Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySkabarka - staram się nie myśleć o tym, bo nic na to nie poradzę. Strasznie mi go szkoda, ale póki co udało mi się trochę zapomnieć o sprawie. Wiesz, pytaliśmy, szukaliśmy, wołaliśmy, rozwiesiliśmy plakaty, kontaktowałam się ze schroniskiem... nic
więcej nic nie zrobię, mam nadzieję, że ktoś go przygarnął i ma gdzieś dobre życie...
-
Lalenka mój też ma na wszystko czas. I zawsze słyszę no, zaraz. Ale bierze się i robi. Bo bym mu żyć nie dała cały dzień. Tyle że jeżeli chodzi o większe roboty typu malowanie itp to wszystko musi nabrać mocy urzędowej.
Ale do małej to na pewno wstawać będzie. No chyba że się przelicze.
Moze Twójemu mężowi się odmieni jak mała się pojawi.
A wymiany pionu współczuję. U nas dopiero dziś skończył się remont korytarzyka i Bogu dziękuję bo jutro będę mogła posprzątać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 22:45
-
La lenka czasem trzeba się wyżalić, no cóż niestety wiele facetów ma takie podejście
może spróbuj mu to tak szczerze przedstawić jak nam tutaj, może się ocknie. A swoją drogą ja też się obawiam takiej czarnej wizji po porodzie jak przedstawiłaś, ale mam nadzieję że sie pozytywnie zaskoczę. Nie smutaj się kochana nie warto
-
nick nieaktualnyLa_lenka - lekarstwo na to jest jedno, Ty też nie musisz. Bo serio, nie musisz - jest impreza, mają być goście? Olej, prześpij się, nie przygotuj, nie posprzątaj, nie ugotuj. Raz, drugi i trzeci tak będzie i mąż zrozumie, że Ty też nie jesteś robotem a samo nic się nie robi.
-
Lady super, że wszystko ok. Powiem Ci, że te badania chyba już będą teraz bolesne. Ostatnio mi też ginekolog mówiła, że strasznie nisko ma główkę i jak mnie badała, to się krzywiłam, a ona zawsze była delikatna.
Kurczę cały dzień dzisiaj miałam te skurcze. Jak leżę jest ok, a jak stoję, chodzę, to brzuch twardy i kłucie w podbrzuszu. Martwi mnie to, jak jutro tak będzie to się wybiorę do lekarza. Możliwe, że tak ma być i macica ćwiczy ale wolę to sprawdzić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 23:53
-
nick nieaktualnyWiesz La_lenka...
jeśli Ty MUSISZ ogarniać to nic dziwnego, że mąż NIE MUSI
Z tymi kuwetami to bez jaj, przecież tam są kocie odchody a Ty w ciąży (choćby koty były ultra zdrowe, czyściutkie itd. to jednak nadal to są kocie odchody). Mój też czasem zapomina (zapominał kiedy kocur był), wtedy budziłam bez skrupułów i kazałam iść sprzątać, bo ja nie mogę. Słowo daję, że odkąd jestem w ciąży sprzątałam kuwetę tylko kilka razy kiedy męża nie było i nie miałam wyjścia...
Skoro podać lekarstwa się "nie da", to może i Ty znajdziesz jakieś zajęcie, które jest dla Ciebie trudne a mężowi zależy na jego wykonaniu? Może i wtedy "nie będzie się dało"?
p.s. ja nie wierzę w magię trójki na początku wieku...ja mam 25, mąż 34 i okropny dzieciak... podejrzewam, że będzie miał 44 i też nie dorośnie
Z jednej strony są z tym pewne problemy, ale z drugiej to cudownie mieć przy sobie takiego "świeżego" człowieka, który nie jest skostniały jak inni
-
nick nieaktualny
-
No to witam się z rana. Mąż do pracy a ja nie śpię ale jeszcze idę spać budzik nastawie by po 8 iść do sklepu, żeby nie było za gorąco
u mnie mąż jak o coś poproszę to tylko mówi czasami zaraz, albo on tego nie zrobi, bo pracuje, a ja nie i mogę robić wszystko. za tydzień w czwartek obrona kurcze zaczynam się stresować powoli. A i czekam kiedy pierwsze pieniądze z ZUS przyjdą co zadzwoni listonosz to zastanawiam się czy to może juz kasa ale narazie jej nie ma.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 05:44
-
hej,
no z zusem nie tak łatwo- wypłacają, kiedy chcą :-)też liczę na rychłą wypłatę do 3 dni.
Moja gin badała wczoraj szyjkę i nic nie poczułam. Stwierdziła, że jest długa i pięknie zamknięta i że czuć główke niedaleko szyjki
kolejny piękny dzień przed nami a ja namawiam męza na wyjazd do gadańska po 20, kiedy dostanie urolp- to dla nas 600 km ale ciekawie moze byłoby pojechać icc, bo zawsze autem [odróżujemy, tyle że to już 8 mc, więc mam nadzieję ze nie urodze w pociągu:p
miłego dnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny