Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
diatomka wrote:Madzia ja tak bylam uziemiona w poprzedniejn ciazy co sie przelozylo na depresje po:( maz w pracy 10h , ja sama, nie mam swojej rodziny na miejscu, znajomi w pracy:( katastrofa dla psychiki doslownie:( jedynie z mama sie wysmecalam , a po ciazy psycholog mi byl potrzebny. Ja Ci sie nie dzieie bo zwariowac mozna przez to siedzenie w domu. Za chwile masz ciaze doboszona . Mi tez twardnieje brzuch na spacerze i skurcz konczy die parciem na pecherz ale robie przystanek i jakos przechodzi.
Ale mam zgage ja pitoleeeeeeee znowu -
Dziś o godzinie 21 pojawiła się na świecie nasza Łucja, 52cm długości, 2900g wagi, 10 punktów. Poród sn, bez znieczulenia. Był bardzo dziwny, długo nie działo się nic, a potem od razu poszło piorunem. Przez cały poród na ktg nie zapisał się żaden sensowny skurcz, czułam je tylko w dole brzucha, reszta się zupełnie nie spinala więc ktg nic nie lapalo. Wszyscy sie mnie pytali dlaczego jeczę skoro nie mam skurczów - tyle, że cóż ja wiedziałam lepiej co czuję. Dopiero potem wielkie zdziwienie lekarza - przecież pani rodzi! Po lekkim masażu szyjki 6cm rozwarcia, a za 1,5h mała już była na świecie.
ela, Nancy87, MadziaRatMed, chabasse, Bruma, Czarna_88, Paulinek, karolcia87, 4me, Wonderland, Sigma, adzia, Dominka92, Dżuls, Anitka201, trix, .ona., monaaa85, agatka196, diatomka, easymum, kapturnica, bento, Luna1, julita, snoopy_etka, Kasiarzynka, wiaraczynicuda, Carolline, anula1990, Carmen, aldonaa, Kucykowa, kasig, Lady Savage, skabarka, Misi@, Gusiak lubią tę wiadomość
-
La_lenka Wieelkie gratulacje..!! Super, że tak Ci wszystko w miarę gładko poszło.
Skabarka.. Ty z kolei musiałaś się nieźle nagimnastykować. Kurcze, no współczuję przeżyć. Jejku.. jak to dziwnie, że jedne mają porody jak z bajki a inne przeżywają takie katusze. Chyba na prawdę lepiej by było gdyby to bociany nam te dzidziusie przynosiły.. -
La lenka gratulacje dla Was i dużo zdrówka
My właśnie z mężem i z psiakiem wróciliśmy przed chwilą ze spacerupojechaliśmy po 19 do mojej teściowej na chwilę i jak wróciliśmy to poszliśmy na spacer po drodze zachaczylismy o moich rodziców na jakieś piciu A później do domku
Księżyc pięknie świeci
Dotlenieni zmęczeni wiec można iść spać
Kolorowej brzuchatki -
nick nieaktualny
-
la_lenka wrote:Dziś o godzinie 21 pojawiła się na świecie nasza Łucja, 52cm długości, 2900g wagi, 10 punktów. Poród sn, bez znieczulenia. Był bardzo dziwny, długo nie działo się nic, a potem od razu poszło piorunem. Przez cały poród na ktg nie zapisał się żaden sensowny skurcz, czułam je tylko w dole brzucha, reszta się zupełnie nie spinala więc ktg nic nie lapalo. Wszyscy sie mnie pytali dlaczego jeczę skoro nie mam skurczów - tyle, że cóż ja wiedziałam lepiej co czuję. Dopiero potem wielkie zdziwienie lekarza - przecież pani rodzi! Po lekkim masażu szyjki 6cm rozwarcia, a za 1,5h mała już była na świecie.
No ja ze skurczami mialam to samo przez cały poród tak naprawdę. Na KTG nic, a mnie zwijalo z bólu, takie miałam skurcze z kregoslupa. -
La lenka, ale super! Gratulacje
Czyli u Ciebie ta pelnia sie potwierdzila
ja nadal w dwupaku i oprocz sluzu wskazujacego na rozwieranie sie szyjki totalna cisza... no nic, czekam na poniedzialek i mojego gina.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2015, 05:44
KathleenPL lubi tę wiadomość
-
Lenka gratulacje!
Skabarka dzięki kochana za wsparcie
Dziś nam udało się nakarmić z dwóch cycow bez żadnego ale także krok do przodu.
U mnie wkradła się anemia i dostaje to nie dobre żelazo. Czekamy na obchod i mam nadzieje że pójdziemy do domku
Jeszcze z dobrych wiadomości miałam napisać ze ZGAGA moja przyjaciółka odeszła, cukry się unormowaly także super.
A mała ur się 53cm i wszystko jest za duże. Wczoraj tatuś był na zakupach po ciuszki z rozm 50 bo w tych to wygląda jak wiesniarkanawet najmniejsze 56 jest za duże
rl]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 09:51
karolcia87, Czarna_88, Dżuls, easymum, adzia, bento, KathleenPL, Anitka201, Luna1, .ona., snoopy_etka, Kasiarzynka, wiaraczynicuda, diatomka, chabasse, Carolline, anula1990, aldonaa, Dominka92, Kucykowa, trix, kasig, Lady Savage, Misi@, Bruma, Wonderland, Gusiak lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry brzuchatki
my również dalej w 2paku wiec pełnią na nas też nie zadziałała Ale za to się super wyspalam i teraz leżę i kombinuje co by tu dzisiaj robić bo mąż ma jeszcze wolne
ostatki weekend urlopu
Miłej niedzieli i powodzenia podczas dzisiejszych porodów