Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Agatka wkurzalo mnie stare ustawienie a juz zrobione jest tak jal bedzie docelowo we wrzesniu:) takze potem tylko wstawimy lozeczko i przewijak i bedzie git . Nie rezygnujemy z lozka po tym jak sie przespalam ostatnio na naszym super narozniku:/ takze wole nasze lozko:)
agatka196 lubi tę wiadomość
-
Moja mała też szaleje
od 2 tyg robię zapiski i dzisiejszy dzień wygląda tak
Dzidzia bardzo aktywna w nocy
7.00 - kopniaki
08.09 - kopniaki
8.43 - kopniaki
9.16 - kopniak
10.03 - kopniaki
10.34 kopniaki
11.00 - kopniaki
11.22 - kopniaki
12.30- kopniaki
13.53 - kopniaki
14.52 - kopniaki
17.11- kopniaki i ruchy aż do 17.49
19.30 -20.00 - kopniaki i ruchy
Uwielbiam takie notatki
A jutro już wizytkaNo ciekawe jak tam moje maleństwo już wygląda
Kasiarzynka, przyszła mama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agatka moj jest zmeczony, bo wczoraj 7 godz byl. w piwnicy i malowal i skrecal polki itd i w domu mi zaslabl,a ja mu wyskoczylam zeby tylko lozko u syna przestawil,no i sie wsciekl. Bo sily nie mial a mnie tak korcilo ze sama bym to zrobila no wytrzymac nie moglam. A dzis poszedl do kosciola a ja w tym czssie wszystko powynosila poodkrecalam polki ze sciany nawet zeby on tylko lozko przesrawil. Jak juz do tego doszlo to jak to sam!? Przeciez sie nie da. Ale teraz poszedl biegac i 5 km wrxuci wiec sily ma.
Na jutro zaplanowalam firany;) -
agatka196 wrote:No to faktycznie siłę na
U mnie Oliwia ma swoje dni. Dziś cały czas na obrotach. Wygina się, wypycha , kopie i w ogóle chyba sobie trampoline z mojego pęcherza zrobiła.
I tak jak Sigma pisała kopniaki to aż w kręgosłupa dziś poczułam.
Nasze córeczki będą miały tak samo na imięagatka196 lubi tę wiadomość
-
A u mnie młoda ciągle siedzi dość nisko, za to brzuch rośnie mi najwięcej tuż pod biustem, jakby mi ktoś tam balonik pompował, i chyba to mnie najbardziej męczy, bo już czuję ucisk, łapię zadyszkę i ogólnie cięzko nabrać oddech.
Nancy87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDżuls, ja też czuję ucisk na przeponę... a zupełnie tego nie widać w lustrze, brzuch mam nisko, a mimo to ucisk jest ;/
Te kopniaki w kręgosłup są mega nieprzyjemnedzisiaj znowu oberwałam jeszcze raz i taaak mocno...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 21:14
-
nick nieaktualny
-
aldonaa wrote:Dziękujemy ślicznie!
Jak to zleciało. Zobaczysz, jak za miesiąc pomyślisz: ale, że to już rok?!!
No właśnie wszystkiego najlepszegoMy 31 maja rok po ślubie
a pamiętam jak tego dnia nie mogłam się doczekać
Cukry godzinę po kolacji 103
aldonaa lubi tę wiadomość