X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniówki 2015
Odpowiedz

Wrześniówki 2015

Oceń ten wątek:
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas oko to "oto" a na nos mówi "no" :-)
    Młody od rana w cudownym humorze ale pewnie dlatego że przedpołudnie spędził z moja siostra. Dziwne bo ona totalnie nie potrafi zajmować się dziećmi a młody mimo wszystko ja uwielbia. Może dlatego że ona traktuje go na równi? :-)

• PePePe Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co mi sie jeszcze przypomnialo a czego Wam nie pisalam? Moje dziecko jak bylo chore musialo zostac z tata 3 dni. Pierwszy raz od rana do wieczora byli sami. I wiecie co? Maz umie sie zajac dzieckiem a dziecko uwielbia tate. Przez rok tata gdzies byl i tyle. A teraz tata jest super! W nocy jak Malemu zle to od razu wola tate. W ciagu dnia tez jemu kaze sie nosic. Zaluje,ze zostawilam dziecko z tata dopiero jak mialo 14 mcy. Moze wczesniej byloby mi lepiej i nie mielibysmy kryzysow.

la_lenka lubi tę wiadomość

• edysia5 Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zycze wam i waszym rodzinom spokojnych, radosnych i zdrowych Swiat Bozego Narodzenia

chabasse, la_lenka, karolcia87, Anitka201, Kassie, 4me, mmalutka lubią tę wiadomość

edysia5
  • ela Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2016, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Świąteczne buziaki, aby nasze dzieci dawały nam tyle radości co w momencie narodzin.

chabasse, la_lenka, karolcia87, Anitka201, Kassie, 4me, edysia5, mmalutka lubią tę wiadomość

5b09tv73mjpedncc.png
    Moje kochane chłopaki Michał lat 10, Paweł lat 7, no i jeszcze jest tata, teraz doszła Marysia
  • chabasse Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2016, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dolaczam sie do zyczen... Spokojnych, rodzinnych, zdrowych i wesolych Świąt.Spelnienia marzen i planow w nadchodzącym nowym roku. Dzieciaczkom radochy z prezentow, choinek i rozpieszczania. Buziaki dla wszystkich...

edysia5, la_lenka, karolcia87, Anitka201, Kassie, 4me, mmalutka lubią tę wiadomość

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2016, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Razem z moją niuńką życzę Wam wszystkim cudownych świąt i wszystkiego co najlepsze na kolejny rok!
    bUqWMpAm.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2016, 23:44

karolcia87, Anitka201, Kassie, chabasse, 4me, edysia5, mmalutka, bellaVi lubią tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • Anitka201 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2016, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny od nas również najserdeczniejsze życzenia. Zdrowych i spokojnych Świąt :-)

U nas od rana trwa bloga cisza :-) młody zajęty prezentami. W końcu z małżem zrobiliśmy tablicę sensoryczna i młody jest zachwycony :-)

chabasse, edysia5, mmalutka, bellaVi lubią tę wiadomość

• Anitka201 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2016, 17:03

la_lenka, Kassie, chabasse, Natka88, 4me, edysia5, karolcia87, mmalutka lubią tę wiadomość

• Kassie Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od nas również najlepsze życzenia!! Wesołych i zdrowych Świąt oraz radości z naszych maluchów!

chabasse, edysia5, la_lenka, Anitka201, mmalutka, bellaVi lubią tę wiadomość

ug373e5esgfin09c.png
    rg50gox1ycplbhk5.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2016, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My oczywiscie również życzymy Wszystkiego Najlepszego i spokojnych świąt w gronie rodzinnym i z naszymi grzecznymi anioleczkami ;)

chabasse, edysia5, la_lenka, Anitka201, mmalutka, bellaVi, Kassie lubią tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • mmalutka Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2016, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my ròwnież pozdrawiamy świątecznie i Mikołajowo..
    Ja też niestety dyżurowo..

spokojnych, zdrowych i żeby w domu było zawsze dużo spokoju, miłości i snu :D

22f73d770f7b6eaemed.jpg

edysia5, Anitka201, Natka88, chabasse, bellaVi, 4me, karolcia87, Kassie lubią tę wiadomość

tb734z17s9scq0zt.png
  • bellaVi Przyjaciółka

Wysłany: 25 grudnia 2016, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozdrawiamy świątecznie :) święta w tym roku u nas wyjątkowo wesołe A to dzięki Lili :) mam nadzieję że u was dzieci też tak radośnie przeżywają spotkania z rodzinami.
    Wszystkiego naj naj !

edysia5, Anitka201, chabasse, 4me, Kassie lubią tę wiadomość

• chabasse Autorytet

Wysłany: 26 grudnia 2016, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ok.. u mnie juz po Świętach. Na plusie 5 kg. I ilość perfum na polce.. heh.. całe szczęście moich b ulubionych. Mąż wrócił do domu/ pracy a ja bawię jeszcze u rodzicow. Mój mały diabelek na pierwszej wizycie u wujostwa męza i babci był prawie idealnie grzeczny.. wszyscy oczywiście rozpieszczali i podziwiali, natomiast jak zajechalismy do moich.. to łooj matko. Jakiś szatan w niego wstapil. Wiecie co.. ja nie wiem co to się z nim dzieje, ale jak widzi stół z jedzeniem to jak zahipnotyzowany. Brnie, żeby tylko się dostać do czegokolwiek. On by jadl na okraglo. Zawsze lubił jeść i nigdy nie bylo, żeby czegoś nie lubil, ale zaczynam się martwic.. waga niby JESZCZE w normie, ale kurcze, ja nie mogę przy nim nic jesc, o zaraz by ccial. Babcie rzecz jasna zachwycone, jak on cudnie pałaszuje.. hmm.. ja przciwnie. Nie żałuję mu, ale nie chcę kiedyś zamykać przed nim lodowki. No coz.. moze jakiś skok przechodzi. Poczekamy zobaczymy.
    Poza tym cały ten czas uważam za mega udany. Choinka dla młodego to czad. Tatuś specjalnie dla niego ubrał jeszcze dwie na ogrodku, żeby przez okienko mógł sobie ogladac. Bombki wszystkie ocalaly, ale to jeszcze nie koniec.. prezenty w sumie też przypadły mu do gustu, choć były symboliczne, wg moich sugestii. Także z roku na rok pewne bedz i e coraz fajniej.. juz se cieszę ;)
    A jak u Was..??

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • 4me Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas młody się uspokoił z tymi rękami i smoczkiem i mega się cieszę. Wyszła mu czwórka, torbiele coraz mniejsze więc może naprawde był zmęczony tym wszystkim co mu doskwierało i bolało. Teraz jest mega grzeczny. Święta minęły spokojnie i naprawdę odpoczęliśmy. Prezenty młody dostal m.in lego duplo- tali duzy zestaw do kreatywngo budowania i naprawde jest meega zabawa. Co prawda to ja buduję ale młody ma frajdę ze zbudowanych obiektów i oczywiście z ich rozbiórki ;)

My mamy teraz dwutygodniowy urlop i sie mega cieszę na ten czas :)

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • la_lenka Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wpadam tylko na szybko. W pepco fajne wyprzedaże, ciuszki niektóre dosłownie za grosze, warto się przejść. :)

chabasse lubi tę wiadomość

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • chabasse Autorytet

Wysłany: 28 grudnia 2016, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo.. dzieki za cynk. Musze chyba malza wyslac, bo tu na wiosze to nie ma takich przybytkow. A moze do weekendu jeszcze beda to sie wybiere :) do miasta jak maz dojedzie.

Synek Antoś
    1usaanli6w2njq4a.png
    wniddf9h5gbbmtsy.png
    Emilia
  • PePePe Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy ten temat sie juz pojawial..
    Jaki spiworek do wozka? Zeby byl odpinany na nozkach.

• la_lenka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ma nieodpinany, ale taki mi się trafił za 14 zł w lumpku, więc wzięłam. A moja nadal bez butów na zewnatrz, wiec w tym roku jeszcze chyba da radę. A w przyszłym sie będę martwić :P

Córeczka <3
    kYd4p2.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My też mamy nieodpinany wiec nie pomogę.

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • Barbie24 Ekspertka

Wysłany: 30 grudnia 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam:) Nie udzielam się, ale Was podczytuję i wtrącę swoje 3 grosze na temat śpiworka :) Też poszukuję czegoś odpinanego na nóżkach.Znalazłam coś takiego na stronie smyka http://www.smyk.com/smiki-spiworek-do-wozka-classic-szary.html
    Ma może ktoś taki śpiworek i może polecić?

‹‹ 3304 3305 3306 3307 3308 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ