WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
witam
a propo lozeczek nasz synek bedzie mial takie
http://www.auchan.fr/hauck-lit-babycenter-bear/p-c423862
mialam juz turystyczne na dziewczyny i jestem bardzo zadowolona
oczywiscie materac kupowalismy oddzielnie dla pierwszej corki
i do dzis jest jak nowy wiec Adrian bedzie mial ten sam
o tyle mniejszy wydatek -
nick nieaktualnyJa dla corki tez mialam turystyczne i rowniez bardzo jestem zadowolona z niego, dla drugiej dzidzi tez bedzie to samo bo to różnica 4 lata wiec z lozeczkiwm nic nie jest, materacyk rowniez jak nowy nie zniszczony takze jest ok
niemchcialam drewnianego ze wzgledu na to ze jst juz to jak by nie patrzec mebel, ktory musi miec swoje miejsce a turystyczne ma 2 kolka i mozesz w kazdej chwili je przeniesc do innej czesci domu czy zlozyc co zajmuje 5 minut i ma sie male prostokatne pudelko, a , y ze wzgledu na wyjazdy mam , pochodze z 500 km od miejsca zamieszkania to na wycieczki jak znalazl
ilona29 lubi tę wiadomość
-
Ja też nie mam po kim odziedziczyć rzeczy dla małego. Co do wczasów niestety też nigdzie nie jedziemy ale za rok już na pewno!! W zeszłym roku też nie mieliśmy wakacji jedynie na rocznicę ślubu mąż zrobil mi niespodziankę i zabrał na weekend do Wisły
no i w kwietniu byliśmy tydzień we Francji ale ostatnie letnie wczasy były 2 lata temu
za to podwójne
bo tydz w Międzyzdrojach i tydz na Ibizie. Powiedziałam mężowi ze teraz wytrzymam te oszczędności jeszcze ale za rok z synkiem pojedziemy. Eh tak to jest jak się buduje dom- kosztem wyrzeczeń
Co do majówki to mąż w końcu nie idzie do pracy! Ale sobotę i niedzielę go nie ma od 15-zabezpieczają imprezę ze straży a cały pn też samotnie spędzę bo mąż do W-wy na mecz jedzie -
nick nieaktualnyHej !
U Nas codziennie z rana ładna pogoda, a potem się psujezobaczymy jak będzie dzisiaj.
Idę do dentysty niedługo, a potem z koleżanką jestem umówiona, mam nadzieję że będę się czuła ok.
Mam już serdecznie dość tych wizyt, serio
Co do wyjazdów to moja ginekolog jak pytaliśmy na początku powiedziała od razu, że w mojej ciąży nie jest to wskazane, jeśli nie musimy to nie jeździć. No i wtedy był ostatni raz, jak na złość z przygodami więc ja już dziękuję za ten stres w ciąży
Angela, dzięki za odpowiedź. To moja robi mi badania na czystość pochwy, nie wiem to jest to samo, ale miałam już dwa razy.
Nie ma tych wyników u siebie, tylko są w karcie u lekarza to dokładnie nie mogę sprawdzić.
myszka, ojej ale masz z tą nerką.. mnie jak złapał ten ból kiedyś w boku też myślałam, że zejdę, ale nie było żadnych zastojów w nerkach bo byłam na usg. A u Ciebie to tak nagle, czy masz taką przypadłość? Trzymam kciuki za zdrówko!
Trzymam kciuki za wizytujące dzisiaj -
nick nieaktualnyJa nie odziedziczam wyprawki:P Tylko mam swoją.
A tak bardzo bym chciała pobawić się w zakupy jeszcze raz.
My majówkę w domu. Jezioro mam za blokiem. No i muszę wyprawić synkowi zaległe urodziny. To jedyna okazja kiedy moi rodzice mogą do nas przyjechać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 10:09
-
A my idziemy na wesele do znajomych w sobote później jakieś rodzinne obiadki.
Wiec od rana maluje pazury wieczorem fryzjer trzeba włosy podciac a jutro mam umowiona wizażystke co mi make up zrobi i fryzureWiec szaleje
Pazurki pod kolor sukienkiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 grudnia 2017, 14:55
bbeczka91, _izunia_, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujące
Co do majówki, mieliśmy jechać na kaszuby do teściów, ale niestety bratowa męża 2 tyg temu miała półpaśca i nie wiadomo jeszcze czy dzieci zaraziła.. czytałam, że do widocznych objawów ospy mija 2-3tyg od zarażenia, także w ramach bezpieczeństwa sobie odpuszczamy, zwłaszcza że ja nie chorowałam na ospę
W związku z tym sobota i niedziela u kuzynki 50km dalej, a w poniedziałek do rodziców na cały dzień i rozpoczęcie sezonu grillowego -
nick nieaktualny
-
moja wypłata wpłynęła już w poniedziałek i też to przegapiłam
ale zastanawiam się czy to już jest ta kwota wyliczona średnia z ostatnich 12 m-cy? to wypłata za pierwszy miesiąc z czego zwolnienie było od 6.04
A powiem Wam, że mam problemy w nocy ze snem, tak mniej więcej 1-2 na tydzień budzę się w nocy przez ruchy małej, dzisiaj to aż stęknęłam i mąż przez sen mnie przytulił, bombardowała równo, też tak macie, że Wam spać to nie daje? -
nick nieaktualnymmargol, u mnie w nocy też trochę gorzej ze spaniem, zwłaszcza jak młody zaczyna cisnąć mnie na pęcherz, ganiam wtedy do toalety co 10-20 minut i spać nie mogę, albo budzę się kilka razy, a jak zaczyna kopać i muszę szukać wygodnej pozycji to też kiepsko. Cieszę się na to zwolnienie, nie będę musiała tak wcześnie wstawać i będę mam nadzieję dosypać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 11:00
-
Powodzenia na wizytach.
To moje pierwsze paznokcie w tej ciąży zwykły lakier i domowa robota
Straszycie mnie tym nie ruszaniem sie strasznie a tak sie cieszyłam na mój wyjazd, szczegolnie że planowalam po wyjezdzie nie wracac już do pracy wiec to takie piękne wprowadzenie w L4.
Ale będę u brata język znam więc jeśli lekarz nie powie nie to pierdziu jade, zobacze moje bratanice plus wybiore sobie wyprawke, którą mi pozniej wyślą.