Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dżuls wrote:http://www.tvnmeteo.pl/informacje/prognoza,45/koniec-upalow-juz-we-wtorek,175990,1,0.html
Czy Wy to widzicie?
Koniec upałów już we wtorek.
We wtorek? Dopiero słyszałam w Zetce, że w niedziele będzie ostatni dzień z takimi temperaturami, a od poniedziałku 21-25 stopni -
Ja też nie mam kocyka minky, mam zestaw z minky do wózka (mięta + szare grochy), mam 2 kocyki beż z różem misiowy i ecru welurowy, no i teraz czekam jeszcze na dzianinowy pudrowy róż - taki bardzo stonowany. I na razie nie planuję więcej. Zawsze mogę małą okryć rozłożonym rożkiem.
-
la_lenka wrote:Aaa, podpowiedzcie. Kupiłyscie pokrowce na przewijak? Jeśli tak to ile sztuk? Czy lepsza zwykła pielucha?
Ja nie kupowałam, stwierdziłam że położę pieluchę albo podkład. Taką pieluchę częściej wymienię i nie będzie żadnego problemu, a tak to musiałabym mieć znowu sporo tych pokrowców, które później do niczego mi się nie przydadzą.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 14:21
-
la_lenka wrote:Aaa, podpowiedzcie. Kupiłyscie pokrowce na przewijak? Jeśli tak to ile sztuk? Czy lepsza zwykła pielucha?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 14:22
-
No właśnie tak samo kombinowalam, że pielucha może sie ślizgać na samej ceracie. Chyba wezmę te pokrowce, w sumie groszowa sprawa, ewentualnie pieluszka jeszcze dodatkowo na wierzch.
A kupiłyscie jakiś "mobilny" przewijak jakby trzeba zmienić pieluszke poza domem? -
Koalka wrote:o jej to dziwne,że aż tak Cię wysypało...Ja smaruje się jakoś od 3msc ciąży 2 razy dziennie a teraz to już pare razy dziennie.
Co do sprzątania to wszystko ma + i - Sprzątania można współczuć,ale wygody i ogrodu już raczej nieMieszkałam i w bloku i w domu,więc porównanie mam
W genach mam i jak dojrzewałam tez miałam rozstępy na piersiach (ale już blade są i nad pupą na plecach i trochę na udach, także nic na to nie poradzę i muszę się pogodzić z tym. -
easymum wrote:Julita, a jak wczorajsze gofry ?
13 mega chrupiących, mega smacznych gofrów z dżemem i bitą śmietanąmąż już zamówił kolejną porcję na weekend! przepis i wykonanie banalnie proste, mogę otwierać budkę z goframi
easymum, Gusiak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyla_lenka wrote:No właśnie tak samo kombinowalam, że pielucha może sie ślizgać na samej ceracie. Chyba wezmę te pokrowce, w sumie groszowa sprawa, ewentualnie pieluszka jeszcze dodatkowo na wierzch.
A kupiłyscie jakiś "mobilny" przewijak jakby trzeba zmienić pieluszke poza domem?) i są bardzo fajne - w zasadzie wielorazowe, jeśli akurat dziecko nie zasika przy przewijaniu
z jednej strony chłonne, z drugiej ceratka w słoniki
a złożony przewijak jest niewiele większy od pieluszki
-
Tez nie kupowałam... będę kładla pieluche
edit:
Te 'mobilne' mam takie same jak SigmaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 14:32
-
Lady Savage wrote:Właśnie dostałam ogromną paczkę z Francji!! Od rodzinki w której byłam au pair, a tam tyle ciuszków że głowa mała, zaraz Wam pokaże
Ja dostalam pare dni temu po coreczce znajomych kilka toreb plus zabawki. Mloda ma rok, wiec i ciuchy do roku, wszystkie cudne. Ale zdjec to nid chcialoby mi sie robic
majowy chłopczyk i wrześniowa dziewczynka
-
la_lenka wrote:No właśnie tak samo kombinowalam, że pielucha może sie ślizgać na samej ceracie. Chyba wezmę te pokrowce, w sumie groszowa sprawa, ewentualnie pieluszka jeszcze dodatkowo na wierzch.
A kupiłyscie jakiś "mobilny" przewijak jakby trzeba zmienić pieluszke poza domem?
Ja mam mieć w zestawie z wózkiem i torbą, ale jak się sprawdzi zobaczymy. Wózek mam mieć na początku września. Jak tak czytam, to chyba tylko ja jeszcze nie mam wózka ... No to Ania nie ma wyjścia, przed 10 września nie ma bryki, więc nie ma co wychodzić -
la_lenka wrote:No właśnie tak samo kombinowalam, że pielucha może sie ślizgać na samej ceracie. Chyba wezmę te pokrowce, w sumie groszowa sprawa, ewentualnie pieluszka jeszcze dodatkowo na wierzch.
A kupiłyscie jakiś "mobilny" przewijak jakby trzeba zmienić pieluszke poza domem?
Też kupiłam paczkę Dady. Dodatkowo mam jeszcze z ikei http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10256613/ - ale tego raczej nie będę ze sobą targać na spacery, kupiłam raczej z myślą o wyjazdach. -
nick nieaktualny
-
et voilaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 14:46
Gusiak, la_lenka, Paulinek, julita, easymum, Staraczka23, Wonderland, Anitka201, bento, Carolline, diatomka, aldonaa, Czarna_88, kasig, Dżuls, Misi@, trix, karolcia87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny