Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka23 wrote:Gusiak no a u mnie 5 z czyms
Zastanawiam sie czy kupic bebiko 1 oraz bebiko komfort na zaparcia i kolki , ten comfort dawać rano i wieczorem ale niewiem czy to nie bedzie mieszanie mimo ze jedna firma , jak myslicie ?
Edit
to jednak bebilon 1 byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2015, 09:20
Bruma lubi tę wiadomość
-
U nas 2 dzień jakiś kryzys..młody najchętniej wisiał by na piersi caly dzien. Jak go tylko odstawie to ten w ryk. Wczoraj o 21 zasnelam przy karmieniu bo mi tak dał popalić cały dzień. Mąż zrobił jemu butle i jakoś zasnął. Może to jakiś skok rozwojowy..tylko u nas trwa 5 tydzień a kryzysowy jest podobno 6 tydzień.
-
nick nieaktualny
-
Staraczka23 wrote:Gusiak no a u mnie 5 z czyms
Zastanawiam sie czy kupic bebiko 1 oraz bebiko komfort na zaparcia i kolki , ten comfort dawać rano i wieczorem ale niewiem czy to nie bedzie mieszanie mimo ze jedna firma , jak myslicie ?
Staraczka moja Lencia pije Nestle Gerber 1 i tam zawartość żelaza W 100gr proszku wynosi 3, 2. Odkąd zmieniłam Nan na to mleczko mała przestała się prezyc i co najważniejsze robi 2 kupki za dzień. -
nick nieaktualny
-
Gusiak wrote:Anitka właśnie chyba nie... wydaje mi się, ze pierwszy skok rozwojowy jest chyba właśnie w 5 tygodniu
Jakiś dół mnie dopadł..coraz częściej zastanawiam się czy ja się do tego nadaje. Do tego młody coraz częściej uśmiecha się do wszystkich innych tylko nie do mnie. -
Jezu ciesze się ze tu trafiłam bo juz mi się wydawało ze mi dziecko podmienili..nie wiem czy u mnie skok nie zbiegł się z kryzysem laktacyjnym bo piersi 2 dzień są bardzo małe i młody chwyta pierś po chwili puszcza i się denerwuje. Teraz wisi na piersi i broń boże go odstawić..
Zaczelam pić więcej wody i do 2 śniadania zrobię sobie femaltiker. -
Hej dziewczynki,u nas wszystko dobrze w poniedziałek wyszlismy do domu.Małemy miał usg serduszka bo nie miał dwie dziurki na szczęscie wszystko sie zrosło i jesteśmy szczęsliwi...Krzysiu jest bardzo grzeczny,kochany
Ja dochodze do siebie ...rana troche mi sie zaczerwieniła niestety przez wisząca skóre ;/ ale połozn mówi ze lada dzien dojde do siebie...wczoraj minął tydzien jak Krzyś sie urodził...a czas leci jak zwiarowany,nie mam nawet kiedy wejsc na forum.Karmimy piersia i dokarmiamy mleczkiem bo Krzys:)
Wczoraj mieliśmy sesje jak tylko będa zdj to wrzuce coś
Waga -17 kg:) (w ciazy przytyłam 10kg)
Pozdrawiamy i całujemy !:*Misi@ lubi tę wiadomość
-
julita wrote:Antka nie tylko ty zadajesz sobie to pytanie, ja to robię kilka razy dziennie.
aż wstyd się przyznać ale nie cieszy mnie macierzyństwo a tak przecież staraliśmy się o to maleństwo i tak na nie czekaliśmy a teraz co? z utęsknieniem czekam aż przyjdzie R. z pracy i się chwile zajmie dzieckiem a ja godzine czy dwie od niej odpocznę. jakoś się pogubiłam... -
Kurde, a u mnie kg stanęły w miejscu i koniec...
Ćwiczyć jeszcze nie mogę, bo bez zielonego światła od ginka trochę się boje... jem naprawdę w miarę rozsądnie, pije dużo wody i co... spadło trochę kg i jak zatrzymało się na wadze 65 tak stoi już z tydzień -
Anitka moja juz leży w bujaku huśtawce a teraz czekam na zwykły bujaczek i tez małą będę wkładać.
My po wizycie u pediatry i jest poprawa. O słuchowo czystasyropki bierzemy do poniedziałku i robimy inhalacje zaraz jak tylko inhalator przyjdzie.
Ale rozmawiałam z p. Dr na temat tego preżenia, krzyku, tupania nóżkami przy karmieniu i straszne preżenie się przez sen i dostałam od niej zawiesine do podawania 3x na lepsze trawienie DERIDAT i kropelki floractin. Mówi ze mała jest strasznie łapczywa i je niespokojnie, nie nadąża przełknąć a potem ciężko się jej trawi. Jak nie pomoże to mam przyjść i będziemy dalej myśleć.
Anitka201 lubi tę wiadomość
-
Właśnie wróciłyśmy ze spacerku, znowu słoneczna pogoda, ale powietrze już bardzo zimne, ostre, zastanawiam się czy jutro małej buzi nie posmarować jakimś kremem, jakie kremy macie do buzi?
No Nancy nie wiem, myślę że to pogoda, wczoraj mieliśmy pierwszy deszczowy dzień od wielu tygodni słonecznych. -
U nas dziś pada deszcz.
Ja małej kupiłam krem bambino ale dostaje wysypki po nim. Sama jestem ciekawa czym smaruje cie buźki.
A kąpie któraś z Was w Oliatum? Jeżeli tak to po kąpieli smaruje cie jeszcze dzieci czymś? -
Leże sobie i czuje mrowienie w skutkach. Patrzę a cała bluzka zalana mlekiem.
Któraś tez tak ma? Czujecie takie mrowienie w skutkach czasem? Bo u mnie to już nie pierwszy raz ale że aż tak mnie zalało
I mam wrażenie ze mam nadprodukcje