Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też na kolkę brałam 1 tabl nospy max (w ciąży można) mi pomagało rozchodzenie tego bólu..na początku było bardzo ciężko ale po chwili ból lekko ustępował. Najgorzej jak ponownie usiadłam, ból na nowo się odnawiał.4me wrote:Dzieki dziewczyny. Wlasnie to taki bol, ze dzis nie moglam sie wyprostować i boli przy ruchach i chodzeniu a jak leze jest ok.
Wzielam no- spe max jest jakby lepiej ale to jeszcze nic nie znaczy bo wczoraj ten bol tez mialam- pojawial sie o znikal. Ostatecznie wieczorem przeszedł a rano znow wrócił. Wczoraj nie brałam no-spy wiec zobaczymy czy dzis pomoże.
A w ogóle to co ile mozna no- spe MAX w ciąży brać wiecie cos??? -
nick nieaktualnyU mnie pogoda dziwna...nie dla ciężarnych. 22 stopnie, duszno...typowo burzowa pogoda chociaż słońce świeci, nie ma czym oddychać...
a ja się załapałam na jakieś przeziębienie;( gotuję rosołek i leżakowanie dziś...;(
ale w czwartek połówkowe;) może się dowiem kto u mnie 'podnajmuje' pokoik
-
Ja czuję ruchy od 19 tygodnia i u mnie to były delikatne puknięcia/ kopniaki. Może wcześniej też mały dawał o sobie znać ale ja wolałam być pewna, że to właśnie on, a nie jelita
. Ostatnio śniło mi się, że mały raczył mnie serią dość mocnych kopniaków..wybudziłam się z tego snu i co się okazało? Że to on mnie wybudził tymi kopniakami, które czułam przez sen. Szalał tak później przez pół godziny..dopiero po tym czasie mogłam zasnąć.
MadziaRatMed, Gusiak, easymum lubią tę wiadomość
-
MadziaRatMed wrote:wczoraj pierwszy raz poczułam moje baby, takie jakby przepłynięcie z prawej na lewą stronę !!
mam pytanie: co jaki czas na początku czułyście ruchy? już się nie mogę doczekać następnych!!
Ja na początku czułam tylko rano i wieczorem, czasem przez 5 dni była cisza, po czym znowu czułam 1-2 dni potem znowu kilkudniowa cisza,
MadziaRatMed lubi tę wiadomość
-
przyszła mama wrote:na początku rzadko, ale z czasem coraz częściej
mówią, że dobrym sposobem jest zjeść coś słodkiego np. czekoladę i położyć się na lewym boku - wtedy czuje się dzidziusia
u mnie się sprawdza, tyle, że ja jutro zaczynam 24 tydzień 
Coś słodkiego
moje dziecko to nie rusza
tak samo jak rada Nancy z trzęsieniem ziemi
też nie działa.
-
nick nieaktualnyu mnie to akurat słodkie jest najlepszym jedzeniem, a bez czekolady dzień nie istnieje. W niedzielę o 22 miałam straszną ochotę na kilka kostek czekolady. Mój synek to w sumie najbardziej rusza się rano i wieczorem ewentualnie jak słyszy piosenki, które mu się podobają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny,
Pogoda jak marzenie
Wreszcie przeszły mi mdłości po wczorajszej glukozie i czuję się świetnie 
Dziewczyny kupuje któraś może kosz mojżesza dla dziecka? Ja myślę o czymś takim tylko na stelażu z kółkami, może macie już lub polecacie jakiś konkretny? -
nick nieaktualny
-
Witam!!!
Gratuluje wizyt!!! zdjęcia i filmy przepiękne.
A ja badanie dopiero 18.05
Za to pochwale się zdobyczą z SH za całe 23 zł

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 12:49
bento, la_lenka, marlenak_me, kasig, Lady Savage, agatka196, Luna1, chabasse, adzia, easymum, agniesja lubią tę wiadomość