Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, mam pytanie do tych, które mają już swoje maluchy przy sobie
Powiedzcie, jakich chusteczek nawilżanych używacie? Bo ja na razie kupiłam jedną paczkę takich penaten, niby bez parabenów, aromatów, itp. Ale zastanawiam się, czy może lepiej nie zacząć od zwykłych, a te ewentualnie zostawić, jeśli pojawią się jakieś problemy...
-
Ciocie Przedstawiam Wam Anulki Wiktora
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/60fa232c4fd7.jpg
I gratuluję nowym mamusia
A u nas pampersy tylko Dada i jeszcze rozm1 na Pampersa jesteśmy uczulone.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 22:08
snoopy_etka, Czarna_88, Lady Savage, Lilla My, Kucykowa, adzia, la_lenka, KathleenPL, 4me, karolcia87, skabarka, monaaa85, Kasiarzynka, .ona., Carolline, chabasse lubią tę wiadomość
-
moka89 wrote:To skoro są niekompetentne, to na cholerę tam chodzić? Są inne laboratoria.. Co do siniaków, to po każdym pobieraniu trzeba uciskać miejsce wkłucia, mniejsze prawdopodobieństwo, że się pojawi
bo tylko tam daje skierowanie lekarze z przychodni do której chodzę i do którego zapisałam Zuzię. Bo laboratorium się znajduje w tej przychodni, no do innych musiałabym płacić. -
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Gratuluję kolejnej mamusi,
Anulek jaki fajny Wiktorekczy mi się wydaje czy wszystkie czarnulki z naszego forum są. Jest jakiś dzieciaczek blondynek jak moja Zuzia?
Ide paczec przyjaciółkiLady Savage lubi tę wiadomość
-
A ja skacze na piłce pije herbatę z liści malin i oglądam przyjaciółki
wiec taki relaksik
Ja nie wiem czy mój mały będzie miał włoski... nie mogę się już doczekać aż co zobaczę przytule ach... -
MadziaRatMed wrote:JULITA a brzuszek Ci nie przeszkadza? czy Ty nalezysz do tych szczesliwych co maja maly??
no właśnie nie jest jakiś wielki i może przez to zapominam że na dniach rodzęa to z dzisiejszego poranka 40+0
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/24c52ade90b3.jpg
Agatka urodziłaś prawdziwego przystojniaka
Czarna ja też nie rozdaje się z piłką!Czarna_88, 4me, Kasiarzynka lubią tę wiadomość
-
snoopy_etka wrote:Dziewczyny, mam pytanie do tych, które mają już swoje maluchy przy sobie
Powiedzcie, jakich chusteczek nawilżanych używacie? Bo ja na razie kupiłam jedną paczkę takich penaten, niby bez parabenów, aromatów, itp. Ale zastanawiam się, czy może lepiej nie zacząć od zwykłych, a te ewentualnie zostawić, jeśli pojawią się jakieś problemy...
snoopy_etka lubi tę wiadomość
-
snoopy_etka wrote:Dziewczyny, mam pytanie do tych, które mają już swoje maluchy przy sobie
snoopy_etka lubi tę wiadomość
-
ja kupiłam z rossmana jedną paczkę i wytestuje jak już się urodzi mała i raczej będę ich używać, tanie i mają dobre opinie
snoopy_etka, Anitka201 lubią tę wiadomość
-
Czarna_88 wrote:A ja skacze na piłce pije herbatę z liści malin i oglądam przyjaciółki
wiec taki relaksik
Ja nie wiem czy mój mały będzie miał włoski... nie mogę się już doczekać aż co zobaczę przytule ach...bosszzz ja sie juz ledwo ruszam- jak posiedze 30 min na kanapie to zaraz chodzę jak pingwin póki mięśni nie rozchodzę... A w nocy jak wstaje siku to z takimi odglosami stękania, ze mój co noc myśli, ze rodze w łóżku
zazdroszczę formy
-
julita wrote:no właśnie nie jest jakiś wielki i może przez to zapominam że na dniach rodzę
a to z dzisiejszego poranka 40+0
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/24c52ade90b3.jpg
Agatka urodziłaś prawdziwego przystojniaka
Czarna ja też nie rozdaje się z piłką!
Mi wszyscy cala ciaze mówili, ze mam maly brzuch ale kilka tygodni temu tak wystrzelił do przodu, ze juz mnie przeraza i mocno ograniczajulita lubi tę wiadomość
-
4em ale za to później wstaje jak polamana z tej piłki hehehe i w nocy z łóżka na siusiu jak wstaje też stekam trochę
4me lubi tę wiadomość