Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas oko to "oto" a na nos mówi "no"
Młody od rana w cudownym humorze ale pewnie dlatego że przedpołudnie spędził z moja siostra. Dziwne bo ona totalnie nie potrafi zajmować się dziećmi a młody mimo wszystko ja uwielbia. Może dlatego że ona traktuje go na równi?
-
Wiecie co mi sie jeszcze przypomnialo a czego Wam nie pisalam? Moje dziecko jak bylo chore musialo zostac z tata 3 dni. Pierwszy raz od rana do wieczora byli sami. I wiecie co? Maz umie sie zajac dzieckiem a dziecko uwielbia tate. Przez rok tata gdzies byl i tyle. A teraz tata jest super! W nocy jak Malemu zle to od razu wola tate. W ciagu dnia tez jemu kaze sie nosic. Zaluje,ze zostawilam dziecko z tata dopiero jak mialo 14 mcy. Moze wczesniej byloby mi lepiej i nie mielibysmy kryzysow.
la_lenka lubi tę wiadomość
-
Świąteczne buziaki, aby nasze dzieci dawały nam tyle radości co w momencie narodzin.
chabasse, la_lenka, karolcia87, Anitka201, Kassie, 4me, edysia5, mmalutka lubią tę wiadomość
Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia -
Dolaczam sie do zyczen... Spokojnych, rodzinnych, zdrowych i wesolych Świąt.Spelnienia marzen i planow w nadchodzącym nowym roku. Dzieciaczkom radochy z prezentow, choinek i rozpieszczania. Buziaki dla wszystkich...
edysia5, la_lenka, karolcia87, Anitka201, Kassie, 4me, mmalutka lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2016, 23:44
karolcia87, Anitka201, Kassie, chabasse, 4me, edysia5, mmalutka, bellaVi lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny od nas również najserdeczniejsze życzenia. Zdrowych i spokojnych Świąt
U nas od rana trwa bloga cisza młody zajęty prezentami. W końcu z małżem zrobiliśmy tablicę sensoryczna i młody jest zachwycony
chabasse, edysia5, mmalutka, bellaVi lubią tę wiadomość
-
No ok.. u mnie juz po Świętach. Na plusie 5 kg. I ilość perfum na polce.. heh.. całe szczęście moich b ulubionych. Mąż wrócił do domu/ pracy a ja bawię jeszcze u rodzicow. Mój mały diabelek na pierwszej wizycie u wujostwa męza i babci był prawie idealnie grzeczny.. wszyscy oczywiście rozpieszczali i podziwiali, natomiast jak zajechalismy do moich.. to łooj matko. Jakiś szatan w niego wstapil. Wiecie co.. ja nie wiem co to się z nim dzieje, ale jak widzi stół z jedzeniem to jak zahipnotyzowany. Brnie, żeby tylko się dostać do czegokolwiek. On by jadl na okraglo. Zawsze lubił jeść i nigdy nie bylo, żeby czegoś nie lubil, ale zaczynam się martwic.. waga niby JESZCZE w normie, ale kurcze, ja nie mogę przy nim nic jesc, o zaraz by ccial. Babcie rzecz jasna zachwycone, jak on cudnie pałaszuje.. hmm.. ja przciwnie. Nie żałuję mu, ale nie chcę kiedyś zamykać przed nim lodowki. No coz.. moze jakiś skok przechodzi. Poczekamy zobaczymy.
Poza tym cały ten czas uważam za mega udany. Choinka dla młodego to czad. Tatuś specjalnie dla niego ubrał jeszcze dwie na ogrodku, żeby przez okienko mógł sobie ogladac. Bombki wszystkie ocalaly, ale to jeszcze nie koniec.. prezenty w sumie też przypadły mu do gustu, choć były symboliczne, wg moich sugestii. Także z roku na rok pewne bedz i e coraz fajniej.. juz se cieszę
A jak u Was..??la_lenka lubi tę wiadomość
-
U nas młody się uspokoił z tymi rękami i smoczkiem i mega się cieszę. Wyszła mu czwórka, torbiele coraz mniejsze więc może naprawde był zmęczony tym wszystkim co mu doskwierało i bolało. Teraz jest mega grzeczny. Święta minęły spokojnie i naprawdę odpoczęliśmy. Prezenty młody dostal m.in lego duplo- tali duzy zestaw do kreatywngo budowania i naprawde jest meega zabawa. Co prawda to ja buduję ale młody ma frajdę ze zbudowanych obiektów i oczywiście z ich rozbiórki
My mamy teraz dwutygodniowy urlop i sie mega cieszę na ten czasla_lenka lubi tę wiadomość
-
Witam:) Nie udzielam się, ale Was podczytuję i wtrącę swoje 3 grosze na temat śpiworka Też poszukuję czegoś odpinanego na nóżkach.Znalazłam coś takiego na stronie smyka http://www.smyk.com/smiki-spiworek-do-wozka-classic-szary.html
Ma może ktoś taki śpiworek i może polecić?