Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:Też uwielbiam burzę, ale jak jestem w domu, bo jak na dworze, to strasznie sie boję. A tak po za tym ale miałam sen. Że urodziłam niepełnosprawne dziecko. I lekarz do mnie mówi, nie zauważyła pani wcześniej że coś jest nie tak, np malec uciekał gdy go pani głaskała, albo nie reagował zawsze na tą samą muzykę tzn że nie słyszy.
Mnie z kolei szyja boli, niewiem czy zle spalam czy przewialo.
Wczoraj szlam do rodzicow bo babcia z dziadkiem przyjechala na 2tyg a od czerwca ich nie widzialam, dziadek mnie zezloscil no co przeszlam to brzuch dotykal nie reagowal jak mowilam ze nie lubie -
easymum wrote:Anitka, będzie dobrze! Dobrze, że będziesz w pracy, to czas szybciej zleci i mniej będziesz myśleć
A płeć już masz potwierdzoną, czy dopiero dzisiaj?
Ja mam połówkowe dopiero za tydzień i wtedy mam nadzieję potwierdzić na 100% moją dziewuszkę lub zdziwić się siusiakiemale zawsze zostawiam ten 1% niepewności
Mały ostatnio często daje o sobie znać
nawet dzisiaj w nocy obudziły mnie kopniaki
-
Witam! ....My mieliśmy wczoraj u lekarza niespodziankę.. Bo jednak nie siusiak a broszka!
Już na 100% ..choć mężulek pod nosem mruczy "..może jeszcze się zmieni.."
Tak czy siak jesteśmy szczęśliwi
Dzidzia -Małgosia- bardzo ładnie rośnie i waży już 253g.
Proszę o zmianę na pierwszej stronie na CÓRKA
Buziaki serdeczne brzuchatki!easymum, Lady Savage, Anitka201, Dżuls, chabasse, karolcia87, Gusiak, Wonderland, kiti, Kasiarzynka, skabarka, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
Anitka201 wrote:Tak na 99% będzie Filip
ale zawsze zostawiam ten 1% niepewności
Mały ostatnio często daje o sobie znać
nawet dzisiaj w nocy obudziły mnie kopniaki
Mój gin ostatnio też powiedział, że na 99% dziewczynka, ale tak jak mówisz 1% na zamianę
Moja mała jeszcze się tak mocno nie rusza, chociaż zależy od dnia, tylko mało jest kopniaczków, bardziej takie wiercenie i rozpychanie.
U mnie pogoda nadal piękna, słoneczko i w tej chwili 20 stopniburza ma być popołudniu, więc jeszcze teraz wykorzystam czas na tarasie.
Powodzenia na wizytach!
Anitka201 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My na weekend majowy nigdzie nie jedziemy, za to mamy plany uprzatniecia jednego regału żeby zacząć przygotowania do remontu.
Pogoda u mnie pochmurna, ale całkiem ciepło. Dziś chyba jednak siedzę w domu i walczę z praniem i ciuchami, bo nie wiem czemu ale to ciągle narasta i narasta -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Ale mi się pospalo... dopiero się obudziłam, to chyba dziękuję temu ze dziś nie jest tak gorąco
U nas pogoda calkiem ladna... czasem zaswieci słono, ogólnie ochłodzenie od wczoraj ale jest ładnie i milo.... mam nadzieje, ze później się nie zepsuje
My mieliśmy na majówkę skoczyć do znajomych na grilla.... mam nadzieje, ze pogoda nie zawiedzie
A co do tych krzyczacych bab, to juz nie raz się przekonalam ze jesli chodzi o ciężarne to prędzej faks facet przepuści, ustapi miejsca nic kobieta.... echhh... -
Jestem ciekawa czy którejś z nas przytrafi się to co mojej koleżance.W pierwszej ciąży po usg wychodziła Dziewczynka ona cały czas Twierdziła ze ma w brzuchu synka i upierał się do końca i co wyskoczyło pod koniec 9 miesiąca synek hehe a tu ciuszki w szafie kobiece
monaaa85, Lady Savage lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniaM wrote:Jestem ciekawa czy którejś z nas przytrafi się to co mojej koleżance.W pierwszej ciąży po usg wychodziła Dziewczynka ona cały czas Twierdziła ze ma w brzuchu synka i upierał się do końca i co wyskoczyło pod koniec 9 miesiąca synek hehe a tu ciuszki w szafie kobiece
-
Jej dziewczyny jaką ja mam ochotę na ciasto drożdżowe ze śliwkami..na weekend upiekę takie
mam fajny przepis wszystkie składniki wrzuca się do miski, zostawia na jakiś czas, później trzeba tylko przemieszać i ciasto wychodzi przepyszne
Ciekawe ile waga wskaże u gina.. pewnie po wizycie zrobimy napad na kaufa i lidlowe lody śmietankowo - orzechowe:-)ostatnie kupowałam miesiąc temu po poprzedniej wizycie i dawkowałam je tak, że właśnie skończyło się to opakowanie