Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Aniesija A dla czego wybraliście szczepienie 5w1 A nie np 6w1 ? Chciała bym poznać po prostu zdanie
bo my przed szczepieniami ii przed wyborem
-
Hej laski dawno nie pisałam, bo teraz świat sie kręci wokół takiej jednej malutkiej kruszynki i dopiero sie ogarniamy. Jutro Sara Aurora skończy 2 tyg. Ogolnie jest w miarę spokojna i jest mega kochana oczywiście.
Wrzucam wam jej fotki ze starszym owłosionym bratem z dzisiejszej integracjiJesse jest dalej na cenzurowanym, ale ogolnie widać kto bedzie jego nowa pancia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/682f60338970.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/9ee16181803c.jpg
la_lenka, diatomka, karolcia87, adzia, Staraczka23, Lady Savage, Gusiak, kasig, Anitka201, agatka196, chabasse, Pola Irene, easymum, Luna1, Misi@, trix lubią tę wiadomość
-
Staraczka a nie przypadkiem powodem jest to że się 'przytulaliście' z mężem bo o ile pamiętam macie to już za sobą po porodzie a przecież też mówią żeby te 6 tygodni się wstrzymać bo w środku też musi wszystko dojść do siebie.
-
nick nieaktualnykarolcia87 wrote:Staraczka a nie przypadkiem powodem jest to że się 'przytulaliście' z mężem bo o ile pamiętam macie to już za sobą po porodzie a przecież też mówią żeby te 6 tygodni się wstrzymać bo w środku też musi wszystko dojść do siebie.
Na IP nie pytali o to i co teraz -
Misia u nas samo wklucie nie było takie złe bo młody tylko raz krzyknął i po chwili spokój. Na razie nie ma podwyższonej temperatury ale jest marudny. No nic trzeba to przetrwać.
Julita Ty chyba kiedyś pisałaś ze jednego dnia piłas bardzo dużo wody i dzięki temu miałaś dużo pokarmuja dzisiaj wypiłam chyba ze 2-2,5 litra wody i faktycznie piersi pełne
Misi@ lubi tę wiadomość
-
Samo picie nadmiernej ilości wody nie napędzi laktacji. Ale! To, że to u Was pomogło sugeruje, że na co dzień pijecie po prostu za mało.
Ja myślę, że obecnie to dobijam do 4l płynów na dzień - normalnie pijam ze 2-3l, a teraz jak karmię to już w ogóle ciągle chce mi się pić. -
Czarna_88 wrote:Aniesija A dla czego wybraliście szczepienie 5w1 A nie np 6w1 ? Chciała bym poznać po prostu zdanie
bo my przed szczepieniami ii przed wyborem
-
Ja wezmę 5w1 - bo odłożyli nam to główne szczepienie na 28 października, więc skorzystałam, że już byłam na miejscu i wzięłam żółtaczkę oddzielnie (to pediatra pozwoliła zaszczepić), żeby jak najbardziej rozłożyć podawanie w czasie.
-
agniesja wrote:Hej! My też byliśmy dzisiaj na szczepieniu i też robiliśmy 5w1 i rotawirusy. Pani położna powiedziała, że Niunio był bardzo odważny, bo chwilę popłakał i przestał, ale ja też miałan łzy w oczach. Ciężko jest patrzeć na cierpienie własnego dziecka
Dajcie znać dziewczyny jak Wasze Maleństwa zniosą noc. Mój na razie jest tylko marudny, chwilę miał temperaturę 37 st., ale po kąpieli spadła, teraz ma 36,8. Mam nadzieję, że uśnie bez problemu i nie będzie gorączki.
My też dzisiaj po szczepieniu mały całe popołudnie spał a teraz już temperatura rośnie 37,5 .....ciekawe jaka noc będzie. ... a przy jakiej temperaturze zaczynacie znikać
My też 5w1 + pneumokoki+ rotawirusy -
Paula no my też właśnie pneumokoki i rota też chcemy A ciągle nie zdecydowaliśmy jakie wybieramy te podstawowe