WRZEŚNIOWE SZCZĘŚCIA 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyviolett wrote:Dokladnie. Ja jak przyszlam drugi raz z tym bolem to mnie zapytali, czemu znowu przyszlam ehh. Potem opieprzyli mnie, ze bralam tylko no spe, wiec jak mialo mi to pomoc na kolke. Ale pokazalam im ich wypis z poprzedniego dnia, gdzie w zaleceniach jest wziac nospe, a jak sie bol nasili to wrocic na IP.
Ogolnie najlepiej potraktowaly mnie tam polozne, lekarka juz sie uspokoila i tez byla w miare mila. Nie wiem, czy oni mysla, ze ludzie dla przyjemnosci do nich przyjezdzaja i jeszcze czekaja kilka godzin w kolejce?
Ale wiem tylko tyle, ze trzeba walczyc o swoje i jak dzieje sie cos niepokojacego to nie ma co sie zastanawiac, najwyzej wyjdzie sie na przewrazliwiona, a do tego tez mamy prawo, bo sie nie znamy, zostaje nam tylko nasza intuicja -
agatia wrote:Mmargol ale Ci kobita rośnie
A ci z ciśnieniem za wysokie masz? Ja mierzę 2x dziennie kontrolnie, bo przy cukrzycy lubi skakac i ginka zleciła kontrolnie.
Mowil ze moze byc wyzsze w ciazy ale ze to za duzo -
Mmargol lepiej kontrolować pewnie. Ja na wizycie miałam 137/78 i kazała 2xmierzyć.
Ale w domu mam niskie 100/60.
Powyżej 140/90 dają leki obniżające,ale może u Ciebie to syndrom "białego fartucha". Ja mam syndrom granatowego bo.takie mają w Gravidzie -
nick nieaktualnyUff fajnie, to pewnie sie na niego zdecyduje. Na allegro jest w fajnej cenie z fotelikiem maxi cosi pebble, polecil mi tez ten fotelik ostatnio pan w sklepie.
Tylko sie zastanawiam, czy trzeba dokupic jakas baze, ktora pozwoli na zamocowanie fotelika w samochodzie? -
Hej. Ja zaszalałam i młodego po wycieczce wysłałam do mamy. Teraz laba i opijam się coca colą. Jestem z niego bardzo dumna bo podobno bardzo pilnował dzieci i pomagał pani.
Oo ja w szpitalu swoich ubranek nie dam za nic. Nie wiadomo na jaką mamę się trafi, a nie chcę żeby nowe i nie ukrywajmy dość drogie ubrankami wsiąknęły, a to przecież moment. Nawet do szpitala kupuję zwykłą tetrę, nie będę brała pieluszek bambusowych bo jedna kosztuje 18 zł i nie chcę nikogo sponsorować. Jak z młodym byłam to mi szybko pampersy znikały. Jak w mydelniczkę położyłam 5 i poszłam do kibla to zostawały 3. Awantury nie robiłam bo za rękę nie złapałam...agatia, Strazaczka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa sie malo dzis udzielalam, bo walczylam ze skanowaniem, kserowaniem i zalatwianiem papierow do tego glupiego zusu, ufff...dopiero moge odetchnac z ulgą..wszystko wyslalam na meila tej babki takze teraz tylko czekac na ta ich glupią decyzję.... wszytskie papiery przedstawialam a teraz mogą mnie pocałowac:) Pierwsze emocje z ta kontrola opadly, teraz wyczekuje tej glupiej decyzji i mam nadzieje ze zadnych glupot mi tam nie nawypisuja;)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny