WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2016, 23:36

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skabarka - staram się nie myśleć o tym, bo nic na to nie poradzę. Strasznie mi go szkoda, ale póki co udało mi się trochę zapomnieć o sprawie. Wiesz, pytaliśmy, szukaliśmy, wołaliśmy, rozwiesiliśmy plakaty, kontaktowałam się ze schroniskiem... nic :( więcej nic nie zrobię, mam nadzieję, że ktoś go przygarnął i ma gdzieś dobre życie...

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 22:43

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • agatka196 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lalenka mój też ma na wszystko czas. I zawsze słyszę no, zaraz. Ale bierze się i robi. Bo bym mu żyć nie dała cały dzień. Tyle że jeżeli chodzi o większe roboty typu malowanie itp to wszystko musi nabrać mocy urzędowej.

Ale do małej to na pewno wstawać będzie. No chyba że się przelicze.

Moze Twójemu mężowi się odmieni jak mała się pojawi.
    A wymiany pionu współczuję. U nas dopiero dziś skończył się remont korytarzyka i Bogu dziękuję bo jutro będę mogła posprzątać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 22:45

Mam 4 Aniołki w niebie. Boże czuwaj nad nami
    16udk0s3stit4jg4.pngklz9df9hfp6o5oq3.png
  • kasig Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    La lenka czasem trzeba się wyżalić, no cóż niestety wiele facetów ma takie podejście :( może spróbuj mu to tak szczerze przedstawić jak nam tutaj, może się ocknie. A swoją drogą ja też się obawiam takiej czarnej wizji po porodzie jak przedstawiłaś, ale mam nadzieję że sie pozytywnie zaskoczę. Nie smutaj się kochana nie warto

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    La_lenka - lekarstwo na to jest jedno, Ty też nie musisz. Bo serio, nie musisz - jest impreza, mają być goście? Olej, prześpij się, nie przygotuj, nie posprzątaj, nie ugotuj. Raz, drugi i trzeci tak będzie i mąż zrozumie, że Ty też nie jesteś robotem a samo nic się nie robi.

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 22:43

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 22:45

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 23:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady super, że wszystko ok. Powiem Ci, że te badania chyba już będą teraz bolesne. Ostatnio mi też ginekolog mówiła, że strasznie nisko ma główkę i jak mnie badała, to się krzywiłam, a ona zawsze była delikatna.

Kurczę cały dzień dzisiaj miałam te skurcze. Jak leżę jest ok, a jak stoję, chodzę, to brzuch twardy i kłucie w podbrzuszu. Martwi mnie to, jak jutro tak będzie to się wybiorę do lekarza. Możliwe, że tak ma być i macica ćwiczy ale wolę to sprawdzić.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 23:53

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 00:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz La_lenka... :P jeśli Ty MUSISZ ogarniać to nic dziwnego, że mąż NIE MUSI :P
    Z tymi kuwetami to bez jaj, przecież tam są kocie odchody a Ty w ciąży (choćby koty były ultra zdrowe, czyściutkie itd. to jednak nadal to są kocie odchody). Mój też czasem zapomina (zapominał kiedy kocur był :( ), wtedy budziłam bez skrupułów i kazałam iść sprzątać, bo ja nie mogę. Słowo daję, że odkąd jestem w ciąży sprzątałam kuwetę tylko kilka razy kiedy męża nie było i nie miałam wyjścia...
    Skoro podać lekarstwa się "nie da", to może i Ty znajdziesz jakieś zajęcie, które jest dla Ciebie trudne a mężowi zależy na jego wykonaniu? Może i wtedy "nie będzie się dało"? :)

p.s. ja nie wierzę w magię trójki na początku wieku... ;) ja mam 25, mąż 34 i okropny dzieciak... podejrzewam, że będzie miał 44 i też nie dorośnie ;) Z jednej strony są z tym pewne problemy, ale z drugiej to cudownie mieć przy sobie takiego "świeżego" człowieka, który nie jest skostniały jak inni :)

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2016, 22:46

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to na pewno, przecież z córką będzie zupełnie inaczej, niż z kotami czy imprezami ;-) Ale ja bym mimo to budziła, niech gada. A Ty płacz, jeśli masz ochotę - przecież możesz :)

• aldonaa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 04:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2016, 10:39

l22nhdge5b933eoh.png
  • anulka20 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 05:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to witam się z rana. Mąż do pracy a ja nie śpię ale jeszcze idę spać budzik nastawie by po 8 iść do sklepu, żeby nie było za gorąco :-) u mnie mąż jak o coś poproszę to tylko mówi czasami zaraz, albo on tego nie zrobi, bo pracuje, a ja nie i mogę robić wszystko. za tydzień w czwartek obrona kurcze zaczynam się stresować powoli. A i czekam kiedy pierwsze pieniądze z ZUS przyjdą co zadzwoni listonosz to zastanawiam się czy to może juz kasa ale narazie jej nie ma.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 05:44

Anulka20

Synek :) Wiktor
    3jvz82c38h6gh3mk.png
  • Nancy87 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny:) Dzisiaj jakieś koszmarki miałam. Wstaję, szykuję się i jadę dzisiaj do rodziców:)

Miłego dnia.

atdce6yd8pusr0mr.png
    3i49e6ydnzlh0jxr.png
  • marlenak_me Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej,
    no z zusem nie tak łatwo- wypłacają, kiedy chcą :-)też liczę na rychłą wypłatę do 3 dni.

Moja gin badała wczoraj szyjkę i nic nie poczułam. Stwierdziła, że jest długa i pięknie zamknięta i że czuć główke niedaleko szyjki :-)

kolejny piękny dzień przed nami a ja namawiam męza na wyjazd do gadańska po 20, kiedy dostanie urolp- to dla nas 600 km ale ciekawie moze byłoby pojechać icc, bo zawsze autem [odróżujemy, tyle że to już 8 mc, więc mam nadzieję ze nie urodze w pociągu:p
    miłego dnia

720fbe94f2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i znowu dzisiaj będzie patelnia;) czyste niebo, zero chmurek <3

pytanko, jakieś sprawdzone chusty w nie wysokiej cenie?;) tak się zastanawiam nad chustą;)

• anula1990 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Dzień zapowiada sie pięknie-pogoda dopisuje...
    Tylko ja jakoś bez sił wstałam z łóżka =/

74disg18xt1q3yyo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinek - zerknij na FB w grupie "chusty na każdą kieszeń" :)

Paulinek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doberek :)

U mnie też piękna pogoda <3

Będę się wylegiwac :)
    Miłego dnia

‹‹ 1441 1442 1443 1444 1445 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ