Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
.ona. wrote:Ja dostalam pare dni temu po coreczce znajomych kilka toreb plus zabawki. Mloda ma rok, wiec i ciuchy do roku, wszystkie cudne
. Ale zdjec to nid chcialoby mi sie robic
No ja dostałam wszystko nowe z metkami -
Gusiak wrote:Jeszcze ze 3 tygodnie i u nas pewnie zacznie się podobnie
raczej 2 tyg
myślę że już się zacznie za 2 tyg
takie sporawe ruszenie
a tak prawdę mówiąc to już się u nas zaczęło
Sigma otworzyła worek
-
easymum wrote:Lady, ciuszki śliczne, ale Zuzia ma wyprawkę! Gdzie ty to wszystko mieścisz?
w kartonachhaha, no rafcio się zlitował i kupił komodę
dla małej, wczoraj poukładałam do niej i mówię że jest za mała.
Zuzanka ma więcej ciuchów i butów niż jej rodzice
-
nick nieaktualnyAlutka też słyszałam o cudownych kropelkach sab simplex,tylko daje się to ponoć do mleczka i zastanawiam się jak to jest przy karmieniu piersią?jak to podać?
Dziewczyny co planujecie dać do wózeczka?Oryginalnie gondola ma taki cieniutki jakby materacyk?i co tam jeszcze dajecie?ścielicie jakieś prześcieradełko,materacyk,śpiworek?poduszkę i kocyk lub kołderkę?I jak ma się to do tego,że dziecko powinno spać na twardym to po co ta poduszeczka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2015, 12:57
-
Paulinek super zdjecia.
Lady ty masz farta tyle paczek, tylko chyba ja nic praktycznie nie dostalam od nikogo. Coz taki fart tych, ktorzy nie znaja zbyt wielu ludzi z dziecmi malymi.
Koalka ja mam spiworek do wozka zamowiony, pewnie na dniach przyjdzieTaki o http://www.barnashus.no/easygrow-nordic-vognpose-7090019964137.html
Paulinek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLady pozazdrościć ja nic od nikogo nie dostałam wszystko sami kupujemy nowe z R ...
Na przewijak tez pieluchy będę kładła
Co do wózka Kolaka to chyba nic nie będę tam kładła na pewno żadnych poduszek bo dziecko musi leżeć na płaskim ewentualnie jakąś pieluchą bambusowa wyścielę a kocyk do przykrycia -
Lady cudne ubranka i jeszcze z metkami!
Dzuls jest jakis odsetek kobiet ktore nie odnajduja sie w macierzynstwie a nawet nie potrafia kochac swoich dzieci. Czytalam kiedys sporo o tym bo myslalam ze to mnie dotyczy...na szczescie nie
Sigma ja tez Tyma miesiac za wczesnie urodz bo w 36 tyg, mial slabe miesnie, przepukline pachwinowa, pepkowa, oczka rozbiegne. Problemybze ssaniem na poczatku. Pozno zaczal podnosic glowke bo jak mial 5 mcy, pozno zaczal chodzi bo prawie 16 mcy.
Lalenka mamy podobny stsounek do szprzatania;) ja w tym tyg nie odkurzalam , czekam na soboite zeby maz sie wykazal, to samo z myciem lazienki i podlog. Ja ogarniam na biezaco.
Jak koncza sie upalynto wstawiam jednak te ubranka zaraz bo nie lubie jak cos dlugo schnie bo ma brzydki zapach...
My z Tymkiem dzis zaliczylismy zniwa u tesciow, maly siedzial w kombajnie no szal, tylko ze wszystko nas swedzialo od tej ilosci kurzu i zwinelismy sie . -
Koalka wrote:Dziewczyny co planujecie dać do wózeczka?Oryginalnie gondola ma taki cieniutki jakby materacyk?i co tam jeszcze dajecie?ścielicie jakieś prześcieradełko,materacyk,śpiworek?poduszkę i kocyk lub kołderkę?I jak ma się to do tego,że dziecko powinno spać na twardym to po co ta poduszeczka?
ja wyścieliłam kocykiem który moja mama kupiła gdy ja sie urodziłam, do tego mam taki maleńki kocyk i podusię, ale podusię dam potem, jak bedzie troszkę starsza
-
Carolline wrote:Paulinek super zdjecia.
Lady ty masz farta tyle paczek, tylko chyba ja nic praktycznie nie dostalam od nikogo. Coz taki fart tych, ktorzy nie znaja zbyt wielu ludzi z dziecmi malymi.
Koalka ja mam spiworek do wozka zamowiony, pewnie na dniach przyjdzieTaki o http://www.barnashus.no/easygrow-nordic-vognpose-7090019964137.html
nie nazwałabym tego fartem, lecz lubieniem. Ja zawsze daję tyle uśmiechu i radości i haftów, co wyhaftuję to komuś coś podaruję a to życzenia złoże a to pogadam. A dzieci jak swoje
to Alienor, Rohana i Liliana mówiłam że są moim rodzeństwem. I tak mnie potem traktowali ich rodzice
No i proszę
nigdy na nic nie liczę. I w wiekszości jest tak ze wezmą i idą, ale teraz jak mała się ma urodzić, dostaję tyle od ludzi że głowa mała
Kocham ludzi, a najbardziej dzieci
I ludzie lubią mnie
chodź nie wszyscy
Po tym forum widzę, że jestem osobą którą sie albo lubi, albo nie cierpi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 15:27
-
Carolline wrote:Paulinek super zdjecia.
Carolline, przybijam piątkę, ja nie dostałam od nikogo ani jednego ubranka. Kupiłam nowe i używane na allegro i na wyprzedażach. Jedyne co dostałam to 2 ręczniczki z kapturem - używane, ale w niezłym stanie.
Carolline lubi tę wiadomość