Wrześniówki 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
4me wrote:Dzieki dziewczyny. Wlasnie to taki bol, ze dzis nie moglam sie wyprostować i boli przy ruchach i chodzeniu a jak leze jest ok.
Wzielam no- spe max jest jakby lepiej ale to jeszcze nic nie znaczy bo wczoraj ten bol tez mialam- pojawial sie o znikal. Ostatecznie wieczorem przeszedł a rano znow wrócił. Wczoraj nie brałam no-spy wiec zobaczymy czy dzis pomoże.
A w ogóle to co ile mozna no- spe MAX w ciąży brać wiecie cos??? -
nick nieaktualnyU mnie pogoda dziwna...nie dla ciężarnych. 22 stopnie, duszno...typowo burzowa pogoda chociaż słońce świeci, nie ma czym oddychać...
a ja się załapałam na jakieś przeziębienie;( gotuję rosołek i leżakowanie dziś...;(
ale w czwartek połówkowe;) może się dowiem kto u mnie 'podnajmuje' pokoik -
Ja czuję ruchy od 19 tygodnia i u mnie to były delikatne puknięcia/ kopniaki. Może wcześniej też mały dawał o sobie znać ale ja wolałam być pewna, że to właśnie on, a nie jelita
. Ostatnio śniło mi się, że mały raczył mnie serią dość mocnych kopniaków..wybudziłam się z tego snu i co się okazało? Że to on mnie wybudził tymi kopniakami, które czułam przez sen. Szalał tak później przez pół godziny..dopiero po tym czasie mogłam zasnąć.
MadziaRatMed, Gusiak, easymum lubią tę wiadomość
-
MadziaRatMed wrote:wczoraj pierwszy raz poczułam moje baby, takie jakby przepłynięcie z prawej na lewą stronę !!
mam pytanie: co jaki czas na początku czułyście ruchy? już się nie mogę doczekać następnych!!
Ja na początku czułam tylko rano i wieczorem, czasem przez 5 dni była cisza, po czym znowu czułam 1-2 dni potem znowu kilkudniowa cisza,MadziaRatMed lubi tę wiadomość
-
przyszła mama wrote:na początku rzadko, ale z czasem coraz częściej
mówią, że dobrym sposobem jest zjeść coś słodkiego np. czekoladę i położyć się na lewym boku - wtedy czuje się dzidziusia
u mnie się sprawdza, tyle, że ja jutro zaczynam 24 tydzień
Coś słodkiegomoje dziecko to nie rusza
tak samo jak rada Nancy z trzęsieniem ziemi
też nie działa.
-
nick nieaktualnyu mnie to akurat słodkie jest najlepszym jedzeniem, a bez czekolady dzień nie istnieje. W niedzielę o 22 miałam straszną ochotę na kilka kostek czekolady. Mój synek to w sumie najbardziej rusza się rano i wieczorem ewentualnie jak słyszy piosenki, które mu się podobają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny,
Pogoda jak marzenieWreszcie przeszły mi mdłości po wczorajszej glukozie i czuję się świetnie
Dziewczyny kupuje któraś może kosz mojżesza dla dziecka? Ja myślę o czymś takim tylko na stelażu z kółkami, może macie już lub polecacie jakiś konkretny? -
nick nieaktualny
-
Witam!!!
Gratuluje wizyt!!! zdjęcia i filmy przepiękne.
A ja badanie dopiero 18.05
Za to pochwale się zdobyczą z SH za całe 23 zł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2015, 12:49
bento, la_lenka, marlenak_me, kasig, Lady Savage, agatka196, Luna1, chabasse, adzia, easymum, agniesja lubią tę wiadomość