Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiesz to nie jest tak, ze dzieci siedzą na przeciwko siebie i tak patrzą się na siebie kilka godzin
U nas sa zajecie z rytmiki- taniec, piosenki. Zajęcia z panem od w-fu- pewnie jakies proste ćwiczenia. Zajęcia muzyczne- piosenki, gra na instrumentach.
Raz na jakis czas zapraszany jest ktos specjalny i robione sa pokazy dostoswane do dzieci w tym wieku.
Są spacery, zabawy na dworzu, na placu zabaw. Malowanie itd...
Pewnie jakies kolko graniaste, chodzi lisek kolo drogi itp, których sama z dzieckiem w domu nie jesteś w stanie wykonać.
Pewnie zlobki sa różne i sa tez takie, gdzie dzieci są rzeczywiście pozostawione same sobie.
Generalnie mysle, ze przbywanie z innymi dziecmi jest bardzo wskazane dla naszych maluszkówalutka lubi tę wiadomość
-
Ja bym chętnie poszła z małą do jakiegoś klubu malucha, gordonki itp. Bo ona mało z siebie nie wyskoczy jak zobaczy dzieci, śmieje się, gada, piszczy, pełen szał. Ale na razie nic nie znalazłam w okolice, cośkolwiek co jest, to od roku w górę.
A byliście z dziećmi w sali zabaw? Albo może macie basenik z kulkami w domu? Ostatnio widziałam dziecko znajomej w czymś takim (młodsze od mojej) i się zaczęłam zastanawiać, że może małej by się już podobało? -
hej dziewczyny chcialam napisac pare slow co u nas
Lila łobuzuje na calego wspina sie po wszystkim od dobrych kilku tygodni raczkuje z predkoscia swiatla i probuje chodzic
wszedzie jej pelno a najbardziej w miejsach zakazanych, zjada wszystko co dostanie uwielbia BLW
Noce sa coraz lepsze o ile nie ida zeby
a poki co bedzie chyba spokoj bo mamy ich juz 8
w dzien ma juz tylko 1 drzemka ale dzieki temu poprawilo sie spanie
jest mala smieszka i bardzo otwartym dzieckiem pozdrawiamy i przesylamy zdjecie z Chrztu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 20:31
karolcia87, moka89, la_lenka, Natka88, Kassie, chabasse, mmalutka, agniesja, julita, 4me, bellaVi, Anitka201, edysia5, Dżuls, easymum, Magnolia3 lubią tę wiadomość
-
Cudeńko dziewuszka..
No dziewczyny, to trzymamy kciuki za naszych. Ja właśnie ululalam mlodego, bo mąż rzecz jasna musi wspierać aktywnie drużynę. Dzisiaj wcześniej poszedł spać dzięki temu mogę i ja coś poogladac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2016, 21:31
-
chabasse wrote:Cudeńko dziewuszka..
No dziewczyny, to trzymamy kciuki za naszych. Ja właśnie ululalam mlodego, bo mąż rzecz jasna musi wspierać aktywnie drużynę. Dzisiaj wcześniej poszedł spać dzięki temu mogę i ja coś poogladac.
ja jakos nigdy nie kibicuje no ale dzis to juz zerkam sama a raczej slucham jak maz oglada -
Ogólnie jest gorąco. Znaczy dziś rano zapowiada się chłodzący wiaterek, trochę chmur, może jakiś deszczyk - ale ogólnie jest ciepło.
Mała chodzi w sukience z krótkim, albo bodziak+krótkie spodenki. Bez skarpetek.
A na weekend to już w ogóle prognozują 29-30 stopni. -
4me wrote:Dziewczęta z Warszawy!!!
Wieczorem jedziemy do Wawy- wlasnie nas pakuje i nie ufnie wkładam głównie rzeczy na UPAŁY ale dziwnie mi bo nad morzem prawdziwa jesień
Czy u Was rzeczywiście takie upały????
Yyy... nie. Caly ten tydzien Maly na dlugi rekaw i spodnie (takie ciensze, ale dlugie) a podobno u nas zimny chowJa sama w spodnicach, ale z rekawem na gorze. Jest cieplo, nie zaprzeczam, ale od 3 dni wieje taki wiatr, ze glowe chce urwac
-
No to ja mam odbiór pogody troszkę inny w Wawie. Duszno i par no z momentami wiaterku. Dzisiaj jeszcze nie bylam, ale na termometr ze jest już 25 stopni. Wiaterku słychać faktycznie, ale ja go czuje jako cieply. Z resztą do wiatrów chyba akurat jesteście przyzwyczajeni nad morzem.
-
Ja to w ogóle jestem spod Warszawy. Ale to raczej miałoby znaczenie w info o chwili obecnej (w stylu czy teraz pada), bo ogólny klimat to raczej podobny.
Ale odbiór temperatury to sprawa bardzo indywidualna. 4me, chyba musisz wziąć ciuchy na każdą pogodę.
A jak mówimy o ciuchach. Widziałyście gdzieś super cienkie, rozpinane bluzy dla naszych maluchów. Poszukuję czegoś takiego, żeby móc małej zarzucić np. wieczorem, ale wszystko co mam to jakieś sweterki/polarki i jest jej za gorąco. Nigdzie nie mogę znaleźć niczego prawdziwie cienkiego.