiera,że od początku tak się trzymamy razem, możemy na siebie liczyć i przechodzimy przez dobre i gorsze chwile RAZEM -
nick nieaktualnyja w planach mam regularne picie zielonych koktajli, mam ręczny blender, ale on sobie tak średnio daje radę z takimi rzeczami, w zupach zawsze coś w całości pływa, mimo że staram się jak mogę
więc robię je w rozdrabniaczu, a teraz w Lidlu takiego coś w ofercie http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=59482, ale patrząc na inne wydatki - znowu szkoda kasy
-
nick nieaktualny
-
Ksosia wrote:UWAGA, UWAGA!
taratatatam!!!!
20 dziewczynek
27 chłopców
!!!!
Serce mnie od rana rozpiera,że od początku tak się trzymamy razem, możemy na siebie liczyć i przechodzimy przez dobre i gorsze chwile RAZEM_izunia_ lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczęta
Tez dzisiaj mam połówkowe, ale dopiero 15.45
Trzymajcie kciuki za moja szyjkę (zeby była, długa izamknieta) i za Marcelka, zeby był zdrowiutki tak jak dotychczaskamciaelcia, Angela89, AniaLewandowska, żabka04, Anulka01, pirelka, mmargol, _izunia_, Strazaczka1990, A_n_k_a_80 lubią tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
Witamy się w piękny słoneczny piątek
brzuch faktycznie chyba ze stresu bolał bo póki co lepiej jest :)wczoraj mąż pytal co chce w maju dla maluszka kupić..bo powiedziałam że co miesiąc coś kupimy z większych wydatków, i stanęło na łóżeczku :)ale chyba zakupimy na allegro bo nigdzie nie ma wyboru w białych łóżeczkach, w Ikea widziałam pare ale albo takie zwykłe albo drogie.
-
Skali89 wrote:Hej witam się z rana
wczoraj ciężki dzień rano zwracalam całe śniadanie łącznie z wodą nie wiem chyba Szymkowi nie ppodeszlo i potem cały dzień źle się czułam głową mnie cmila a na koniec w miejscu gdzie miałam wyrwania 8 zrobiła mi się afta tak podejrzewam i mnie mega boli Ale dziś słońce ciepło wiec moze będę się dobrze czuc.
Polecam Sandomierz to koło mnie teraz po ojcu Mateusz jest tam co robić
My wlasnie sie wybieramy w okolice sandomierza. Moj jest z okolic. Jedziemy odwiedzić jego dom, bo nie byłam chyba od listopada - szkole miałam co sobotę.
Planuje tez jakaś kolacje w sandomingo i oczywiście Meksyk z rana.
Ogolnie jest strasznie tajemniczymiał wyjsć wcześniej z pracy, a wziął urlop i jedziemy najpierw gdzieś indziej. Nie wiem dokąd.
Zobaczymy co zaplanował
A na wakacje jedziemy do Sobieszewa w czerwcu. Mało ludzi, puste plaże, a w razie czego blisko do Gdańska. A ja jednak strachliwa jestem. Hiszpanie planujemy na za rok
Niech młody poznaje nasz ulubiony europejski kierunek -
Ja też dziś mam połówkowe na 11:20. Jakiś dziwny stres mnie trzyma od dwóch dni.
Co do łóżeczka- też będę raczej zamawiać z allegro, bo zależy mi na szufladzie i takie kosztuje ok. 250zł. W Ikei najtańsze z szufladą 500zł...
Wakacje na razie planujemy nad morzem, w Pobierowie, około połowy czerwca. Do najbliższego szpitala 20min. drogi. My jeszcze nigdy nie byliśmy na takich prawdziwych wakacjach (ewentualnie w górach u mojej rodziny) więc to ostatnia szansa na spędzenie czasu we dwojeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 09:37
mychakruszyna, pirelka, mmargol lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bbeczka91 wrote:Ja też dziś mam połówkowe na 11:20. Jakiś dziwny stres mnie trzyma od dwóch dni.
Co do łóżeczka- też będę raczej zamawiać z allegro, bo zależy mi na szufladzie i takie kosztuje ok. 250zł. W Ikei najtańsze z szufladą 500zł...
Trzymam kciuki!!!bbeczka91 lubi tę wiadomość
Marcelek ❤️❤️
Mikuś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89______ co do zwolnienia, jesli firma zatrudnia mniej niz 20 osob to przez pierwsze 33 dni w danym roku za zwolnienie placi pracodawca, nastepnie zwolnienie do zusu pracodawca przekazuje w 33 dniu zwolnienie adekwatne do dnia za ktore on placi, wtedy gdy zus otrzyma zwolnienie to od momentu dostarczenia zwolnienia ma 30 dni na wyplate swiadczenia, wiec jesli wiesz kiedy bylo dostraczone to do tej daty dolicz 30 dni i bedziesz wiedziec w jakim terminie oscyluje wyplata, i oczywiscie nie wyplacq xi szybciej anizeli te dni do kiedy jest zwolnienie mina, zus nie wyplack ci swiadcsenia na przod tylko za dni ktore juz minely
Mam nadzieje ze troche ci pomoglam, z2bys sie nie stresowala i specjalie nie biegla do zusu