Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySkabarka piękny przyrost!!!
Dziewczyny pamiętacie, jak marudziłam, że do USG mi daleko i że chcę wcześniej? Udało się na całkowitym spontanie wcisnąć na dziś na 18.30. Dzisiaj 5t1d - czego mogę się spodziewać? Chcę zobaczyć pęcherzyk w macicy, ale czy powinien już być widoczny dzieciak w środku?Zuzia.zuzia lubi tę wiadomość
-
Sigma wrote:Skabarka piękny przyrost!!!
Dziewczyny pamiętacie, jak marudziłam, że do USG mi daleko i że chcę wcześniej? Udało się na całkowitym spontanie wcisnąć na dziś na 18.30. Dzisiaj 5t1d - czego mogę się spodziewać? Chcę zobaczyć pęcherzyk w macicy, ale czy powinien już być widoczny dzieciak w środku?
zobaczysz zobaczyszSigma lubi tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
nick nieaktualny
-
Ja chyba musze sie z Wami pozegnac dziewczyny
Moja beta to 40.6 czyli po 72h spadla o polowe . Czekam na .... W piatek mam powtorke bety i narada z ginekologiem .
A myslalam , ze cuda sie zdarzaja ?!
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
lojkalojka wrote:Ja chyba musze sie z Wami pozegnac dziewczyny
Moja beta to 40.6 czyli po 72h spadla o polowe . Czekam na .... W piatek mam powtorke bety i narada z ginekologiem .
A myslalam , ze cuda sie zdarzaja ?!Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
Sigma wrote:Kurcze, to fajnie by było! Ale nie chcę się nastawiać za bardzo, żeby się nie rozczarować - bo teraz czytam coś w sieci i piszą, że tak wcześnie często widać sam pęcherzyk tylko.
Sigma lubi tę wiadomość
Kiedy umiera dziecko umiera cały twój świat -
nick nieaktualny
-
Lojkalojka strasznie mi przykro i przytulam. Tu na forum jest taki dział z poronieniem https://ovufriend.pl/forum/poronienie,8.html. Dziewczyny tam są wspaniałe i mi naprawdę te forum pomogło przez to wszystko przejść. Jak byś miała jakieś pytania to możesz też pisać do mnie bezpośrednio... postaram się doradzić i wesprzeć...
Sigma raczej nie spodziewaj się dzidzi w środku. Dzidzia pojawia się raczej w okolicy 5 tydzień 4 dzień.Aniołek 12tc -18.04.2014 [*]
Aniołek 8tc -25.08.2014 [*]
Maks - ur 08.09.2015
Nataniel 18tc - 20.12.2017 [*] -
Lojkalojka mocno przytulam, -
hej dziewczyny. ja też zapisuję się do Was mam nadzieje, ze zostanę z Wami juz do końca
Ja w sumie 3 bety już zrobiłam, w srodę lekarz.
lecąc datami:
31.12 - 16,67 29dc
2.01. - 47,76 31dc
5.01. - 104 34dc
Niskie mam te wartości choć przyrosty jak najbardziej ok.
Może ciąża bardzo bardzo wczesna? Kalkulatory pokazują, że wszystko w normie ale i tak się stresuję
Martwi mnie za to jedna rzecz. Od kilku dni bolał mnie brzuch, takie ciągnięcie po bokach, kłucie, dokuczało trochę ale nie było zbyt silne, a dzisiaj od rana nic, zupełnie nic nie czuje... Kilka dziewczyn pisało, że jak przestawały czuć takie bóle to zwykle kończyło się poronieniami. Co o tym myślicie? Martwię się, a wizyta u lekarza dopiero w środę...[/url] -
Strasznie mi przykro:( Trzymaj się <tuli>
Moze i ja powinnam druga zrobić... -
nick nieaktualnyWitajcie.
Lady, mi bóle minęły po terminie spodziewanej miesiączki. Wydaje mi się, że nie ma co się nakręcać. Przyrost bety jest i tylko się z tego cieszyć
Lojkalojka bardzo mi przykro
Sgma w związku ze zbliżoną długością ciąży sama jestem ciekawa co zobaczysz.
Dziewczyny uważajcie na drogach. Ja dzisiaj tańczyłam na drodze i chyba cudem udało mi się uniknąć stłuczki. -
Lady86 wrote:Martwi mnie za to jedna rzecz. Od kilku dni bolał mnie brzuch, takie ciągnięcie po bokach, kłucie, dokuczało trochę ale nie było zbyt silne, a dzisiaj od rana nic, zupełnie nic nie czuje... Kilka dziewczyn pisało, że jak przestawały czuć takie bóle to zwykle kończyło się poronieniami. Co o tym myślicie? Martwię się, a wizyta u lekarza dopiero w środę...
Nie czytaj za dużo co w sieci piszą i nie martw sie na zapas. Sroda juz zaraz, wytrzymasz Mnie raz ciagnie, raz nie, nie ma reguły. -
Lady86 wrote:hej dziewczyny. ja też zapisuję się do Was mam nadzieje, ze zostanę z Wami juz do końca
Ja w sumie 3 bety już zrobiłam, w srodę lekarz.
lecąc datami:
31.12 - 16,67 29dc
2.01. - 47,76 31dc
5.01. - 104 34dc
Niskie mam te wartości choć przyrosty jak najbardziej ok.
Może ciąża bardzo bardzo wczesna? Kalkulatory pokazują, że wszystko w normie ale i tak się stresuję
Martwi mnie za to jedna rzecz. Od kilku dni bolał mnie brzuch, takie ciągnięcie po bokach, kłucie, dokuczało trochę ale nie było zbyt silne, a dzisiaj od rana nic, zupełnie nic nie czuje... Kilka dziewczyn pisało, że jak przestawały czuć takie bóle to zwykle kończyło się poronieniami. Co o tym myślicie? Martwię się, a wizyta u lekarza dopiero w środę...
Zobacz na mój wykres, ja bóli w ogole nie mam i jestem w 7 tyg ciązy -
Dzięki dziewczyny, chyba pójdę za rada męża i na czas ciąży odetnę sobie internet, żeby nie czytać, szukać i niepotrzebnie się nakręcać. Naczytałam się, że to może świadczyć o obumarciu ciąży i teraz chyba tylko lekarz może mnie uspokoić.... trudny ze mnie przypadek[/url]
-
Lady86 wrote:Dzięki dziewczyny, chyba pójdę za rada męża i na czas ciąży odetnę sobie internet, żeby nie czytać, szukać i niepotrzebnie się nakręcać. Naczytałam się, że to może świadczyć o obumarciu ciąży i teraz chyba tylko lekarz może mnie uspokoić.... trudny ze mnie przypadek